За връзка


mmil73@hotmail.com


Меркурий в зодия Рак 30.06-14.07.2016

Прекалените емоции и честата смяна на идеи , настроение и поведение ще направи дните ни до средата на юли...топли ,романтични ,но и много "горещи"!
_____Добър период за творчество ,любовни обяснения и разходки за развлечение.
Сега е момента да си припомните "доброто старо минало",но да не изоставате от цивилизационото развитие на днешното общество.Да използвате само натрупания опит и знания ,защото който живее в миналото няма бъдеще!
____Мечтайте ,но не излизайте извън рамките на реалността ,за да не се разочаровате след месец!
____Избягвайте лъжата,излишните капризи,клюките,глупавия флирт или самозаблудата,в желанието си да си доставите малко любов,домашен уют -сигурност,доза известност  или развлечения.Разбирате ,че това би ви компроментирало сериозно пред новите ви приятели или колеги.

03.07.2016
Меркурий и Марс
Желанието на някои да обсъждат другите без повод и причина ще ги направи нежелана компания и изолирани от  една група или колектив.Тук много приляга поговорката,че "който нож вади от нож умира"!Бъдете внимателни ,защото може да се стигне до сериозни последици!

05.07.2017 
Меркурий с Нептун
Много силно предчувствие ще обладае някои хора за развоя на бъдещето им развитие .Съобщенията през тези дни,сънища или случки ще се окажат с пророчески сценарий.Особено за (Рак -Риби-Скорпион от втората декада),затова им обърнете особено внимание.Страхотен период за творци , писатели и мореплаватели.Добър ден е ,за да  поискате прошка или да си пожелаете нещо от все сърце.

07.07.2016
Меркурий със Слънце
Творчески успех,нови и успешни запознанства с млади хора.Дни,изпълнени със засилена умствена дейност и духовно израстване. Благоприятен период и за съществени решения, за провеждане на делови срещи и всякакви контакти.Също и за търговски сделки и преговори със съвместна работа,да подпишете  договор ,касаещ интелектуален  бизнес или такъв с храна,напитки,реклама,развлечения.
Възможни са кратки пътувания, съпроводени с нови контакти и запознанства. Може да бъде проведена  успешно една рекламна или агитационна кампания.

08.07.2016
Меркурий с Юпитер
Период на разумен практицизъм и прекрасни хрумвания. Радост от работата и от писменото общуване. Добро отношение към околния свят, ползотворни запознанства и връзки. Импулсиращи и водещи към печалба и дълъг път писма, благоприятни преговори с високопоставени лица или  администратори - служители в учреждения.

11.07.2016
Меркурий с Марс
Засилена умствена дейност, желание за творчество, бързо реализиране на плановете, малки успехи след бързи и правилни решения. Нервност и безпокойство. Но,не трябва да се избързва или да се вдетинявате!Прекалено силната мисъл, ексцентрични прояви, самонадеяно държане и  огромна снизходителност към собствените ви слабости,може да ви причинят неприятни инциденти. Споровете, несъгласията и огорченията обаче,трябва ви наведат към просветление(за близки , приятели,хората от ежедневието и съседи) ,както и да отключат оригиналността ви. Ако имате финансови затруднения, то те се дължат на неправилна ви преценка и рисковани действия. Чрез самоконтрол може да стигнете много далеч. В противен случай има опасност да се провалите.
Време е да се поучите от грешките на миналото и да приложете на практика научното!

12.07.2016
Меркурий с Нептун и Сатурн
Сетивата на някои от вас ще са доста объркани, мислите ще са неточни, грешките в съжденията ще са породени от неверни  впечатления и логическа бъркотия.Всичко това,защото дълго време сте  отказвали да видите истината в "лицето", търсейки бягство от реалността. Така,вероятно сте  развили лоши навици,за което ви е нужна голяма самодисциплина.

Денят,като цяло  носи разочарование,меланхолия с прояви на депресия. Възможно е и да сте силно самокритични ,а не би трябвало .Добре е да започнете и да  мислете за нещата извън вас,като  четете и  учете за вашия характер и философията -"живот".



Коментари