За връзка


mmil73@hotmail.com


     ВЕНЕРА в зодия Везни-30.08-23.09.2016

______Добър период ,за да внесем повече красота,справедливост и хармония в живота си.

_Хора ,знаещи ясно своите цели и интереси ще вземат решение да се задомят с човек,който ще им подсигури сигурност и финансов успех.
___Други ще решат да инвестират в красотата си,да се отдадат на забавления и любов.

Добър период е и да сключим договор със сигурен и благонадежден бизнес партньор .
Успеше период ще и за бракоразводните дела, за онези ,които от години живееха или работеха с партньор ,който им донесе само  мизерия,безпаричие,проблеми,страхове и болезнени чувства.

Има и още една категория хора,който ще пожелаят да се обвържат по принуда или пък,да останат в една безсмислена връзка от страх пред самотата.
Моят съвет е: моля...НЕ го правете.
Много скоро ще е още по-зле!


Сега е моментът ,да си доставете лична свода и щастие,да се успокоите,а не да си "надявате хомот" на врата или да продължавате да се примирявате със условията!

Човек сам сътворява Съдбата си!

07.09.2016
Венера и Сатурн
Неочаквано някои хора ще получат финансова помощ от родител или бизнес предложение(повишение) ,като награда за добрите им обноски,търпение и професионални умения.
Сключените бракове около тази дата или трудови договори ще са дълготрайни и ще носят любов,хармония с финансова стабилност и просперитет.
Затова е много важно ,когато подписвате договори от съдбовен характер да са ,именно в такива дни,носещи устойчивост във времето.

11.09.2016
Венера с Плутон
Сексуалното привличане и желание за власт ще са силно подчертани,но дали това ще доведе до голям успех с щастие или съдбовна трагедия,зависи от всеки един.
Енергията и желанията са много силни.
Любовните авантюри и изневери ще са в своя апогей.
Желателно е да се придържате към морала и закона,за да не се окажете в неловка ситуация с трагичен край.
Някои хора може и да загубят много пари , власт и обществени позиции,заради някаква  страст или ярост.Трябва да се опитате да запазите високите си критерии и контрол над страстта ,за да не обречете връзката си на провал.Факт ще е,че  хората ще бъдат преследвани от сексуални и финансови проблеми или силно желание за богатство.
Ще имат обаче,възможността да променят живота си,като си отговорят на много сложни психологически проблеми,защо например продължават такъв вид връзки,емоции и поведение.
Възможно е и много от   проблемите на тези  хора  да се реши в момент, когато се научат да отстъпват.
Но докато не се научат, животът им ще продължи да е пълен с катаклизми и раздяли с домашните и професионални връзки.
Съветът към всички през този период и най-вече за хората с аспекти ,между Венера и Плутон е:  -_Постарайте се да не давате обещания за неща, които изобщо не възнамерявате да правите!
Хубавото е, че ще получите възможността за голяма  свободна воля ,за да предначертаете бъдещето си сами ,без чужд натиск или обществени предразсъдъци.

18.09.2016
Венера с Уран
Всяка проява на егоцентричност и вид  егоистично поведение ще застраши сериозно финансите,семейството,връзките ви с другите,но може и да влезете  в конфликт и сериозни противоречия със закона.Затова ,ако нямате намерение за раздяли и неприятности през този период е нужно да не "дърпате въжето",за да не се скъса!
В такива дни чарът или "мазненето" няма да мине.
Този вид маниери са присъщи за хора със слабо самочувствие,а това ще стане видно през тези дни и ще ги компроментира в обществото и семейството .

19.08.2016
Венера с Марс и Нептун
Прилъстен/а и изоставен/а!
Сами ще трябва да си изберете ролята!
Може и да не участвате в тази игра,поне докато се "вдигне мъглата".
По-добре е да се отдадете на развлечение ,музика и творчеството ,отколкото да си представяте "принцът и принцесата" на вашия живот.Привидно може така да изглеждат нещата,но вероятно не са!
Още след ден два това става ясно!
Рисков период за семейните ,който ще пожелаят да "хвърлят по едно око" настрани.

Бъдете скептични и към суперлативите ,които може да чуете.Някой може да се е прицелил в парите  или обществените ви контакти.




Коментари