За връзка


mmil73@hotmail.com


Юпитер във Везни-10.09.2016-11.10.2017


Ключова дума - гостоприемство
,спокойствие , искреност и любов към семейството.Брак.Съдружие.Съюз.

Юпитер от зодия Везни  ще затвърди артистичните способности на много хора и онези ,с добър вкус и отлични инстинкти за общуване ,като  ги направи щастливи,по-сигурни материално и известни.
_______Справедливостта и добрата преценка за ситуацията и характера на хората ще даде възможност на някои да станат търсени брачни и бизнес-партньори.
________Очакват се много бракове,бизнес -съдружия,образуване на политически партии,обществени съюзи,политически групировки,приятелства ,но и неочаквани врагове-разводи ,разпад на парти и  съюзи , проблеми с правосъдието.
Всичко това ,в зависимост от поведението на всеки един човек,член и неговата моралност.  
*Ще има рискови периоди,когато хората ще  действат на "двоен стандарт",което ще им създаде врагове, правни и финансови проблеми + разтрогнати връзки!
 В партньорството на първо място ще е важно  нравствената страна на всеки един, справедливостта и духовните  ценности,по между им. 
Стремежът към обществена дейност за някои ще им донесе слава ,а за други морален скандал.

Особено в рисковите периоди
 20.10-20.11.2016
 06.02-10.06.2017

23.10.2016
Юпитер -Нептун
Необходимо е синхронизиране между  емоциите, интелекта и творческо изразяване. Трябва да се научим да разграничаваме истинските от въображаемите задължения, особено, служейки на другите. Често някои хора се затрупват с работите на другите, а след това се чувстват огорчени, когато бъдат отхвърлени.Грижете се за себе си и помагайте ,когато ви помолят!

21.11.2016 (01.04.2017)
Юпитер -Плутон
През този период  хората рядко ще се съгласяват с възприетите правила и норми на поведение и това ще е най-големия проблем.Ще издигат себе си като "единствения закон", но след това ще им е много трудно да приемат последствията. Догматичните, пресилените в поведението си и арогантни  хора, пътешественици и бохеми с комарджийски наклонности ще са в групата на застрашените!Люшкането между прекалената самоувереност и съмненията може да се окаже доста опасна игра!Трябва да се научим да извличаме полза от стария си опит. Да бъдем много внимателни да не използваме другите за своя собствена полза,за да не се окажем един ден в подобна позиция.
(очакват се сериозни и драматични събития от международно-политически характер!)

03.12.2016 (01.01.2017)
Юпитер -Сатурн
Щастлив период.
Сочи конструктивна сила и материален успех, за хората които са способни да си поставят реални цели и да ги отстояват.Всеки,който е бил сериозен до сега в думите и делата си , и е бил силно повлиян от семейните  традиции и морал,може да разчита на сигурен материален и професионален  успех. 
Това са обикновено  хората,които умеят да гледат надалеч. С лекота осъществяват дългосрочните си планове в кариерата , политиката или в обществени дейности.Така с времето се превръщат   в добри   лидери и управители. Създават си отлична репутация в обществото и на работа и имат  отлични таланти в юридическите професии или контакти с хора от този бранш.

23.12.2016 (28.02.2017)
Юпитер -Уран
Критичното  възприемане на  системата от правила ще накара много хора да  се опитат да направят нещо-грандиозно или радикално.Но рискуват  да "захапят повече, отколкото може да сдъвчат". Ентусиазирани, независими, прями и волеви,ще  искат да започнат от върха, но  успехът винаги зависи, единствено и само от правилната подготовка.Бързите пари нямат стойност,нито любовта на "крак",както и грандиозните думи(желания) без дела.. Трябва да се научим да бъдем умерени във всичко и да избягваме склонността си да сме лицемери и грандомани.

01.01.2017 
Юпитер -Хирон
Чувството за "извън синхрон" с обществото ще  накара   много хора да търсят и намерят средство за изразяване  на чувствата си, така че да спрат да са силно объркани и самотни.
Липсата на усет за това ,кое е правилно или морално,като цяло ще   усложни ситуацията силно!
Понякога това ще води до лудост(в прекия и преносен смисъл) и психози на лично ниво и от обществен характер.Хората с проблемно емоционално състояние е нужно да се обърнат за помощ към специалисти.Да сме внимателни в контактите си с другите.

