За връзка


mmil73@hotmail.com


ЗАЩО душата ми избра да се роди в този ден и месец ?


Няма нищо случайно!
Всеки е дошъл на Земята ,за да извърви своя път и стане част от цялостния механизъм на човечество.
Няма Лоша и Добра съдба,има трудни и лесни "задачи " за решаване и трупане на опит.
Всички са свързани по между си и се нуждаят един от друг!
Основният закон на природата е Еволюцията(т.е селекцията на най-доброто ). 
*
Целта  е  обновлението на живата и не жива материя на планетата  Земя и свързването ѝ с висшия разум на Вселената.

Космосът не се интересува от вашия пол,материален статус ,националност,желания,религиозна или сексуална принадлежност ,а от това как, поддържате равновесието в него,като малка част от Великия механизъм.



Кой е смисловият път за всеки един от нас,т.е-бъдещето  ,посочено  от рожденото ни Слънце(зодия) :


ОВЕН-
Като първа зодия на зодиака ,вашата душа е избрала да покаже на останалите хора,какво е да си пръв , безстрашен и да постигаш целите и желанията си и  най-важното да оцеляваш,след множество трудности !Да се бориш за любовта на своя живот и ценности.Това става ,като подкрепеш себе си и човека до вас, поемаш смело предизвикателствата на живота ,действаш бързо и използваш сериозни и практични доводи в подкрепа на идеите си.Даваш личен пример,вместо да изискваш от другите!
Най-добрите пълководци в историята и до днес са хора,родени под знака на Овен,както и всички ,които отговарят за реда и сигурността на хората.Много хирурзи,механици и състезатели в Ekstrim- спортове също. 
Трябва да избягвате:
-кавгите с другия пол,грубите забележки,излишните рискове без смисъл,само и само,за да докажете силата и сексапила си,честите смени на интимни партньори ,присвояването на чужда слава и това,да сте винаги прав.
Защото,това може да доведе до:
-съдебни дела(разводи)
-неприятни инциденти с фатален край
-проблеми със здравето от типа,
нервни разстройства,мускулни спазми с болезнен характер

ТЕЛЕЦ-
Вашата роля тук на Земята е да направите така,че  любовта и материалните ценности на хората да останат трайни и сигурни.Да им създадете комфорт и красота.Да дарявате и получавате радост и удоволствие,чрез всичките си сетива.Това става когато не сте натрапчиво настоятелни,не държите несклонно на мнението си,умеете да бъдeте гъвки и лоялни.Не използвате любовта и децата(когато ги имате)си за материална  и емоционална сигурност.Не проектирате вашите желания върху тях.
Всъщност ,който знае как да живее и развлича е от зодия Телец.Много известни певци ,брокери, готвачи,градинари са родени със Слънце в Телец.
Избягвайте:
-да сте често навъсени и мълчаливи(а споделяйте)
-не бъдете прекалено затворени и отрицателно настроени към радикалните(но,пък съвременни) промени 
-не чакайте на другите,а си свършете сам работата.Налага се и да рискувате от време на време!
-не "вървете след стадото" и не приемайте на 100% чуждото мнение(нужен е собствен стил  в живота,за да не изгубите интереса на любимия към вас човек,обезличите или загубите парите си).
Неправилно изразените ви емоции в любовта и дълго не променящите се ситуации и стил в  живота ви  могат да доведат до:
-неудовлетвореност в брака
-избухливост
-своенравие
-депресии,екземи
-хормонални разстройства или проблеми с храната

БЛИЗНАЦИ-
На вас се пада ролята да покажете на света как се свързва умът и душата в едно.
Когато хората споделят чувствата си и не се страхуват да разкрият душата и знанията си ,живеят интересно и постигат целите си.Никога не водят еднообразен живот и не им е скучно Успехът им е в "кърпа вързан" ,защото имат ясни цели и желания .Макар по две от всяка,план "Б",както се казва.
Това сте вие-Близнаците-вечните деца на зодиака.
Добри търговци,рекламни сценаристи,търговски представители,журналисти и секретари  . Знаете  точно как да представите,продадете един продукт,умение или идея,така че крайният резултат да е един подписан договор с материални или интимни облаги( а може би и двете).
Избягвайте само:
-двойствеността в думите и поведението(това сваля доверието на другите от вас)
-не говорете без смисъл и не се правете на умни
-не живейте ден за ден,без определени цели  е рисковано
-не прескачайте от тема в тема и от приятел на приятел.Животът иска постоянство,за де е сигурен.
-довършвайте делата и думите си до край
-душевните терзания,касаещи близките и приятелите ви не са ваши .Техният живот не ви принадлежи!
Всичко това може да ви причини:
-нервно изтощение,проблеми в обучението или с паметта .В това число и  проблеми с близките,брака  и хората от близкото ви обкръжение
-проблеми с кожата и сухожилията

