За връзка


mmil73@hotmail.com


Ретрограден Меркурий в зодия Телец-28.04-22.05.2016

"Да се пренесем в миналото"
Завръщане към стари места,приятелства,любовни връзки,морални ценности,начини на печелене на пари и изпитани "рецепти за оцеляване".
Всичко това ,защото вътрешно се чувстваме много несигурни и нервни!
Разбираме ,че хаотичния начин на живот е в основата на повечето ни настоящи проблеми!
Нека не забравяме,че Меркурий винаги изисква от нас точност,ред съвършенство,за да бъде живота ни сигурен.Всяка проява на обратното води до стрес,болест и бедност.
От нас зависи дали в края на съществуването ни ще сме доволни от резултатите .
По време на ретроградност на Меркурий няма да сме много изрядни от носно това какво,как и на кого казваме и   правим !
Всяка ретроградност на планетата е ,за да усъвършенства маниера ни мислене,за разговор ,писменост и действие съобразно с правилата на епохата и разбиранията на хората .

ОВЕН-
Време е да отсеете важното от маловажното,защото това ви се отразява зле на емоциите и финансите!Забравете за стари токсични мисли и поведение,това не помага.

ТЕЛЕЦ-
Търпение имате и вие си го знаете,но ще трябва да го използвате там където си струва,а не по принцип.До края на май преди да действате  помислите !

БЛИЗНАЦИ-
Не бързайте да си вадите заключение за хора и ситуации,само защото вие имате такова предчувствие.Не мислете вместо другите ,а ги попитайте преди да действате!Времената са други!Посъветвайте се за по-сигурно и се освободете от различни опасения и странни сценарии!

РАК-
Дошло е време да разберете кои са ви приятели и кои не!Да промените подхода и целите  си при избор и контакти  в обществото,за да избегнете евентуални разочарования в любовта.

ЛЪВ-
Дава ви се възможността "да си платите " за стари грехове ,като  се реванширате на хора от семейството или бизнеса,които евентуално сте натъжили или несправедливо игнорирали!Открийте начина и не го пропускайте!

ДЕВА-
Ако не влезете в обувките на другия човек и не извървите неговия път ,нямате никакво право да го съдите.Дошъл е моментът да промените философията си за живот и поведение.Уважавайте правата и свободите на другите ,за да ви уважават и те!

ВЕЗНИ-
Избягвайте лошите мисли и предсказанията на"черни пророци"!Истината скоро ще  излезе на бял свят ,относно интимни взаимоотношения ,наследства ,страхове и  финанси.Бъдете честни с вас и другите ,за да не ви заболи след време.


СКОРПИОН-
Ако вие сте объркани по отношение на членове от семейството или в бизнеса е повече от ясно ,че и  на другите ще им е много трудно  да ви разбират правилно.Проблемът е във вас ,а не в тях!Не търсете за "врагове" там където ги няма!Бъдете откровени и ясни във взаимоотношенията си !

СТРЕЛЕЦ-
Ако можете помогнете и не търсете някакви интереси .На този етап няма да се получи!Поставете ежедневието си в ред,за да ви спори .
Проявете търпение и разбиране както на работа,така  и в  контактите си с другите ,за да избегнете  напрежението и стреса!

КОЗИРОГ-
Урокът на ретроградния Меркурий за вас е да се научите да правите правилен избор в любовните си връзки и развлечения.Също и да проумеете най-накрая кога трябва да рискувате и кога не!Време е да промените стила!

ВОДОЛЕЙ-
Положете край на душевния хаос.Балансът между дома и работа е много важен за  престижа и спокойствието ви.

РИБИ-
Лошите ви обноски с близки и приятели в миналото може да са причината за настоящите ви трудности днес.За да прекратите този "черен кръг" от трудности и провали  трябва да станете по-демократични  и реалисти във връзките и делата си.













Коментари