_________Какво да очакваме......


ОВЕН-
Семейство-кариера-обществен статус!
Брак,развод ,ново съдружие,промяна в работата,дома и партньорите.
Съдбоносен период ви очаква!
Сценарии
№1-сменяте работа си и професията толкова често, че в края на 2017 вече нищо няма да е същото ,като преди .
№2 премествате се заради работата или по лични причини.
№ 3 пътувате често в чужбина, било то по работа или за развлечение,за постоянно или периодично.
№ 4 променяте радикално начина си на мислене.
№ 5 запознанството ви с влиятелен човек-духовник,банкер,адвокат,учител,философ променя начина ви на общуване с другите и живота ,като цяло.
Пазете се само от мошеници и бохеми в ежедневието или на работа!
Време е да разграничите истинското от фалшивото и да поставите емоциите си в ред.Иначе проблемите ще стават все по-сериозни!
Бъдете на щрек особено в края на октомври -2016!
До края на октомври 2017 запознанството ви с един адвокат или един съдебен процес ще са от решаваща роля за бъдещето ви!Затова стойте на страна от бизнес или връзки със съмнителен или аморален характер!Ако сте решели да се развеждате бъдете изрядни в документацията и си изберете добър адвокат.
Особено в края на ноември-2016 и началото на април -2017.
Връзките с чужденец ,онлайн-търговия или работа в чужбина ,както постояннството в мислите и действията ви ще се окажат решение за много от трудностите ви  през този период.
Довършете започнатото от 2015 е моя съвет!
Заложете на морала,последователността ,упоритостта и логиката и няма да сбъркате.Със сигурност ще се почувствате по-сигурни финансово и с обществен просперитет.
Събитията до края на 2017 ще ви накарат да потърсите отговори по много житейски въпроси ,свързани със смисъла на живота и бъдещето ви,като цяло.Решение ще   откриете в различни философии и религиозни течения.По един или друг начин успеха ви ще зависи изцяло от вярата ви към живота ,както и доколко сте убедени в това което правите!Може би, ще си зададете въпроса "дали сте достатъчно амбициозни или живеете ден за ден ", в страх и песимизъм.Много е важно да имате цел  и посока за развитие,за да не се изгубите в безцелно скитане и лутане  в различни философски и житейски идеи!
Време да се освободите от един страх,който идва от факта,че отбягвате всички рискове от страх за публичен провал!Може да се преструвате на преуспяващи ,докато подтискате желанието си да постигнете  определени цели в живота.Но,ако не го овладеете ще изпаднете в неудовлетворение и безсилие,произтичащо от нежеланието ви да приложите властта си в обществото.Възможно е да се страхувате от силна авторитарна личност на работа или в семейството си и това да ви се отразява по някакъв начин!Но е време да поемете инциативата и да не се осланяте на възможностите на другите!

ТЕЛЕЦ-
Промени в работата,ежедневието,здравето,начина на живот.
Доброто ви емоционално и финансово състояние ще зависи изцяло от това на вашия партньор(личен,бизнес или интимен).Възможно е да започнете да се занимавате с управлението на финансите или имотните си наследства ,кредитни задължения с повече сили и внимание.Други пък,може да се съдружат или започнат работа с влиятелен и финансово стабилен човек или в голяма държавна организация.Трети да печелят от имоти,наеми,анализи или декорация,работа в кухня. 
Сценариите са:
№ 1 неочаквани промени в начина ви на работа и  живот. 
№2 тайни около семейството или в кръга на близките ви хора излизат на повърхността и това променя гледната ви точка и взаимоотношения.
№3 нови творчески идеи и интересни хора ще бъдат близо до вас ,като спомогнат за доброто ви бъдеще.
В края на октомври-'16 е нужно да поставите ред сред приятелите си връзки и членството ви в групи по интереси и хаоса в избора на любов и развлечение.Не всички са  истински,с духовна цел  или с цел подобряването на начина ви на живот и труд.Нещо е "прогнило" и не издържа на достоверността и коректността.Много добър период е да синхронизирате живота си така, че да избегнете ежедневния и трудов хаос и телесни болести!
Стойте далеч от секти,магии и опасни самовнушения.Доверете се на изпитани приятели и реалните идеи и цели в живота.Това става ,като направите една равносметка за това ,какво се случва в сферата на интимността ви,споделянето и общите ресурси!"Ключът" и решението се крият в емоциите ви ,касаещи детството ви , ролята на обществото в което сте израснали и ролята на баща ви,в поведението ви спрямо другия пол!
Имате страх да се отпуснете и разкриете пред другите ,за да не се обезличите по начин ,който само вие си разбирате!Но за съжаление това може да ви направи по-самотни,отколкото сте сега!
По тази причина ,не са изключени и някои проблеми с наследства-имоти,общи пари,банкови операции,инвестиции и различни болести.Преодолявайки страха от Края на един начин на живот и Смъртта,които са в основата на паничните ви преживявания ,ще излезете от настоящата  изолация. Една силна философия и смислен начин на живот в действителност,би ви направило материално успешни и емоционално щастливи!
Това са теми още от 2015 ,но ако успешно ги разрешите през 2017 може да разчитате на стабилни доходи,добро здраве и постоянна работа.
Сложни периоди ще са в края на ноември-2016 и началото на април -'17.Не използвайте другите за лични цели и не позволявайте да бъдете използвани!
Бъдете толерантни и морални в желанията си,за да нямате проблеми с финансите и закона.