РАК-
Вашата душа е избрала да пази и учи другите как да съхраняват и използват спомените и опита си така, че да проявят свободно личното си мнение и избор в живота .Как да синхронизират  подсъзнанието си  с логиката и да степенуват нуждите  и емоциите си в правилния ред.Добри служители сте и търсени  от големи предприятия и организации.Умеете да създавате връзки с нежния пол и да се грижите за дома и семейството.Грижовни и гальовни сте, с благ тембър на гласа.За вас майката(съпругата),трапезата,душевната топлота,водата,семейния уют и храната са свещенни.Най-отдадените съпрузи,които никога не напускат семейството(каквото и да се случи) са от зодия Рак,както и добрите писатели. 
Избягвайте само:
-честата смяна на емоциите,мненията и навиците си.Усложнявате си живота излишно и тези на хората до вас.
-не мрънкайте и не се оплаквайте,а действайте!
-не се засягайте от всичко и от всеки(някои неща просто не ви касаят.
-клюките,избягвайте на всяка цена,защото...ще ви изпепелят!
-клеветите или прокълнаването също,защото няма  добър край за никого
Всичко това води към:
-проблеми с теглото
-сигурността в/за дома
-качеството ви на живот
-душевни разстройства и мозъчни аневризми
-либидото ви

ЛЪВ-
Блясъкът ви е завладяващ.Душата ви е тук ,за да научи другите  да се радват на живота,да се забавляват,да избират най-доброто за тях и любимите,да бъдат забелязани в обществото,да създават деца,да обичат от все душа и сърце,да бъдат творци,а не плагиати.Не случайно е ,че вие сте едни от най-добрите ухажори ,любовници,както и  повечето звезди на Холивуд и модата са от зодия Лъв.Всеки е забележим със своя талант и блясък.С една дума  мотото ви е -"Драма и красота в едно".Βrilliant life!
Избягвайте 
-непрекъснатите желания за забавления  и блестящ живот,понякога блясъка може да ви изпепели или финансово погуби 
-не очаквайте постоянно "браво" и "благодаря"...за благородното ви поведение спрямо другите
-не се дръжте ,като "разглезени малки деца" 
-станете  по-отговорни и сериозни,защото живота не е "театрална сцена",в която вие сте единствения главен герой.Всъщност, крие  много повече опасности и пошлост,отколкото предполагате
-не търсете ,чрез честите си любовни сценарии,гаранция за вашата красота и талант.Има и други средства затова.
Всичко това може да ви причини:
-проблеми с половите органи
-проблеми със сърцето, килограмите и отчуждение(ям или не ям,защото не получавам желаното внимание и не общувам ,защото не мисля ,че съм достатъчно завладяващ на този етап)

ДЕВА-
Желанието на душата ви е да покаже на останалите, как с много труд и знание хората може да подобрят живота  и да сбъднат мечтите си.Рецептата е в усиленото търсене на знание,труд,ред и взаимопомощ ,между човеците, носейки отговорност и ангажираност за думите и делата им до най-малката подробност.Според вас един човек ,ако не може да е творец ,трябва да е добър работник,но работата без любов може да води до бедност ,а творчеството без Божии дух е обречено на провал.
Не е случаен факта,че сте много добри майстори,ръкоделници,аналитици,математици,философи,хора занимаващи се с медицина,счетоводство,служители.
Ще трябва да избягвате:
-глупавите думи и постъпки
-прекалената критика(издребняване)
-самовнушението(странните фантазии)
-безделието 
-нервните изблици за нищожни и маловажни неща
-да се претоварвате до степен на пълно душевно и телесно изтощение(работохолизъм)
Защото  води до:
-депресии , фобии,проблеми със стомаха и очите 
-разочарования(чрез самозаблуда) в любовта(брака)
-бедност
-асоциално поведение и отхвърляне от обществото,с поява на лоши зависимости(алкохол,наркотици),венерически болести,безплодие,хранителни разстройства 

