За връзка


mmil73@hotmail.com


       ВЕНЕРА в зодия Скорпион 
                                            23.09-18.10.2016


Кога ,ако не сега....?!
Секс,пари,страст,власт...наследство,имоти,
подаръци...силни емоции....цялостна душевна метаморфоза!
____Период ,който трябва да оползотворим на 100%!
Мотото  ще е „СЕГА или НИКОГА....
                                        ВСИЧКО или НИЩО“!

_____Връзки започнали през този период ще са до гроб ,а ако бъдат прекъснати(което е по-малкия %) ще е за винаги!
Печеливши ще са Скорпиони,Риби,Раци,Козирог,Телец,Дева(от първата и втора декада)!
Важи  и за хората с Луна,Венера ,Марс и Юпитер в тези зодии.

Ярко изразеното чувство за справедливост, искреност и обективност ще носи късмет за връзки и бизнес сделки.
В това число елегантната, богата реч, увереното поведение,както и добрата реакция, дълбокото разбиране към хората и чувството за изкуството и духовност.

01.10.2016
Венера с Нептун

Окончателно разрешаване на много наболели интимни,финансови,имотни,физически и духовни проблеми,касаещи връзките на хората от години насам.Много  ще бъдат онези,привлечени от богати и изискани хора,с положение в обществото.
Творците ще бъдат оценени щедро от своята публика,а някои от тях дори и ще забогатеят !
Дни ,в които други  ще се почувстват ,като "Пепеляшка и Принца"
Независимо от сложните и динамични дни на епохата ни ,много хора ще променят живота си за дни на 360’ към по-добро.

05.10.2016
Венера с Плутон
 Много силни чувства и възприятия ни очакват.
Но и вероятността да се „загубим“ или преувеличим в желанията ,развлеченията ,парите и секса ще е голяма!
 Ключът към  успеха ни ще е в умението за дълбоко разбиране към хората и техните мотиви.
Козирози , Скорпиони ,Везни и Риби-лесно ще привличате с външния си вид и дарби  хората,но ще трябва да заложите на морала.
Така,че ако проявите далновидност и разум може да постигнете целите си на 100%,колкото и големи или недостижими да са те!

11-16.10.2016
Венера с Юпитер и Марс
Силно желание за емоционално, духовно и финансово освобождение,което при неосъзнатите хора може да избухне брутално и по най-неочаквания и неподходящ за ситуацията  начин!
Нужно е да се придържаме към морала и добрите обноски,ако не искате да се провалите ,вместо да се издигнете!
Желанието за пари,секс и власт ще е твърде силно!

ОВЕН-
1 декада-получавате кредит,застраховки,професионален бонус,финансова помощ от управител или съпруг/а.Една цел се осъществява,било то  интимна(съжителство с цел брак) или финансова(бизнес-съдружие).
2 декада-добри доходи от кариера ,свързана с медицина или духовенство.Оздравяване след успешна операция или емоционално напрежение.Научавате за някои тайни,които в последствие ще ви донесат задоволство.Касаят ваш съпруг или управител.
С една дума печелите от един спор.
3 декада-Край за безсмислени връзки и взаимоотношения.Радикални промени правите  и във финансовото си състояние ,заради смяна на колектива,дома,професията или законни постановления.Независимо от трудностите и напрежението,събитията ще са за ваше добро.

ТЕЛЕЦ-
1-декада-доходоносна работа или повече доходи  от работата и професионалните ви умения,очаквайте през този период.Любов и работа в едно,като цяло.
2 –декада-бизнес съдружие с човек ,с власт и пари или брак с такъв.Вероятно да е и с бизнес-контакти в чужбина,да работи за съда,връзки с образованието,духовенството,туризма или просто е чужденец или от друга вяра.Разрешавате  с успех законодателни или имотни проблеми(който ги е имал преди това).Дори може да поискате  обезщетение в края.
3-декада –Бъдете внимателни,защото ако сте фанатизирани, упорити и не обичате да изслушвате мненията на другите може да имате сериозни инциденти или законодателни проблеми с властта.Не изключвам вероятността ,“пръст „ за това да имат и някои ваши тъстове или роднини.

