За връзка


mmil73@hotmail.com


ВЕНЕРА в зодия ТЕЛЕЦ-30.04-24.05.2016

След силните емоции на Венера от зодия Овен,която внесе в живота ни..."Любовни войни","Любов от пръв поглед" и една борба за повече власт и пари,идва ред на сигурните и изпитани взаимоοтношения.
Това е период ,който ще се засили вниманието ни около красотата,телесните удоволствия и връзките ,носещи  материална сигурност и комфорт.
Прекалената любов към материята обаче,може да доведе до вещомания,презапасяване с храна и засилено чувство за удоволствия и  притежание с упорство и ревност.Затова ,ако сте родени с Венера в зодия Телец и имате дисхармонични аспекти обърнете внимание на този факт.
Облагодетелствани през този период от към чувства,пари ,покупки или подаръци са хората са земните и водни знаци(Телец,Рак,Дева,Скорпион,Козирог и Риби) и всички онези с планети и точки в тези зодии и диапазон.

Прогнози

30.04.2016
Венера в 135 градусов аспект със Сатурн
Вероятно  по време на Великденските празници да пожертвате щастието си заради дълга.Може и да не се чувствате комфортно по една или друга причина в обкръжението на блзките си.Може за нещо да ви е тъжно,самотно или някак уморено и самотно.
Трябва да се освободите от високата степен на напрежение и тревожност, за  да релаксирайте ефективно.
Научете се да се сближавате по-лесно с хората и да не се държите на разстояние.Това ще направи живота ви по-сигурен и хармоничен.

09.05.2016
Венера в секстил с Нептун
Силното въображение и чар ще помогне на мнозина да разрешат сериозни проблеми ,около материалната им сигурност и любовта.
Хората занимаващи се с някакъв вид творчество от типа поезия или музика ще пожънат успех.
Романтична връзка изгрява на хоризонта ,като в "доброто старо време".
Но,не прекалявайте със "сладкото",може да не сте много обективни по отношение образа на вашия любим/а и по-късно да се окажете "приластен и изоставен".Бъдете повече реалисти!

10.05.2016
Венера в тригон с Юпитер.
Огромният чар и екстравагантността на някои хора ще им помогне  да се лансират успешно ,чрез медиите или сред висшите интелектуални среди.Всеки ,който знае какво иска от живота днес го постига.Много хора  ще успеят да получат голяма сума от пари за вложения до сега неуморен труд в една духовна или бизнес идея.Период на множество  любовни авантюри.Вътрешното хладнокръвие,с което ще  гледате на хората и обстоятелствата ще ви помогне в правилната преценка и сигурност в действията. Стремежите ни   към социално благоприличие ще бъдат задоволени.

13.05.2016
Венера в съвпад с Меркурий
 Акцентът на този ден е  да се действа и говори адекватно и в подходящо време.Да използваме чара , артистичните си  дарби интелекуален капацитет за постигане на повече материална сигурност.Получаваме възможността да защитим  становищата си по-добре с конкретни факти и  документи.Дни ,в които получаваме сериозни предложения ,касаещи един творчески проект или интимна връзка с по-млад партньор(който вече познаваме,вероятно).

14.05.2016
Венера в тригон с Плутон
Силни чувства и страсти.
Много пари и любов.
Упоритостта и търпението от изминалите години насам се възнаграждава.
 Съзидателеният  дух и оригинален ум на някои хора ще ги издигне на върха.Връзките с една силна личност през тези дни,като учител,психолог,проповедник или политик  ще донесе финансови облаги и ръководни позиции.Любов и връзки с хора от далечното минало  се "възпламенява от пепелта".Успехът разбира се,ще е за сериозните, интимни и духовни връзки,които са заредени с много морал и духовни ценности.

20.05.2016
Венера и Хирон
"Любовна травма" ще бъде излекувана.Казват ,че любовната болка само с любов се лекува,така една приказна любов ще ви върне радостта в живота.


Възможни сценарии...
ОВЕН-
Любов , пари и бизнес.
"3Х1" -Съвършеният сценарий. 
Но,не прекрачвайте границите на закона и морала!

ТЕЛЕЦ-
Любов мечта,пари,радост от деца или творчески проект.Но,не преувеличавайте със страстите!Според един пожарникар,"най-трудно се гаси тайната страст и кредита"!

БЛИЗНАЦИ-
Тайната  любов или ....,тя може да е най-сладката и зареждаща но,внимавайте с греховете и странни въображения!Страстта може да ви "възроди от пепелта" или да ви изпепели .Опасен период за семейните и дългогодишни връзки!Може да бъдат прекъснати,заради неадекватни действия и думи.

РАК-
Приятелство и любов в едно.Постигате целите си.Дойде време да получите дължимото уважение и любов .Но,ще е много сложно ,ако в този сценарий е замесена  работата или един здравословен проблем.

ЛЪВ-
Celebrity love за необвързаните хора на изкуството!Целият ви живот се променя!
Ще се докажате,ще бъдете чути и разбрани от съпруга/та,родител,шеф.Необходимостта за самоизява се превръща в проекция на вашето Аз.Време е да покажете на света "лъвска сила и блясък"!Е,естествено  при тези обстоятелства да не ви липсват врагове!На къде без тях!?
Не е възможно всичко да е супер!
Избягвайте бързата и лоша слава на всяка цена и с всички средства,това ще ви струва скъпо ,а и ще даде повод на завистниците да ви линчуват!


ДЕВА-
Любов и брак ,като в приказките.Дано в края на годината нещата са толкова красиви ,както през май.Желая ви успех!Единственият"сив" облак надвиснал над вас ,ще е проблем с близък роднина или нещо около дома и неговите членове.Това ще промени любовния ви и творчески  сценарий до края на 2016,но няма да ги отхвърли изцяло.

ВЕЗНИ-
Страстна,тайна или болезнена връзка със самота!Пари и подаръци,след множество закъснения и недоразумения.Каквото и да се случи обаче,ще имате Божията любов и Ангел спасител на своя страна,които ще ви насочват в правилната посока.Една радикална промяна  в семейството или в  бизнес- колектива ще промени изцяло ценностна ви система .

СКОРПИОН
Любов премесена с хъс за спечелване на съдебно дело или вниманието на интимния ви  партньор. Дали обаче,този подход ще повдигне самочувствието и увеличи финансите  не е много сигурно.

СТРЕЛЕЦ-
Работа и любов в едно.По-добро здраве,пари и външен вид ще направят ежедневието ви хармонично.Нужно е да не поставяте бариера в контактите си с другите и да се държите някак несигурно.Това не е във ваш стил .

КОЗИРОГ-
Месецът на престижа и голямата любов.Може би и  пари от лотария или грандиозен творчески проект.Всичко е възможно.Чудесата са за онези,които вярват в тях.Пазете здравето и не се преуморявайте ! Не участвайте в неморални интимни схеми и нелегални сделки.Това може да ви провали!Сложете край на връзки си с неуравновесени хора.

ВОДОЛЕЙ
Сложни ,но сладки взаимотношения в дома очаквайте,след множество промени.Завръщане в "доброто старо време".Избягвайте   компанията на арогантни хора от групата на "приятелите,но всъщност -врагове".Завистта  е много опасна.

РИБИ-
Любовни обяснения от забравени приятелства.Среща с близки и приятели,носещите ви добри суми от пари,подаръци,предложения и приказна любов.Заложете на морала ,закона и обществения престиж,като се отдалечите и разграничите от интересчиите и аморалните връзки в бизнеса и обществото .











Коментари