ВЕЗНИ-
На вас се пада задачата да научите хората на любов,съдружие,красота,хармония,брак и справедливост.
Τοва се случва ,когато хората са заредени с много радост , благородност,учтиви са и  откровени във взаимоотношенията си с другите.Красотата за вас трябва да е както духовна ,така и физическа.
Затова повечето от хората в зодия Везни носят един вид физически чар,рано сключват брак и търсят ,чрез него своето лично щастие.
Трудно ви е да живеете сами,което  често е най-голямата ви слабост.Кара ви да се обвързвате с хора,които не ви заслужават,но от страх пред самотата оставате в една връзка(лична или професионална).Несигурността, също е от вашите минуси,която е причина да губите добри възможности,поради невъзможността да избирате,защото нямате едно и също мнение по даден казус.Не са малко и случаите когато с финансите сте на "червено" и това,заради  прекалената ви любов към красивите вещи и суета .
Проблеми може да имате и със здравето  най-вече хормоните,заради навика ви да таите всичко във вас и да не може да отказвате и казват НЕ,когато е нужно!
Известни моделиери ,съдии или брачни консултанти са родени в зодия Везни.

СКОРПИОН-
Най-сложната роля на Земята се пада на вашата душа.Тя е тук,за да покаже на всички останали ,че всеки край е едно ново начало и че,човек може да се "възроди от пепелта" стига да има силна вяра и философия за живот!Разбира се ,това не е никак лесно и винаги се "плаща" скъпо ,но удовлетворението или загубата след това са огромни и неописуеми.Вие идвате,за да покажете на хората ,че всеки сам избира ценностната си система и от това ще бъде предопределен благополучният му или злополучен завършек .Златната тайна за успех  за вас ,а и по принцип е ,честността ,огромните знания,пътешествията в други светове(физически или духовни),вярата в бъдещето,добрата философия за живот.Умението да се приспособяваме въпреки всичко!
Трябва да избягвате прекалената мнителност,черногледството ,насилието(словесно или телесно),безрасъдния секс, "пророчеството",магиите,жаждата за власт и  пари,както  и отмъщението!
Това може да ви раздели с любими хора,да ви разболее от лоши болести,да рискувате с опасност за живота или репутацията ви и вместо щастие да се окажете в един "омагьосан,дяволски кръг",изпълнен с много болка , самота и саморазрушение.
Вашият нюх към властта,секса  и парите е родил известни политици,банкери,генетични инженери,хирурзи ,психиатри,сексолози,секс-символи , агенти на погребални бюра и световно известни мафиози.
За вас е в сила фразата " Или на върха или на дъното"!

СТРЕЛЕЦ-
Вашата душа е символ на Оптимизма  и Добрата случайност,защото имате  силна философия за живот.Искате да покажете на  хората,че жаждата за знание,свобода,закон,силна вяра,ясна цел и представа за нещата в заобикалящия ги свят са  възможността да предвиждат и изграждат бъдещето си.
Трябва само да избягвате,прекалената самоувереност,непостоянство,догматизъм,живот на "късмет".Бохемството,прахосничеството и преследването на печалби и изгода по незаконен ред би ви донесло:
-загуба на щастие и финанси 
-проблеми със закона
-опасни рискове,предизвикаващи действия и дела от ваша страна,които са особено застрашаващи за телесното ви и душевно здраве
-скандали ,застрашаващи репутацията ви
Затова пък,известни пътешественици,философи,религиозни учители,хора спечелили от хазарт са родени със Слънце в Стрелец.