БЛИЗНАЦИ-
1 декада-работа и любов в едно.Повече настроение,забавления и по-добро здраве .
2 декада-развивате един творчески(интимен) проект,който ще сбъдне мечти от години ,но разбира се  ще  ви  донесе и добри доходи.Бъдете подготвени и за сериозни разходи по този повод с много тайна страсти. Връзки с колеги може да се окажат „опасни“ в прекият и преносен смисъл.Няма да ви липсват обожатели,но и врагове!Добър период за процедури(интервенции) касаещи вашата красота и младост.
3 –декада -добри- доходи през този период ,но един извънреден разход или инцидент ще ви изнерви силно.Затова се абстрахирайте от двулични приятели и съмнителни интимни партньори,особено ако те, имат връзка с работата или ежедневието ви.

РАК-
1 декада-едно старо приятелство преминава в любов Очаквайте радост от децата,любимия човек,баща и приятни срещи,в красива обстановка.
2 декада-любов -мечта!Път ,заради една любов.Едно желание се сбъдва или едно дете се ражда.
3 декада-неочаквано съдружие,online бизнес,но и неочаквана покана за едно обществено -социално събития ,в които може да вземете участие ,касаещо кариерата ви.

ЛЪВ-
1 декада-добри новини ,идеи,подаръци или такива от ваши близки ,касаещи пари от личен-бизнес,  имот(наследства), покупка или -продажба на имот,работа от дома или вътрешен дизайн.Пари от ваш родител/съпруг/а.Добри доходи ,ако сте писател ,фермер,археолог,геолог или брокер.
2 декада-една стара любов се възражда от пепелта.Любовно обяснение от ваш колега ще ви изненада приятно.Проблеми със здравето и работата се разрешават успешно.
3 декада-път в чужбина,творческо или интимно съдружие с чужденец или такова на разстояние,ще  реши проблемите ви с дома и кариерата.

ДЕВА-
1 декада-приятни хармонични връзки с близки и роднини.Добро и романтично настроение.Приятни вести,срещи,покупки и кратки пътувания за развлечение.
2 декада-запознанство с любовта на живота ви!Един риск,който поемате в един творчески план,любовта или финансите ще завърши с успех,но ще трябва да сте много внимателни!
3 декада-Може да имате някои недоразумения,с близки и приятели, засягащи нечии пари и интимни връзки и  би трябвало да проявявате предпазливост в бизнес- партньорство и любовта. Може и да откриете нови и нестандартни начини за управление и инвестиране на парите ,касаещи близките ви хора и да извлечете полза от това или неочаквани наследства.Но ,може и да научите за една неприятна случка за ваш роднина или любим човек.

ВЕЗНИ-
1 декада-парите за вас ще са по-интересни и повече разбира се, през този период ,отколкото любовта,която пък,ще е твърде странна ,за да може да бъде определена като класическа интимна връзка.
2 декада-тайна страст ще промени живота ви ,но и ще подобри финансите ви.Получавате скъп подарък или си купувате скъпа вещ.Един раздор ,касаещ  дома или  кариерата,ще завърши във ваша полза.Трети се справят успешно с големите си разходи от последните месеци,банковите кредити,наследствени и данъчни задължения.Сега е моментът  да създадете страстна интимна връзка и да загърбите самотата.Също и да разрешите стари проблеми със секса(или  увреждания на половите органи )!
3 декада-
Неочаквани раздяли с хора в едно бизнес –съдружие (online) или край за един брак и начин на финансиране.Избягвайте обаче,силните емоции  и прибързани решения,защото битови,интимни- инциденти или такива с машини,както и органите на реда не са изключени!
Поради властен родител или конфликт в семейството, ще постъпите добре, ако се махнете далече от родното си място или това ,на което сте сега. 

СКОРПИОН-
1 декада-силната ви интуиция  ще ви спаси от много ежедневни проблеми.Неочаквано  откривате решение,около едно професионално съдружие или здравословен проблем.Късмет и шанс за по-добър живот получавате от  Съдбата.Таен обожател може да ви накара да се почувствате специални.
2 декада-Неописуем успех  и финанси ви очакват ,ако сте музикант,писател,художник или сте в развлекателния бранш.Може и да се запознаете с  човек от тези сфери(известен),който  да ви донесе любов и хармония в живота.С една дума сбъдвате една мечта.
3 декада-
Вероятно ще сте доста   нервни,егоцентрични и напрегнати през този период и ще пожелаете да действате, както си знаете.Това естествено  ще ви предразположи към внезапни разстройства на здравето и мистериозни болести.Избягвайте случайния секс и словесни разправи!Бъдете умерени в желанията си и запазете благоприличие .