БЛИЗНАЦИ-
Период на себеизразяване и творчество,изразяващо се с много романтика и красота.Превръщате хобито си в бизнес и успявате.Очаквайте още  и..любов,забавления,печалба,...деца или радост от деца и любим човек(баща,интимен партньор).Много хора ще ви се възхищават и радват,но и проблемите няма да липсват,ако решите да "подгоните " лесните пари,аморалните забавления,двойните и лъжливи връзки.
Сценариите са:
№1 очаквайте нови и интересни приятели от различни националности.
№2- късмет в един творчески проект- работата,създаване на потомство(който го иска) и помощ от  семейството или бизнес партньорите.
№3 чести пътувания и връзки в чужбина или с хора намиращи се там,които ще окажат решаващо значение за бъдещето ви.Може и вид -Бизнес онлайн.
№4 неочаквани събития от различно естество, свързани с интимния ви живот(приятни или неприятни),които ви променят изцяло. Влюбвате се до уши в човек с положение или по-зрял от вас!
№5 блестяща творческа идея ви донася известност и печалба
Рискът в обществото или кариерата ,който ще поемете ,нека да е с морална и хуманна кауза,за да НЕ загубите парите,радостта или любим човек!
Сложни са дните между 20.10-20.11.2016 и началото на април 2017!Възможни са скандали,които да ви компроментират в обществото и дома,затова бъдете морални и се придържайте към закона.
Поставете си ясни цели и ги следвайте излезте от професионалния  и ежедневен хаос от изминалите години!Няма да са малко и онези от вас,които ще се разочаровани от настоящите трудови постижения,защото по настоящем ще работите много повече,а в замяна на това заплата ви ще е все така нищожна.Затова казваме,че е настъпил часът да отсеете доброто и доходоносно от "благотворителността ", пошлото и непродуктивно в живота ви.Това важи и за личните ви взаимоотношения и  за бизнес.Това ,че брачният ви партньор или шеф се държи деспотично не е негов проблем ,а ваш!Вие сте си го избрали,той в действителност винаги си е бил такъв.Вие сте го "обοжествили".Ако някои от родителите ви се държи по същия начин, така -подтискащо подсказва,че е дошло време да станете самостоятелни,като се разделите.
Предстои  ви да докажете сериозността на връзките и взаимоотношенията си с другите!Няма да ви е лесно,защото липсата на ясна цел,отговорност и силни убеждения  до днес в общуването ви,  е довело до криза в много от тях!Вместо да обвинявате съдбата за лошия си късмет и избор,потърсете за една истинска и стойностна  житейска философия вътре във вас и ще успеете.Така ще може и да подпишете един реален и дълготраен професионално, съюзнически договор,както и да сключите  брак,ако сте  необвързани и влюбени.Не бягайте от отговорност,а  поемете риска,ако искате да имате  ценз в обществото и за в бъдеще!Ако пък наистина вярвате ,че хората до вас в настоящия момент, не ви дават възможност за личностно израстване прекратете ги или си поговорете сериозно с тях !Ясно е ,че търсите сигурност,но ще трябва да се потрудите,за да я получите!Страховете , вероятно ви карат да не разкривате истинската си същност и усета си към желанията и съкровените си копнежи с  другите.Боите се,че ще изгубите контрол над ситуацията или ще покажете уязвимост.Тази сдържаност обаче,пречи  на най-интимните ви връзки и душевно удовлетворение.Освен това, може да предизвика застой в отношенията ви.Създават  се и много огорчения или недоверие по този начин!Тайте една дълбока тайна и искате да се освободите от нея и ще трябва да го направете!
Така ,някои от вас ще се задомят,други разведат,(с продължителни бракоразводни дела за съжаление),а трети ще подпишат договор за съдружие с един ерудиран човек  , със сериозни ангажименти за напред!

РАК-
Дом-кариера,минало -настояще,съпруг/а всичко се променя.Добър период за хората работещи от дома или за онези,занимаващи се домакинство и бизнес от/за дома.Много възможно е някои да бъдат подпомогнати финансово или с имот от страна на родител(съпруг/а ,шеф).Трети да се преместят  в по-голям дом,сред природата,да го реконстроират или разширят или пък,да се сдобият с още един член в семейството или на работа.Може и да се обвържете с човек или жена с аристократичен произход,с цел повече доходи и сигурност в бизнеса или дома.
Радикалните промени са:
№1 сценарии - работа,ежедневие,здраве! 
№2 промяна в обществения  ви статус(семеен,необвързан,разведен)...И трите стадия ще са в сила.Няма да ви е лесно ,но ще си струва!Така ,семейните може да се разведат ,ако връзката им няма бъдеще и да се обвържат отново с друг/а ,а ергените да се задомят!
Животът ви ще се подобри или влоши,в зависимост от това ,в какво и кого вярвате!Какъв  начин на живот водите,каква е философията  и ежедневието ви.В това число и с какво се занимавате,дали е морално или не!
Множество ангажименти в периода 20.10-20.11.2016,ще са за сметките и отговорности в работата и ежедневието,а това може да засегне  здравето и професионално -трудовите ви взаимоотношения ,като ви създаде страх и недоверие за бъдещето!Следователно е време за тотална промяна в начина ви на живот и работа!Знайте ,че Не- изразените емоции и Не- реализирани желания ,както и натрупаните страхове,водят до множество болести.Време е да  започнете с промяна в начина на мислене ,работа и живот.Станете повече  оптимисти и вярвайте в бъдещето и забравите за миналото!
Някакъв вътрешен страх ви кара да подтискате истинските си чувства към партньора ви(интимен или бизнес) и хората около вас.Любовта ви може да се  е превърнала  във "фикс -идея" или вманиачване,търсейки симбиоза с любимия и сигурност.Понякога се стига до външно невидима реакция с обсебване на партньора,гняв,вина и борба за власт.Ако през този период прекъснете една сантиментална връзка е възможно да продължите мисловно да бъдете свързани с  човека,играл важна роля в живота ви.Може да решите и да си останете сами от страх да не бъдете отново наранени. Така,подсъзнателно ще  имате усещането ,че чувствата ви са под контрол и  защитени от следващо разочарование!Моля, внимавайте  в кого   се влюбвате след това,защото може да е човек също така,властен и наставник(като бившия/та ви)!

