За връзка


mmil73@hotmail.com


Новолуние в зодия Овен-18 градус 07.04.2016-14.23ч

"Луната на скъперника и война за пари"
"Човек пести себе си, когато няма какво да раздава. "— Едуард Далбърг
....и...
може ли,..
..."Скъперничеството да е началото на всичките ни злини." ?- 
                            Жак-Бенин Босюе

Със сигурност Новите идеи и връзки в следващите 28 дни ще имат основен елемент -
парите и възможността за власт !

По тази причина, някои хора в края на април ще се окажат жестоко излъгани в целите и образа на избрания от тях партньор и бизнес идея.Затова е особено належащо да си отговорите на въпроса:
_"Струва ли си греха  и какво търсим във връзките си,всъщност?!
_Защо всъщност,не можем да балансираме,между вътрешните ни идеали с тези в заобикалящата ни среда?!
_Къде грешим?

Сигурно е ,че 80 % от хората са с финансови затруднение към днешна дата,в основата на която стои само една криза ,а тя е във философското им отношение към живота!
Това естествено води до самота и  трудно ежедневие.
След едни такива преломни моменти стигаме  до извода ,че парите са средство ,а не цел в живота,защото както казват.. ,един човек "Спестявал за кибрит , а накрая натрупал за запалка" — Неизвестен автор
От друга страна,склонността да преувеличаме  с разходите и удоволствията ,както и да използваме спекулацията за лични ,интимни и финансови облаги води  също до подобен край,както и когато  ни обхваща паника ,когато трябва да похарчим някой лев!
На успех до края на месеца и големи суми от пари могат да разчитат хората с дълбока философия за смисъла на живота,с темперамент и високи амбиции.
Тайната на големите пари е първо в натрупването на голям капитал от инстинктивни знания и после на материални!
 Добрите и креативни идеи ще носят шанс за лидерство и прогрес в политиката ,астрологията,механиката или някакъв вид дейности ,свързани с нови технологии и οnline продажби .
Като цяло,успехът е за особняците и осъзнатите!
Желанието ни за свобода и радикални промени ще е ярко изразено!
Но дали ще успеем или ще се провалим ,зависи от личния избор на всеки един от нас!
Възможно е амбициите на някои хора за власт и пари да не се увенчаят с успех,а да завършат с падение и фалит!
Необходимо е да умеем да се владеем,ако не искаме цял един живот да "губим битки",заради лош нрав и своеволия!

Възможни сценарии...

ОВЕН-
Нова външност ,нови съдружници ,нов семеен ред,нова любов.Ставате център на внимание,получавате лидерска позиция и това ви прави смели ,секси и напористи.

ТЕЛЕЦ-
Поставяте основите на един таен ,личен проект ,свързан с по-доброто ви ежедневие ,здраве и работа.Разкриването на  тайни или повечето яснотата по някои въпроси ще свали душевното ви напрежение.Лечението ,чрез медитация ,духовност или участието ви в благотворителност ще променят начина ви живот тотално ,а и ще си подобрите здравето.

БЛИЗНАЦИ-
Получавате шанс за дълго очакаваната свобода за действие в любовта и творчеството.Поставяте едно ново начало в  общ проект или частен бизнес,сред нова група от хора,бизнес οnline,нови цели и нови приятели.
Креативните идеи и близките ви ще са ключът към успеха!

РАК-
Вход през една"голяма врата"!Нов начало в кариерата,дома,във взаимоотношенията ви с шефа,съпруга/та.Получавате приз за положените от вас усилия.Подобрявате обществения си статус.Хора с власт и пари ви подават ръка!

ЛЪВ-
Ново начало и възможност в чужбина,път в правилната посока.Добро представяне във ВУЗ или семинари,презентации.Помощ от роднини и близки приятели,като цяло една мечта се сбъдва!Други печелят съдебна или морална битка!Известност!Работа в медиите.
Казано на кратко ,период на радост и повече оптимизъм!

ДЕВА-
!!!Дошло е време да се преборите със страховете,враговете ,пагубните си страсти и лошите финанси!Животът ви  навлиза в съвсем друг свят ,с други материални ценности.Налице е пълна материална и духовна трансформация!В сценария са заложени още,една тайна страст или интимно и духовно усамотяване ,както и една крупна сума от пари(някакъв кредит или имот).

ВЕЗНИ-

Брак или съдружие!Нов стил,но.... и нов опонент-враг!Бъдете внимателни!И още...,нов духовен растеж с повече красота и любов в семейството и бизнеса.Примирие ,след напрежение.Астрологията до края на април ще ви накара да прозрете и  установите по-стабилни и хармонични интимно- финансови взаимоотношения с другите.Край на един цикъл от 2012 до сега!

СКОРПИОН-
Нова работа,нов график в ежедневния ви ,работен или здравословен режим!Добри резултати,като цяло.Добро лечение,добра външност и душевно здраве.Нов домашен любимец за други.

СТРЕЛЕЦ-
Нова любов,дете,хоби и повече радост, с неочаквани печалби.Поемате един успешен риск!

КОЗИРОГ-
Край на едно неприятно минало!Нов дом,нови навици.Нов цикъл за живот и работа!Променяте интериора в дома си,ставате родител,купувате или продавате успешно имот.Придобивате повече смелост и сигурност.Помощ и радост от родител или шеф.

ВОДОЛЕЙ-
Нови идеи и нови договори.Множество срещи ,разговори и запознанства.Добри взаимоотношения с деца ,учители, роднини и съседи.Нова кола,мотор,техника, компютър ,телефон,ΤV за всички онези ,които им се налага или го обмисляха отдавана!Успешно вземане на изпити.

РИБИ-
Ново начало за финансите и чувствата ви.Добра промяна към повече комфорт ,търговия и ресурси.Подарък или придобиване на имущество.


Коментари