СТРЕЛЕЦ-
1 декада-период ,когато ще се наслаждавате на спокойствие и уединение,след  дни на напрежение и една раздяла.Не е изключено  да създадете отново, една тайна романтична идилия  или да се влюбите в човек ,който не може да се обвърже или е на разстояние от вас,към настоящия момент.Може   и да узнаете за съкровените чувства на един приятел/ка,спрямо вас и това да ви направи много щастливи.Творческа работа или такава в институции ще ви донесе добри доходи през идните дни.
2 декада-Много фантазия,любов и тайни до края на този период ви чакат!Но и големи разходи със саможертви,около дома/работата,здравето , една тайна любов или творческа страст.
3 декада-
Романтични и привлекателни , вие ще имате много и странни любовни авантюри.Това обаче,ще ви създаде и много проблеми!Желанието ви за пари и добър живот,може да ви свърже с хора със странен бизнес,което ще е още един риск за този период.Няма да са лесни и взаимоотношенията ви в една група по интереси,защото идеята  ви е да сте лидер ,а не изпълнител. Може да бъдете безразсъдни, дори безразсъдно смели и да презирате всичко изтъркано и обикновено,а това вероятно ще  ви накара неочаквано да промените начина си да печелите и обичате хората,защото не издържате на поредната финансова(или емоционално-интимна)  криза!

КОЗИРОГ-
1 декада-Имате разнообразни връзки, особено от противоположния пол и всички те могат да ви бъдат полезни в кариерата или в личния живот. Имате и много артистични приятели и може да се обвържете(сгодите) с някой от вашата професия. Успешно работите в клубове и организации; а това може да ви въвлече в благотворителност и творчески изяви. 
2 декада-Имате склонност да бъдете идеалист и имате нужда да бъдете по-реалистичен, за да постигнете желаните от вас цели. Вашият сексапил ще е неустоим и обожателите няма да закъснеят .Голямата ви физическа сила и динамична енергия ще ви тласкат към вироглавство; затова определено  имате нужда да контролирате нетърпеливостта си и да се научите да използвате своите сили конструктивно.Така ще сигурни и в интимния си и бизнес успех в обществото за напред.Съвсем неочаквано едно приятелство се превръща в страст.Личен бизнес ви прави известни.
3 декада-
Съществува опасност от любовен или физически инцидент,но при всички положения любовта и парите ще са в основата. Вие не харесвате и вече,не желаете да водите един тих,заседнал начин на живот и решавате  да смените местоработата, адресната регистрация и партньорите; а може би и защото  се страхувате да бъдете или останете сами. 

ВОДОЛЕЙ-
1 декада-Вие сте амбициозни и би трябвало да се радвате на обществен успех през този период, освен това намирате много хора по пътя си, готови с желание да ви помогнат. В това число  един родители ,учител,адвокат или роднина  ви помогнат- професионално,емоционално или интимно.Брак или бизнес с чужденец са в сценариите ,както и солидна сума от пари ,от туризъм или работа в чужбина .
2-декада-Разрешавате проблеми със закона,финанси или стари интимни връзки(ако имате такива) . С успех  ще постигнете целите си.Може и да поискате обезщетение или реванш за това или да спечелите издръжка(от бивш съпруг/а). Но,ще трябва да сте подготвени за „битка“ с враговете,част от които може да се окажат и ваши бизнес партньори или близки хора. Успехът за всички вас ,касаещ  финансите и любовта през този период е да действате скрито,с любов към хората от ежедневието,докато решите какво точно да правите за  в бъдеще.
3 декада-Понякога имате склонност да се противопоставяте на реда и това може да доведе до страдание, самоунищожение или инцидент –словесен или телесен. Може също и да преживеете внезапна и неочаквана раздяла с братя и сестри,заради път в чужбина или промяна на дома и кариерата(от ваша или тяхна страна).

РИБИ-
1 декада- Дойде часът,когато най-накрая изглаждате  жизнения си път,в правилната посока,чрез партньорство или финансовата подкрепа на любим човек.Връзка духовна или брачна с чужденец,учител,философ променя живота ви. Отправяте се на път и вземате правилните решения ,за да сбъднете една мечта. Острата ви интуиция ще ви позволи да се насладите на висшите културни аспекти в живота през този период.
2 декада-Ставате лидер в областта, в която творите и развивате,а това ще ви донесе и любов- мечта.Получавате много положителни отзиви и обяснение в любов и признателност.
3 –декада-може да бъдете обидчив, прекалено чувствителен и лесно раздразнителен. Необходимо е да развиете предпазливост и почтеност във взаимоотношенията си с другите ,за да не загубите в парите и чувствата. Голяма част от вашата енергия се влага в творчески стремежи и една грешка може да ви донесе скандал,вместо популярност.


Коментари