ЛЪВ-
Силен период за самообразование, дипломатичност и либерализъм ,които ще отключат вашата голяма оригиналност и новаторство.Това естествено ще  ви направи идейната личност във всяка организация. Темпераментната  жилка на много от вас  може да се прояви неочаквано. Ще имате възможността да изразите дарбите си по много начини; може да разработите един бутик за дрехи и модни аксесоари, да започнете да пишете или преподавате философия или пък ,да се занимавате или работите ,като служител в пощенски бизнес или международни преводи или превози. Отделянето от вашите най-близки роднини,приятели и многократните "женитби" ще са характерни за вас през този период.
Много вероятно е да ви запознаят с човек,който обича скоростта,самолетите,бързите коли и мотори, живота на бързи обороти или философията(учител/ка).А,може и да се  влюбите в него/а(или тях,няма да е само един/а).Други  пък ,ще се решат да започнат да реализират едно хоби с търговска цел.
Късметът ви ще се "крие" в един път и връзки в чужбина,медиите,правото,изучаването на нови умения(философии) или пък, чужди езици.
Жаждата за пътешествия и знания ще е силно подчертана.
Очаквайте широк спектър от интереси и контакти в социалната и хуманитарна  сфера.
В периода 20.10.-20.11.2016 избягвайте да сте интелектуален сноб и  се научете да управлявате  неспокойствието си.
Пазете се от мошеници с аморално поведение.Не се оставяйте "по течението" ,за да не ви "отнесе" мозъка и парите!
Време е да се откажете от страхове и пагубен начин за "повдигане" на самочувствието,чрез харчене на пари или странен  секс или "вечната и красива самота",с цел самозащите.
Не бягайте от проблемите ,за да ни ви застигнат опасно!Ако се окажете в ролята на "изкупителната жертва" или "прелъстени и изоставени"ще сте виновни единствено и само вие,защото сте били наивни и нищо повече.
Вие обичате да блестите и да сте  център на внимание и радикалните промени няма да закъснеят.
Сценарии 
№1 е да се влюбите лудо в човек, много по-различен от вас ,било то като националност или разлика в  годините и религията.
№2 съвсем неочаквано да заминете в чужбина и да се установите там
№3 да започнете някакъв вид обучение независимо от възрастта  и да се извисите в тази област
№4 една мечта да стане реалност,след много труд и знание
Няма да ви е лесно до 10.2017 да изразите творческите си таланти и радост спрямо  другите,поради многото отговорности ,свързани със съпруга,децата,бащата или едно хоби.Това може би,ще ви накара да сте малко повече замислени,отколкото театрално настроени!Ако продължите обаче,да засилвате песимизма си,вместо вярата във вас и не  изграждате и развивате талантите( желанията ) си е възможно, бъдещето ви да  изглежда още по-сиво отколкото е!Предизвикателството на всички трудни ситуации и събития ще е с цел, да повярвате и реализирате съзидателния си дух.Да се размърдате! 
Не изпитвайте съмнение,че вашият творчестви талант(желание) или любов(хоби и добри намерения) ще бъдат отхвърлени и не разбрани,че децата и любимия не   ви подкрепят достатъчно или  обичат!?Това е резултат от изкуствено изграденото от вас, слабо самочувствие ,а не от истинската реалност!Истината е,че само радостта от всичко това и любимите хора,както и развитието на едно творчество е това, от което бихте получили  шанс за обществена и личностна реализация през идните две години! Важно е кой сте вие ,а не кой ще ви ръкопляска и потупва по рамото!
Една несигурност се таи в душата ви или сте се вманиачили в работата  до толкова,като че ли по този начин се опитвате да положите ред в ежедневието си .Внимавайте обаче със здравето си! Не го използвайте като манипулиращо средство, спрямо другите,ако сте другата крайност(мързеливи) . Ако имате наистина някакви здравословни проблеми,разрешете ги без много паника!Възможно е да напусните работен колектив , група от хора,приятели или брака(семейството си)с гръм и трясък. Обидени за неуважението или неконкретността спрямо вас и това да ви огорчи безкрайно!Но е за добро и ще го разберете през новата 2017!

