За връзка


mmil73@hotmail.com


         МЕРКУРИЙ в зодия Близнаци                                  13.06.-30.06.2016
"Логично разсъждение ще бъде доведено до своя връх и край!
Настъпва часът на Истината"


около и за:

-настоящето
-начина ни на мислене и поведение
-истината за близки,роднини и приятли
- начина ,по който се свързваме с другите,търгуваме и представяме в обществото(истински или фалшив)
- бъдещето ни като личност и нация 
- живота и връзките ни в чужбина и хората там
- казусни теми ,свързани с правосъдие и морал
- бъдещето ни по теми ,свързани с обучение и преквалификация,реклама

____Много добър период -след 27.06.2016 -"ЗА",но разбира се след,като  бъде приключено с всичко фалшиво ,безпереспективно и аморално ! 

Отнася се за:
-за журналистика
-търговия ,срещи, връзки и запознанства(онлайн)
-възмездие
-приятни малки изненади и парични суми
-Блестящи идеи
-изкуствоведи
-дейности , където е необходимо движение,говорене,писане, командировки и неочакван път до чужбина за разнообразие и развлечение
- работа в качеството на литературен агент или импресарио,реклама

____Добър период за бързи договори и неочаквани запознанства!
Но,ще  трябва да съблюдаваме  нуждата си от промяна и новости, тъй като това може да доведе до повърхностностни знания ,възможности и липса на задълбоченост.
Всяка идея ,която бъде започната и недовършена в определеното време ,няма да се увенчае с успех,както и "празните приказки" без факти.

___Период от 13.06-23.06 .2016! ще носи големи разочарование за някои хора,които са били непоследователни в мислите,думите,връзките си с близките и приятелите,работата,здравето и начин си на живот.
Това са дни ,в които хората ще имат крайно чувствителна нервна система и поведение, неумение за абстрахиране от външни дразнители, способност за двойно мислене  ,скарване и разтрогване на договори, връзки,придружени от душевни разстройства .
Усещането за тъга,незадоволство и несигурност в утрешния ден ще е силно подчертано!

14-18.06.2016
Меркурий с Плутон и Уран
Всеки ,който реши да има  язвителна реч без проява на  такт и дипломатичност ще се раздели с някого и нещо за винаги.Научете се да  обичате другите  и да приемате идеите им.Ако не ги приемате и нямате намерение да постигнете нещо съществено,просто не водете спор. Този маниер на общуване рядко показва успешен умствен баланс!
По-скоро сочи ,че се люшкате между слепия стремеж и отдаденост и песимизма, постоянно "гълчейки и карайки се" на другите. Просто поемате ненужни рискове ,а би трябвало да направете нещо вие,а не другите за вас.
____Добър ден за нови методи на изразяване във всяка една област,особено в медицината и психологията или журналистическо разследване.
През тези дни контактите ни може да са много трудни,както и възможността  да показваме  и изразяваме чувствате си на другите. Това вероятно се дължи на страх от техните реакции или "Какво ще си помислят те за нас". Възможно е да продължите да държите някакви тайни за вас си и за това, което знаете. Сякаш желаете другите да се приспособяват към вашите становища,но без "да говорите за проблемите"
Естествено това няма да се получи и разочарованието ще е налице или пък,раздялата факт!
Комуникацията между хората в една връзка,семейство ,трудов колектив и общество е много важна,защото от нея зависи вашето бъдеще и това на децата и близките ви !
Избягвайте  склонността  да рушите и започнете да създавате!
Станете оригинални,интелегентни ,логични .
Учете и четете по-вече.
Бъдете енергични ,а не мързеливи и агресивни.
Създайте си прогресивен и модерен начин на мислене , преобладаващ от находчиви  идеи.
Не бъдете старомодни и не живеете с миналото,защото с всеки изминат ден ще ви е все по-трудно!

20.06.2016
Меркурий със Сатурн и Нептун
Големи разочарование,депресии и финансови несгоди в личен план и обществено-световен,защото  консервативното и традиционно мислене не ПОМАГАТ вече.
Прекалената самоувереност на някои хора може да ги направи доста тесногръди и така да загубят приятели,работа и добър начин на живот.
Бъдете гъвкави,не поставяйте "бариери" пред новото ,само защото не ви е познато!
___Дните предоставят голям   шанс да станете забележими в обществото и сред близките си със своята  интелигентеност,но само и единствено, ако поощрявате умствените си способности и потенциал.
Всеки ,който си позволи да не е реалист в подхода си към любовта,творчеството,работата , връзките си с другите и брака,лишен е от  романтика или пък му е в излишък  и гледа на  живота през "розови очила",предстои да изживее едно голямо разочарование и съдбовна раздяла.
Финансов крах  и телесно заболяване за хората ,който са били нехайни или некоректни към отговорностите си в живота,на работа и здравето.
Трябва да сте изключително внимателни  във вашите романтични ,роднински или пък, търговско-професионални връзки, защото  въображението ви, което има склонност да не е в синхрон с действителността, може да ви изиграе МНОГО лоша шега!

22-23.06.2016
Меркурий със Сев.възел на Луната и Юпитер
Трудностите продължават!
Истината вече е на "бял свят"!
Всеки ,който е  очаквал твърде много от другите или се е опитвал  да намери "лесния изход" от "задънената улица" ще претърпи морални,обществени или законови наказания.
Това ще доведе до разтрогнати връзки в личен и международен план.
Митът за един свят ,изкован с изкуствени идеали и  тенденция да се поддържат твърде величествени идеи(всеобща религиозна интеграция) се разпада!
Много труден период за лица,държави и политици от зодия Водолей,Дева,Стрелец и Риби.
Спасението е да се участва активно в обществото и големите международни организации и корпорации,що се касае до въпроси ,засягащи  морала и закона. 
Всеки човек ,трябва да предаде и отдаде нужното внимание на малките подробности и отговорности в живота !
В личен план живот без висше образование,цели,специалност и високи духовни ценности няма да го бъде за напред!
Знания,работа и връзки" на парче" и "да мине времето" също  нямат смисъл!
Следващите години ще са още по-трудни,ако някой реши да се "спасява" по отделно или на "късмет"!

27.06.2016
Меркурий с Уран
Творчески период. Плодотворна интелектуална дейност. Добри идеи, които ще се реализират в практиката и то много бързо. Срещи с хора, притежаващи изключителни умствени способности. Внезапна необходимост от изучаване на чужд език или среща/път с чужденци. Промяната в речта и поведението на някои хора ще е факт. Някои писатели със своите "bestseller books" ще направят страхотен пробив .Може да се каже ,че е един чудесен   период за необичайни и не стандартни неща ,за всички хора с оригинален ум , без комплекси, отговорни и дейни с широк кръг от познания, и връзки.






Коментари