КОЗИРОГ-
Душата на "мъченика" или "отшелника-монах" ,носите .
Трудностите и лишенията в живота ви са,за да се изкачите на върха и да покажете на хората,че високия жизнен стандарт само с упоритост ,търпение и постоянство се постига.Зодията на Кармата е вашата.Сочи ,че хората са отговорни винаги за своите действия пред Света и Бога,но и отговорни за бездействието си!На вашата душа се е паднала най-отговорната и може би най-тежката задача за изграждането на един справедлив и сигурен свят за човеците.Вие трябва да сте за образец и затова, ролята на безгрешният е толкова непоносимо тежка.Дори и най-малкото ви отклонение от "правия път"  ви "струва" твърде скъпо,затова и сте обградени с толкова "трябва" и голяма доза скептицизъм.Това естествено  ви прави студени и отдалечени от другите.С годините обаче,вашата твърда душа "омеква" и се превръща от една "твърда  и гола скала ",с такава покрита с красиви и екзотични цветя,излъчваща завладяваща красота.
Ще трябва да избягвате прекаления скептицизъм,изолацията от обществото,снобизма и отказа от душевна топлота , в името на материята и професионалния си престиж.
Това може да ви създаде сериозни проблеми със -здравето,било то телесно и душевно.Възможни са  артрити,хормонален дисбаланс,емоционални проблеми и трудности в брака,семейството или кариерата.
Задължително е да свържете материята с духовността в едно!
Известни Козирози са известни духовни лица,банкери,политици,модни дизайнери,мултимилионери.

ВОДОЛЕЙ-
И вашата душа няма лесни задачи!Вие трябва да изградите един по-хуманен свят с висш разум.Символът ви е "Прометей" и като него,ще трябва да откраднете огъня от боговете и да го дарите на човеците.Въпросът е дали този огън(висш разум,знание) ще освети и стопли света ни или ще го направи студен и безчовечен.Вашата природа е толкова странна,че често и вие самите не може да предвидите резултатите от вашите действия и идеи.За вас казват ,че  сте символ на нечувания пророк , гений или злокобния тиранин,който с мания би разрушил  всичко ,само и само ,за да управлява  и прокара идеите си.Желанието ви за свобода е толкова силно ,че това ви тласка към постъпки с необратим ефект .А скоростта на мисълта и действията ви е сравнима с тази на светлината.Несъмнено зад всеки човек с кенотомни идеи,радикални настроения и ярки политически убеждения се крие един Водолей.Известни гении,астронавти,астрономи,астролози,физици ,инженери,летци,модерни реформатори,диктатури,управители на големи бизнес и политически групи от хора са от зодия Водолей.
Само избягвайте;
-прекаленото напрежение,скоростта,желанието да прекъсвате , рушите или разваляте в момент на недоволство.
-прекалената жажда за свобода без ангажименти към другите
-ексцентричността
-твърдоглавието
-да водите спорове и революции ,без смисъл само и само,заради идеята или  спора
-неуравновесеността в поведението и думите
-"късото съединение" в прекия и преносен смисъл на думата
Това може да доведе до:
-инциденти,травми или проблеми с машини и технологии
-проблеми с нервите , сухожилията,мускулите
-конфликти с приятели или в обществото,като цяло,заради радикални идеологии
-невъзможност да се впишете в епохата на вашето съществуване,може би защото сте твърде напреднал в разбиранията си  или просто сте прекалено твърдоглави
-проблеми,за да довършите един личен бизнес до край или обществен ангажимент
- загуби и неочаквано прекъснати права или свобода 
- провали ,заради лоша стратегия

РИБИ-
Това е душата символ на любовта към Бог и саможертвата в името на любовта.Символ и на силната жажда за живот,красота,творчество,тайнственост,мистерия, романтика , изкуство и безгранични мечти.Едни от най-известните артисти в киното,фотографи,поети ,музиканти и художници са от зодия Риби.Но,има и много неща които могат да ви подтикнат към опасни самозаблуди,наркотици и зависимости,алкохол,бягство от реалността с отказ да изпълнявате жизненоважните си задължения,само защото сте твърде слаби емоционално.
Това води до :
-лудост(в слабата и тежка ѝ форма),депресии,ярост,заради ежедневен хаос и нереализирани мечти
-самоубийство от употреба на алкохол ,наркотици или др.човешки зависимости
-бедност,заради честите смени на професионална ориентация и невъзможност за труд ,постоянство и реална представа от заобикалящия ви свят и събития
-аномалии в интимните връзки и секса
-хормонални разстройства,заради нехармонични емоции
Затова е нужно да заземите духа си,докато сте тук на Земята ,за да видите резултати от огромния си творчески труд и душевно богатство.

10. И като видя Бог делата им, как те се обърнаха от лошия си път, Бог се разкая за злото, което бе рекъл да им направи, и не го направи.

Йона 3:1-10

Вървейки към Светлината,човек променя Съдбата си.Променете нрава си към по-добро!Любовта е светлина и стопля душата!

 











Коментари