ДЕВА-
Период през, който финансите ,любовта и самочувствието ви ще бъдат радикално реформирани.
Неправилната предства за лукс и любов на някои от вас може да им създат сериозни проблеми с банки ,държавни учереждения или правосъдието.Време е да започнете да разчитате повече на собствените си доходи,а не на кредити или тези на съпруга.Животът се променя драстично!Сега е моментът да си изградите един по стабилен план за финансиране и инвистиране. Ще бъде добър период и за един собствен бизнес,касаещ вид преподаване,пътуване,търговия(внос-износ),пътешественик-писател,философ,духовник или инвистиции в  имоти.Ще работите с парите на други хора,може би като касер в банка или може би, като брокер . С добри умение и знания, вие притежавате дълбоко разбиране за истинската стойност на нещата и в края на 2016 и през 2017  живота ви ще придобие  стабилност. Обичате лукса, който може да се купи с пари.Това ще постигнете единствено и само с упоритост,морал и скромност.Не се  "бутайте" и бъдете ангажирани с работата и законността и така успеха ви е в "кърпа вързан"!
Бъдете внимателни през периода 20.10.-20.11.2016 в кого се влюбвате и в какво инвестирате,за да не се окажете замесени в мошенически схеми или с хора с аморално поведение!Забравете за грандиозни творчески проекти и звездна любов.Това е блян ,а не реалност!
Нищо няма да е сигурно в живота ви до края на 10.2017,освен дома и стария ви опит.Ще имате периоди,когато   ще сте добре финансово ,а друг път абсолютно на нула!Независимо от това трябва да се научите на гъвкавост и нов начин на мислене и финансиране.
Сценарии-
№1 една нова професия ви очаква през идния период която ще ви даде възможност,освен за печалба,но и за интелектуално развитие.Ще се наложи обаче, да поемете и един риск,който за вас ще е нещо ново!По природа не обичате бързите решения и светкавични действия ,но  това ще се случи за секунди и ще трябва да действате бързо ,логично и без много разсъждения!
№2 съвсем неочаквано ще трябва да се справяте и с наследствените си имущества и задължения в дома, семейството и работа.
Нещо се променя радикално!
Имате да решавате сложни кармично-семейни взаимоотношения разраснали се много отдавна ,а дори е възможно да касаят  и една от миналите ви инкарнации(прераждания)!Всичко започва на  емоционална основа и изградени навици, свързани с бащата или майката  в детските ви години!Със сигурност липсата на любов , топли грижи или материална сигурност в миналото са причината днес ,за трудностите в отношението ви с близките хора ,в дома и обществото.Ако често си повтаряте ,че не е възможно да бъдете обикнати и че все нещо ви липсва то,така и ще си и остане за винаги!Дошло е време да го промените,като замените философията си и начин на мислене,живот и убеждения радикално!Най-тежко става,когато се опитате да компенсирате емоционалния си хлад и яд,с трупането на материални придобивки и финансови интереси спрямо другите. Продължението в тази посока на взаимоотношения и навици ще ви депресира и изолира още повече.Ако искате да бъдете прегърнати и възхвалени,ще трябва да  направите същото и с другите.Спасението  е в тежката и упорита работа от тук на сетне,във вярата и уважението към вас самите,както и безвъзмездното даване и помощ на хората от билизкото ви обкръжение.Всичко това ще  изгради авторитета и името ви в обществото !Силата е и в благата  и всеотдайна душа,а не в яростното преследване на материялните блага.
Може би не смеете да използвате талантите си така,че да предизвикате творческа и спонтанна реакция в другите.Може и да се страхувате да реагирате драматично, за да не събудите енергии,който биха ви извадили от равновесие.Така рискувате да изпаднете в социална изолация!Възможно е през този период да решите да създадете деца с цел брак и утвърждаване на вътрешната ви сигурност.
Други пък да предприемат другата крайност и...да  се откажат от поколение,заради страха ,че отглеждането на едно дете ще овладее живота им и  няма да остане нищо за тях!!Ето защо,  страховете ни са ТОКСИЧНИ,ВРЕДНИ и нямат връзка с действителността!Овладяването им е гаранция за вашата Сигурност и Успех в живота!Друг страх ,който може да имате е Страхът за прекомерни развлечения,мислейки си ,че в следващия момент няма да имате средства!На практика ,това е признак за известна доза мизерия,която не отговаря на реалността.Може наистина  да сте притиснати силно финансово през този период,но в "стискането" на пари няма да подобрите положението си!Това може да стане единствено и само,через  реални професионални ангажименти,които могат да ви донесат парични облаги.
Обърнете внимание  на следното:ако борбата за власт е загубена,НЕ се себемразете,а точно обратното!Подкрепете се и помогнете на вътрешният си АЗ да не изпитва зависимост от власт , пари и величие!

ВЕЗНИ-
След 2004-05 ,2016-17 е отново вашата година!
Ново амплоа,нов бизес,ново семейство,нов дом,всичко е възможно.
Път в чужбина,връзка с чужденец!
Сега е моменът да  анализирате миналите си грешки и ползата от тях и да се превърнете в новатор в областите на философията и образованието.Желанието ви да се утвърдите като лидер в един колектив или глава на семейството ще се изпълни.Това ще стане ,чрез личния ви пример за смелост и добър морал.Но,ако се насочите към хазарт ,лесни пари и рискови авантюри много скоро ще развалите външния си облик пред близки и създружници.
Затова през периода 20.10-20.11.2016 избягвайте прибързаните, необмислени, волеви и даже безбожни решения и постъпки,за да не си имате сериозни неприятности в семейството или с бизнес-партньори.
Връзки ,които нямат стабилна основа, няма да могат да издържат  през този период.Особено през периода ноември-декември 2016!
Сценарии-
№1-ще се влюбите,ще се разделите и пак ще сформирате всичко от начало.
№2  създавате едно много странно приятелство,което ще промени живота ви корено.
№3 очаквайте и различни "удари в гръб" съвсем неочаквано,което също ще промени съдбата ви за кратко време.
Главната задача за вас през следващите месеци до 10.2017 е да промените начина си на поведение и изразяване така,че да бъдете разбрани правилно !Ако не споделяте,ако не се промотирате няма начин да бъдете забелязани и оценени.Силата и вярата разбира се, идват със знанието и ако, чувствате пропуски попълнете ги с обучителни семинари или преквалификация!
Много е важен начина, по който ще изразите себе си от тук насетне,за да попаднете на подходящия бизнес или интимен  партньор.
Плахостта,стеснението, разочарованието или арогантното поведение няма да ви помогнат. Трябва ясно и силно да отстоявате  идеите и позициите си.
Избягвайте снобизма и изолацията,както и мрачните мисли!
Повечето разходки,четене и общуване ще ви се отразят много добре на самочувствието за в бъдеще!
Често пъти ще усещате едно душевно притискане и неизказана болка.Вероятно всичко това да идва от ситуация свързана с вашата майка, съпруга(за мъжете) ,властна баба или свекърва. Взаимоотношенията ви с жени през този период ще са доста сложни и  определено трудни,едва ли ще намирате общ език.Възможно е тези  чувства да са възникнали във вашето детство или да сте били изоставени от близки хора!Може   да не сте получили необходимата топлота.Много вероятно е да сте загубили и близък човек!Трябва да погледнете много сериозно на тези душевни травми и белези,защото  може да доведат до вечна самота и страх от обвързване и създаване на семейство и хармония в него!
Първото нещо, което трябва да направите е, да споделите чувствата си!Когато го направите, въпреки страха от последиците , автоматически ще получите така необходимата ви душевна трансформация и разрушаване на страховете.Може временно да усетете неудобрение и разцепление с близките ви,но нека това не ви тревожи!Много скоро всичко ще доведе до ситуация във ваша полза!Така,ще отпаднат всякакви съмнения и от двете страни и ще се научите да общувате емоционално правилно с хората от близкото си обкръжение!
Много от провалите ви се дължат на това ,че не изразявате чувствата си и оставате възможността на хората да си съставят погрешни изводи за вас!

