За връзка


mmil73@hotmail.com


ПЪЛНОЛУНИЕ в зодия Козирог на 20.07.2016


Един цикъл от 2012 успешно или трагично приключва,в зависимост от знанията ,уменията и философията на живот и оцеляване на всеки един.
Много от сценариите на лято 2014 се преповтарят или наподобяват тогавашните.

Със сигурност обаче,се създават предпоставки за :

-край ,съпроводен с едно ново начало,касаещо бизнес дейност с кратък срок на изпълнение и дейности, дължащи се на вашата собствена инициативност , енергия и малки хрумвания.

-засилен интерес към изкуството, богати планове.Желание за къси пътувания за почивка и излети с приятели или любим човек.

-след силните емоции на отминалите 5 дни ,настъпва спокойствие, ред, пестеливост.Доверете се на добрите си  връзки със стари приятели,работодатели или по-възрастни хора(роднини),в разрешението на финансови или интимни проблеми.

 -възможни са печалби(или доходи) от земеделие, земи и стопански сгради .

-брак с разведен/а(или на скоро разделил се с някого) или вдовец/а

-издръжливост в работата и хармония в ежедневието с малки успехи за майстори и творци.

-Здравни проблеми,умора,тъга или разочарования за някои хора с проблемно физическо или духовно здраве ,възможно е да са хора с планети и точки в  Близнаци ,Стрелец,Дева и Риби от втората декада

-Напрежение и временни препятствия(инциденти) за 
Козирог ,Овен,Рак,Везни ,Лъв,Скорпион,Водолей и Телец от третата декада!

ОВЕН-

Напрегнато ще е около 20.07.16 ,защото ще трябва да се справяте с всички належащи проблеми ,като ежедневие,здраве,работа и качество на  живот,засягащ дома и кариерата ви. Бъдете дипломати и изберете тихия тон!

ТЕЛЕЦ-

Пълнолунието на 20.07.16 ви кара да  приключите успешно с теми ,касаещи едно обучение,път и срещи в чужбина(или с хора от там),съдебни дела(ако ги имате),проблеми с близки и роднини.

БЛИЗНАЦИ-

Тайни страсти ,но и страхове ви обладават.Доброто на целия този сценарий е,че намирате добро решение(макар и временно) и от това ви олеква.Много от вас ще видите  добри резултати от положения до сега  труд в работата ,връзките и така ще разберете ,че умората  си е струвала.

РАК-

Благоприятни преговори с високо поставени лица или с администратори и служители в учреждения.
Няма да ви е лесно,но ще си заслужава!

ЛЪВ-

Пълнолунието на 20.07.2016 слага край и то съвсем неочаквано на един вид работа ,начин на живот или здравословно състояние.За някои за добро,за други може би не толкова лесно.Зависи най-вече от личния ви хороскоп ,който разкрива морала и поведението на всеки един от вас.Всъщност ,всяка трудност или раздяла винаги е за добро!

ДЕВА-

Пълнолунието на 20.07.16  ви среща с хора-идеи,които ще ви научат да обичате и развличате така,че живота ви да придобие по-радостен ,обществен и слънчев характер от тук на сетне.Идва момент за равносметка и "затишие",за да може в края на 2016 да имате много по-голямо самочувствие,ясни цели и финанси.

ВЕЗНИ-

Край на един вид емоции и едно неприятно минало,касаещо дома и неговите членове.Вход през " голяма врата"очакват някои от вас(за добро!),имидж,престиж.Получавате "бонусите " си за добрата си Карма до сега!Може промените да настъпят твърде рязко или неочаквано ,но Съдба.

СКОРПИОН-

Една мечта ще се сбъдне; разбира се,ако сте се отказали от "отровни "чувства и страсти!Пълнолунието на 20.07.16 ви разделя с някои близки хора,роднини ,идеи,мечти  и идеали.Всъщност ,беше време за това,за да може да подредите по-добре дома,душата и обществения си статус!Радикални промени в начина ви на мислене и поведение!

СТРЕЛЕЦ-

Една голяма реклама или любов -мечта ще  изпълнят   ваше  желание и ще променят мирогледа ви за бъдещето.Тези емоции или събитие ще имат траен ефект , нужно е да им отдадете нужното  внимание Пълнолунието на 20.07.2016 променя радикално  ценностната ви система, начин на печелене на пари,любов и внимание,макар по твърде не лек начин.

КОЗИРОГ-

Победа  над  врагове и опоненти от 2012 (още!).Променяте радикално външния си вид,стил,обществено положение.Пълнолунието на 20.07.2016 "погребва" старото ви Аз !Астрологията,като наука -познание или правосъдието(за хората ,които се занимават с него -лично или професионално)ще са водещи фактори за личния ви  успех.

ВОДОЛЕЙ-

Край на тайни , лъжи и едно нездравословно минало,което проваляше качеството ви на живот и труд!Затова бъдете  по-внимателни с душевното си и телесно здраве от сега нататък!Решението е в здравите ,морални и реално- изпитани връзки(професионални-интимни).

РИБИ-

Промяна в начина ви на живот и труд.Пълнолунието на 20.07.2016 прекъсва взаимоотношенията ви с приятел или хора от една общност или общество!Пълна промяна в целите и личния ви бизнес(който го има).

П.П Влиянието на Пълнолунието е до 02.08.2016
-четете и за зодиакалния знак на вашия Асцендент,важен е също толкова ,колкото и знака на Слънцето ви(зодия).

Коментари