За връзка


mmil73@hotmail.com


  МАРС в зодия Козирог 27.09.-09.11.2016



„Стремеж за успех ,сериозна интимна връзка и повече обществен просперитет са темите ,които ще вълнуват хората през този период.“
Едни ще постигнат целите си,а други....
може и да се провалят!


_____Самоконтрол и самодисциплина ще са ключовите думи!

Марс в Козирог е много силен ,упорит и неустоим в желанията си ,било то интимни или професионални.
Хората , родени с такъв Марс са „влюбени“ в работата си и не спират да се борят докато не постигнат целта си.
Успехът им е на 99% сигурен,защото   не си пилеят времето в подробности, които са без значение, а изграждат цялостна стратегия за действие. Работят дълго и упорито и в крайна сметка получават най-високото възможно възнаграждение за своя труд.
____С помощта на  Венера(която ще е в Скорпион -добра позиция, през този период )хората ,ще успеят  да си отпочинат, да се отдадат на удоволствия и да се оставят да бъдат обичани.

_____За съжаление ,наред с хубавите дни ,Марс ще е и в „опасната схватка „с Плутон ,а това ще донесе и много неприятни случки и трагични инциденти,предизвикани от силното желание за власт или страст.

____Нужно е да  развием хумор, скромност и топлота към партньора си(професионален или интимен).
Няма да са малко и хората ,които ще имат сериозни проблеми с управители,съпрузи или родители ,а може и да се  ангажират с техните проблеми.
Облагодетелствани,но поемащи голям риск са 
Козирог,Овен,Рак и Везни,както и хората с планети в тези зодии!
Подробности в "Астро-прогнози за Октомври -2016"!

05.10.2016
Марс с Юпитер
Ден ,който предразполага към  прибързан брак или бизнес –съдружие(договор),който или което обаче,ако няма сериозна морална,професионална,емоционална или финансова основа за развитие  много скоро ще бъде разрушен/о.
Много  вероятно е някои хора да поемат  риск,който може да им донесе освен хубави,но и лоши неща,ако не бъдат обвързани със сериозни ангажименти един към друг.
Добър ден ,ако сте разумни , ясни в желанията си  и с добри професионални умения.Получавате възможността  да се срещнете и разрешите проблеми с хора ,заемащи солидни позиции в големи държавни организации,като управители,адвокати,преподаватели,съдии .
Добър е и  да разрешите стари проблеми със съпрузи ,родители или шефове.

Ако обаче,не сте дисциплинирани, може да загубите  дарбите или позициите си благодарение на импулсивна и погрешно насочена от вас енергия!
Може и да  сте много усърдни, но ако сте непостоянни  и губите търпение, защото не постигате незабавни резултати,също няма да сте печелившата страна през този период. 
Много хора ще са със склонността да прекаляват с всичко; а това може да се прояви негативно като недоволство или възмущение у другите и у самите тях. Трябва да сте сигурни, че вашите цели са добре обособени.
Други може да имат поведение на един екстремист,а това да разрушиш за  миг всичко градено с години. Желателно е да не сте  прекалено податливи на фанатични ,религиозни или социални убеждения,за да избегнете подобни ситуации. 


Би било добре, ако се научим на умереност и ТОЛЕРАНТНОСТ!. 

Много жени през този период ще срещат проблеми в контактуването с другия пол или проблемни мъже(бохеми,безотговорни или аморални типове).

11.10.2016
Марс с Нептун
Добър ден за супер творчески идеи и бизнес,свързан с актьорство, медицина,алкохол,фармация, корабоплаване петролна промишленост или духовенство .
Очаквайте и запознанство или бизнес-предложение с мъж или интимен партньор от този бранш .Ден за успешни бизнес сделки в обслужващата сфера или в занимания, които са в помощ на другите.Добър период е и да започнете   психотерапия ,ако имате нужда.
Споделете и ще ви се помогне по най-подходящият начин!

13.10.2016
Марс с Меркурий
Много напрежение,завист,ревност и яростна критика!
Избягвайте я ! 
Превърнете тази енергия във вземане на ясни решения ,за разрешаване на ежедневните си или професионални проблеми,а не за кавга с последвали загуби и трагедии.
Дайте пример на другите,а не ги критикувайте само.
Както се казва,“първо виж себе си“,а ако ти си безгрешен тогава може да укориш и другия за несъвършенството му!
Някои хора може да имат развит
добър интелект, но може да са  прекалено импулсивни и често това,да достигне до прибързани заключения. 
Любопитството( в добрия му и не вид)на някои хора ,ако не  внимават, може да доведе до разход на  енергия , изтощение или малки инциденти. 
Добре е  да се съсредоточаваме по-често в действията и думите си и да отстъпваме. 
Затова,  излизайте по-често сред природата да подишате чист въздух,да спортувате,вместо да напрягате опасно и излишно!

16-19.10.2016
Марс с Венера и Плутон
Нужен е контрол над емоциите,финансите,желанията и страстите ни през тези дни,защото последиците от един сблъсък или секс-заряд,може да са фатални (в прекия и преносен смисъл).  Физическите желания и емоционалност  на някои хора без  контрол,  би могло да ги подтикне към бруталност или жестокост.
Знайте само ,че :“На сила хубост не става“!
През тези дни много бъдещи майки ще се наложи да родят със цезарово сечение(по желание или не).
____!Ако се използва правилно тази силна ,физическа ,сексуална и емоционална енергия може да доведе до големи професионални или интимни успехи със задоволство,носещо и добри доходи(власт),освен всичко друго.


На международната сцена за съжаление ,отново ще станем свидетели  на ужасяващи събития ,причинени от човешката ярост за власт и пари!

29.10.2016
Марс с Уран
Силно желание за свобода и скорост може да предизвика инцидент със сериозни последствия или светкавична раздяла с един приятел,общество или колектив!
Внимавайте с поведението,обноските,машини,компютри и когато сте на път или работите или сърфирате -online!
Това е аспект и на мед.интервенции или сериозни повреди на машини и компютри.
Добре е да се научим на умереност ,справедливост,да добавим повече умение в работата ,за да избегнем подобни неприятни инциденти.
___Логиката,оригиналното поведение и хладнокръвието на някои хора през тези дни,ще  им донесе желаната свобода от тежкото бреме,бързо  и безпроблемно!








Коментари