СКОРПИОН-
Всъщност от 09.2016 до 10.2017 най-важното на което може да разчитате е,че тъкмо когато нещата и ситуацията са най-зле,ще се появяват хора и работа,които да ви "спасяват". Лекари,ветеринари,мед.работници,психолози ще са професии ,които ще ви носят пари ,стабилност и добро здраве(или хора от този бранш).Избягвайте само бизнес на "тъмно",лечение -нестандартно или работа с магии  или  странни хора,защото може да ви донесе финансов и морален крах.Жаждата ви за наслаждения може да ви отведе в "обятията" на съмнителни партньори или опасни места.
Избягвайте излишните  "саможертви", бягството от отговорност и прекалената емоционалност. Това може да ви направи  "социални паразити" или да бъдете привлечени от такива.
Възможните сценарии са свързани с начина  ви на мислене и работа.Един от възможните е, 
№1 да се откажете от лошите си навици(цигари,алкохол,хора,зависимости и токсични емоции др.),
№2 да се върнете в миналото и да потърсите забравени материални , морални ценности и връзки.
№3 много вероятно е, да пожелаете да се върнете към  семейството и старите си традиции,както и към някаква професионална връзка или тактика от миналото,разсъждавайки за плюсовете и минусите от  нея.
Несигурността и трудностите в сферата на парите ,любовта,материалните ресурси и разклатената ви ценностна система ще са в основата на слабото ви самочувствие и жизнено неудовлетворение.Докато не се справите с всичко това като ,"кое всъщност е, истински стойностно и важно за вас "ще продължите да сте напрегнати ,обидени и уплашени.Всеки един от вас,който се опита да компенсира с показност на един хубав дом,кола ,пари или власт,както и ако, сключите брак с цел всичко това,ще има в действителност по лоши последици отколкото предполага.Истината е, в изграждането на  нова и стойностна ценностна система с повече морал и вяра в човешката душа!
Думите ще имат голяма сила и власт през следващите години за вас.От една страна ще се ограничавате да споделяте проникновените си прозрение  с другите и несъзнателно ще осуетявате всяка възможност за изразяване на нови прозрения от/за вас с околните.Ако се опитвате да контролирате хората,като не им разкривате информация от страх да не бъдете отхвърлени,ще изпаднете в объркване,тъй като ще се съмнявате в собствените си възгледи!В крайна сметка, може да ви намразят и да се почувствате неспособни да общувате убедително.Ако пък ,използвате ума си, за да убеждавате като изисквате от хората да се съгласят с вас пак ,няма да се получи.Това ще им звучи като интелектуално сплашване ,натрапчивост и много вероятно е ,да срещнете пълна  съпротива!Навярно тези страхове и начин на общуване идват от едно минало  на  словесно малтритиране  или телесно  отблъскване.
Думите могат да се превърнат във фокус на власт САМО ,ако те не бъдат използвани с догматична или комерсиални цели!

СТРЕЛЕЦ-
Присъиденяването ви към клубове и организации ви кара да се чувствате чудесно ,защо там срещата любовта на живота си или просто ,защото сбъдвате една творческа мечта.През този период всяко желание  ще се осъществява много по-бързо от до сега ,защото сте вече много по-оригинални,зрели,морални и отворени за света.Добрата ви преценка за начина и позициите в един общ проект или кауза ;както и силната ви интуицията  ще ви донесат много изгода . Избягвайте само да търсите ползата от приятелите си,за да не ви се "върне" ,като бумеранг.
Особено в периода ,между 20.10.-20.11.2016!
За вас радикалните промени може и да имат труден характер ,но като цяло ще са положителни и ще ви се отразят добре,защото ще сте си ги заслужили.
Сценарии
№1много вероятно е да се влюбите до толкова ,че да се разделите с ергенския си живот и лична свобода.
№2да реализирате една блестяща творческа идея и да успеете в професията и кариерата,като станете известни.
Емоционалното напрежение и недоверието към вас самите ще направи живота ви през идните 12 месеца трудни.
Не поемайте излишни рискове,за да не станете жертва на обстоятелствата!Приятелите ще имат важно значение за вас,за да почувствате любовта и славата в живота,но не всички ще са искерени и коректни спрямо вас.Вероятно е да таите мъка дълбока в душата си,но това не требва да ви тласка към поведение ,чрез което да получите пълна свобода.Може да е опасно!Може и да ви липсва нещо от топлотата на дома и детството ,но това няма да си го върнете с шумни компании и скитничество,търсещи непрестанно за "дома на мечтите си".
Заложете  на амбициите си и показвайки желязната си упоритост пред другите ще успеете на всяка цена!Трябва да знаете ,че множеството ангажименти през този период ще допринесат за добрия ви бюджет и здрава ценностна система през идната 2017.Ще трябва да следите сериозно за здравето си и да не се преуморявате , поемайки повече труд,отколкото може да свършете!Поставяйте си само реални и изпълними цели и ще ги осъществите!
Може би сте разбрали ,че фокусирането  върху парите и удоволствията няма да ви донесе повече печалба и ценз,а тъкмо обратното!Колкото по освободено гледате на всичко това,толкова по лесно ще намирате начин за печелене на пари и повече задоволство.
Поради различни страхове или вътрешни угризения може да използвате или сте използвали парите,за да държите другите до себе си или да им се харесате,но това може да има своите последствия !Погрешно е и много опасно!
Ако пък ,използвате ползотворно тази енергия  може да привличате парите по "магичен"начин и да подпомагнете хората в нужда ,но без да го афиширате !Естествено ,за което съдбата щедро ще ви награди!

КОЗИРОГ-
Успех в бизнеса и брак с чужденец,поради вашите лидерски способности,морал,вяра, самоувереност и доверчивост. Имате много възможности за напредък и ще трябва да ги използвате. В обществото ще сте много активни и това ще го забележат много хора. Вашето силно чувство за справедливост показва, че ще имате успех и в правото,ако го изберете за професия  . Вашите морални критерии ще са много  високи през този период.Ще сте горди и амбициозени;идва денят ,в който разбирате,че признанието е следствие на много знания и вяра в това което правите. Но, не бъдете арогантни и надменни,за да не платите цената на славата със загуба на средства и чувства.Голям успех за кариера се очаква в областта на медицината,духовенството или затворени държавни институции.Други може да използват силната си интуиция за създаване на свой бизнес и нова философска теория ,касаеща  миналото и настоящето и бъдещето.Единственото ,което трябва да избягвате е неясното мислене,странното въображение за бъдещето,неадекватни действия и думи.Също и задкулисието,работа в увеселителни клубове и съмнителни бизнес сделки,за да не попаднете под ударите на закона и да пострада репутацията ви.Особено през периода 20.10-20.11.2016.
Вие сте много сериозни и отговорни хора,което ви кара да организирате всичко педантично и целенасочено.Затова, придържайте се към тази формула и няма да сбъракате.Очаква ви един  сложен период,който ще касае дома , неговите членове ,  професията и личния ви статус.
Радикалните реформи за вас са:
Сценарии
№1 е ,че осъзнаете ,как една връзка,лична или професионална  вече не ви устройва и  да пожелаете да се отдалечите или да я промените изцяло.
№2 да си преместите адреса(личен или професионален),както и да   създадете  нов дом и семейство.
Общественият ви успех в идните три години може да бъде подкопан и саботиран от силния ви вътрешен страх "за вина и отчаяние".Силното ви самоограничение пък, в изразяването на жизненоважните ви потребности също,е пагубно.Затова запазете самообладание и  се помирите със страховете си!
Тогава ще станете и по-спокойни, здрави и трудоспособни.Не е възможно вие, да сте виновни винаги за всичко и всеки!Отговорност носете само и единствено за вас !Помощта и грижата на хора в нужда ,било то в болници,институции и психологични консултации е една от добрите възможности за бъдещето ви обществено израстване.Избягвайте изолацията и страха от интимност с риск, да не бъдете отново наранени!Да,със сигурност преминавайки през разочарованието ще станете по-разумни,но е нужно в едни момент просто да се доверите на любимия човек!Не е задължително цял живот да бъдете наранявани и да се държите на разстояние!Вие сте реформаторите на душевната революция на 21 век! .
Ако се криете зад престорена безобидност може да привлечете несъвместими  за вас хора.Отказът от честни реакции пък, би могъл да ви отнеме  възможността да промените положението си към по-добро.Може  да изразявате възгледите си  егоистично или за сплашване,  манипулирайки другите,очаквайки  от тях да отговарят на очакванията ви!Не го правете,защото ако се опитвате да насилвате хората да се  променят по този начин ,ще срещнете упорита съпротива от тяхна страна!Това безизходно положение поражда застой,неудовлетворение и ограниченост във връзките ви!
Борбата за власт нерядко си личи и във външността ви!Отблъскващо е,защото на челото ви като че ли сте написали 
"Не ми заповядвай какво и как да правя"..!От друга страна ,ще се опитвате стриктно да владеете емоциите си,като не се доверявате на никого и не позволявате на другите да навлизат във вашите територии и знания!
Това разбира се,е опасно и може да ви превърне в самотници!Опитвате се през този период да правите за някои хора прекалено много,като по този начин ще ги държите под контрол и ако видите ,че те не се отнасят подобаващо ще  решите да ги "накажете" строго!
Може би недоверието ви към хората е породено от стари травми и от едно силно предателство!Може и смъртта на един много силен или важен за вас човек  или преживени сложни семейни ситуации да са в основата на това поведение!Възможно е и да се заемите сериозно с изучаването на психология и нейната роля , върху личностното израстване! Способностите ви на силен лечител психотерапевт ще се завишат,както съзнателно ,така и  подсъзнателно.

ВОДОЛЕЙ-
Добрите знания и морален начин на живот ще ви донесат успех и материална сигурност.Преданите на една голяма философска  идея,имащи  толерантност към близки и роднини, със стремеж и интереси към религията и философията ще постигнат много до 10.2017.Ще се  радват  на по -хармоничен  живот,а може би това да е и живот в чужбина.Отношенията ви с чужденци или близки в чужбина ще донесе пари и сбъданти мечти. Определено ще трябва да пътувате(духовно или физически). Висшето образование за някои ще е от решаващо значение за бъдещето им,както и владеенето на различни езици.За трети  писането ,изнасянето на лекции и презентации пред много хора,както и издаването на книги или работата в медиите също,ще е особено доходоносно и ще е и всичко онова ,което ще ви направи щастливи.
Определено ще търсите приятели като вас,с които да може да споделяте моралните си и философски ценности в живота.Често това ще са хора от чужбина , на голямо разстояние или са от соц.мрежа(работят там).Ще трябва само да сте по-сигурни в това, което искате,можете и ви харесва,за да не се окажате с парзни мечти,джобове ,очи и ръце! 
Особено през периода 20.10-20.11.2016.Избягвайте любов с хора от развлекателния бранш и развлечение със съмнителен харакер,като алкохол ,наркотици или аморални връзки.Неправилният подбор на приятели,както и недоверието ви да се вградите в обществото от страх,за да не загубите оригиналността си също,ще ви създаде особени личностни и обществени проблеми.Ще трябва да работите върху личностните си качества които биха ви направили един "добър приятел" ,а не радикален бунтар заради идеята !С една дума не рушете приятелствата си през този период независимо, че ще ви е трудно в групи от хора с общи интереси и колективи,а ги изграждайте с търпение и разбиране !
Това ще ви направи обичани и с обществено признание!
Вас ви   определят ,като хора с неограничени възможности и с най-добрите иновативни идеи и...естествено, трудно предсказуеми.
Сценариите за радикална промяна до 10.2017 са: 
№1 със сигурност ежедневието ви ще е много по-различно от преди .Очаквайте много и неочаквани събития,свързани с вашите близки,приятели ,които ще рефлектира и върху вас.
№2много от старите ви приятели ще напуснат живота ,а други ще се появят.
№3 следващите месеци до 10.2017 ще са изпълнени с много и различни философски теми,път в чужбина,което ще завладее вниманието ви и ще промени  мирогледа ви.
Бъдете внимателни с подтискането на емоциите,защото това води  до себеунищожение,отчуждение или до физически болести.Може да станете  подвластни и на самовнушенията си ,че сте болни от някаква болест,а в действителност да не сте!Така ще си причините истински здравословни проблеми.Това за вас може да е  начин да манипулирате другите ,като изисквате от тях да са до вас във всеки един момент,но знайте ,че това не води до здравословни взаимоотношения!Също, внимавайте с връзките си от  "подземния свят",ако имате такива!Ще ви излязат скъпи !Не влизайте в тъмни и дълбоко скрити сделки!Опасни са!Може да се окажете пристрастни към нещо,някого или вещества!Бъдете внимателни!Пристрастяването каквото и да е то, е вид психическо разстройство и се  изкоренява доста трудно!

РИБИ-
Добър период да спечелите пари,чрез партньосртво,да получите наследство или повече доходи от банкови кредити ,наеми ,застраховки,пенсии,заплати , чрез работа си в големи организации(съдружия) или учериждения.Само избягвайте спекулациите и незаконните сделки,защото  от това може да пострадате телсно или морално.Бъдете честни и точни с хората,от които зависи финансовата ви и емоционална стабилност.Любовните забежки и задкулисието може да се окажат фатални !Но,ако сте толерантни ,искрени и с добри обноски ще получите сериозна подкрепа(интимна и финансова) от човек с пари и възможности,от съпруг/а,родител.Работа ,като драматург,актьор,музикант ,художник ,бизнес с алкохол или вид духовност ще ви донесат слава и добри доходи,с подкрепата на силни хора,а може и политици.Други пък,може да се обвържат с човек ,който ще се погрижи за финансовите им разходи,така че да се чувстват сигурни и щастливи.
За вас   най-големото предизвикателство до 10.2017 ще е да откриете нов начини да печелите пари и да обичате хората, така че да си създадете спокойствие,което за съжаление до 2018 трудно ще намерите.Независимо от многото промени и неочаквани събития ,около тези въпроси ще имате и много поводи,за  да се чувствате радостни и щастливи.
Странно ,но факт ,навлизате в период когато хората ще започнат да  ви обръщат повече внимание .Важен ще се окаже и факта  :"Как изглеждате в очите на другите" и " как ви оценяват те" !Ще държите много да ви приемат  като силни ,умни и уважавани,но разбира се това ще трябва да бъде подплатено с упорит труд!В противен случай ще се получи обратния ефект! Трябва да се научите да приемате  аплодисментите ,но и критиката спрямо вас!Така е, когато сте изложени на вниманието на много хора и е добре да свикнете с това!Ако се издигнете твърде бързо в кариерата през този период и не разберете важността и отговорностите си от това,ще слезете по същия  бърз начин!За целта,развийте отличните си ораганизационни и духовни способности,подкрепете философията си с повече доводи и информация и успеха няма да закъснее.Ключът е  в отговорността, търпението,дисциплината,издържливостта и най-вече в реалните цели! 
Внимавайте с  изолацията от обществото ,защото това може да ви направи малко антисоциални!Избягвайте и крайните политически убеждения и  абстрактните обществени поведения за привличане на вниманието на околните,защото това може да има и обратен ефект.













Коментари