За връзка


mmil73@hotmail.com


            Венера в зодия Стрелец-18.10-12.11.2016


"В търсене на идеалната любов и по-добър начин на живот
*Да .....
,някои ще получат този шанс,но други ще трябва да се разделят с една илюзия за „идеалното“ и оцеляване на късмет!

_____Какво предстои,особено за ....
Овен,Лъв,
Везни и Водолей от първата и втората декада ?
-любов с чужденец,учител ,духовник,комарджия,бохем
(според интелекта на всеки един)
-любов и живот –„мечта“
-радост от децата,зачеване,годежи
-предложение за голям творчески проект  или развлекателен бизнес
-неочаквани срещи,запознанства,участия във философски  семинари,предавания,дискусии
-дълъг път за развлечения и нови духовни усещания

____Проблемът за Стрелец,Риби,Близнаци и Дева от втората декада(или с планети около 07-15 градус в тези зодии) ,както и родените в последните дни на Везни,втората декада на Рак и Скорпион,първите дни на Водолей и втората декада на Телец ще е:
-че сте прекалено емоционално идеалистични,което затруднява живота ви в реалността и откриване на партньор ,който да сподели живота си с вас.
___Търсите принцът на бял кон и спящата красавица,но...за съжаление те са само в приказките!
_____Твърде вятърничави сте, капризни и търсещи удоволствията.!
Но, на този етап може да се каже ,че живеем в много динамичен и сложен свят,който ни предлага оцеляване само,след много труд и систиматичност в целите.
Животът на „късмет“ вече е опасен и води към упадък материален , духовен и самота.
-По всяка вероятност си изграждате  собствени закони и етика ,която ви прави догматични в обществото,а от там може да загубите ценни връзки и приятелства.Ще трябва да се вслушвате и в другите и да четете и малките букви в договорите,за да не попаднете в засада и с проблем със закона
-често ще налагате на партньорите си (лични или бизнес) своите идеи,мнения и любов по начин ,който вие искате,а това може да ги отблъсне.
Така,ще ви се наложи да продължите да търсите „идеалният,идеалната и супер начин на живот и труд“!

18.10.2016

Венера с Плутон
Прекалено силният нагон за власт и страст може да доведе до гняв,ревност,насилие или отвращение.Обикновено многото психологични задръжки, натрупани с годините у някои хора  ще провалят интимните им връзки,защото любовните авантюри без сериозни ангажименти ,както и болестната ревност не водят до нищо добро .
Много вероятно е някои хора с финансови проблеми,да решат да забогатяват по най-неподходящия начин и период и да се провалят в последствие тотално!
Това важи и за хора с власт!
Няма да са малко случаите ,когато порядъчни жени ще бъдат отхвърлени само, защото ще имат поведение на "леки"!
Другият тип жени пък , ще използват проституцията (в „моралната „ и ...неморална ) форма ,за да се сдобият с малко повече пари,слава и добър живот,което естествено след време ще провали целият им качествен живот.Важи и за мъже,който ще решат да рискуват с неморални и незаконни средства  пари и ценз ,за да се сдобият с комфорт или изгладят финансовите си затруднения от миналото.
Трябва да знаете ,особено хората с такива психически и сексуални проблеми е,че  това което искате вие, често не е това, от което имате нужда.

26.10.2016

Венера с Нептун и Юпитер
Бягството от реалността и търсенето на идеалния живот и партньор ще погуби щастието(интимно и материално) на много хора.Хора с подобен аспект в личните си карти  лесно се мамят и често ги подвеждат финансово(интимно). Когато се почувстват пренебрегнати или не получат нищо от това, което са дали те се ядосват силно на другите!
Дошъл е моментът за всички ни да се "приземим" и се справим с бягството си от действителността ,поемайки отговорност за ежедневните си ангажименти и лични финанси.
Не е възможно някои хора да обичат целят свят,а да не се грижите за най-близките си същества!Това един ден ще ви обрече на тотална самота ,а може и бедност!

На този етап е нужно  да загърбим самотата  и безцелното съществуване и да излезем смело напред в обществото,отстоявайки правата си за един по-добър живот.
Другият тип хора,които имат подобен аспект ,между Венера и Нептун са много артистични и обичат охолния живот и вероятно да са родени с някакъв голям талант,но  за да успеят ще трябва   да преодолеят голямото си чувство за несигурност и да се разкрият пред света. 
За всички онези,които действително са  този тип хора-творци или с висша етика и вътрешно чувство за красота важи факта,че през този период ще получат един голям шанс да сбъднат една мечта,касаеща  творчески проект,любов или охолен начин на живот.
Резултатите от събитията за всеки един  през този период ще  покажат от коя категория сте,на щастливите и талантливи или на излъганите и разочаровани.
Първите ще получат предложение интимно или бизнес от изискани и знатни хора,за заслугите си в обществото.Също и щедри похвали с много внимание за обществения им принос,защото 
 са много  социални личности и винаги  много добре се вписвате сред хората.

30.10.2016

Венера със Сатурн
Това е аспект,който сочи,че дългът и щастието се отъждествяват.Правилната преценка на много хора за  начина им на живот,поведение и връзки е в основата  днес да се радват на семейна  хармония и материален успех.Важи за Овен и Лъв,също и за Водолей и Везни от втората декада.
Но за Стрелец , Близнаци,Риби и Дева от втората декада,както и последните дни на Козирог и Везни,втората декада на Телец и Рак  този аспект вероятно ще им донесе една раздяла  и разочарование(професионални –семейни ),пречки ,трудности ,както и усещане за самота и бедност.
Нещо не правите добре,.....
.....може би,...преувеличавате с разходите,философиите,водите несигурен начин на живот или пък, се изолирате ,а това естествено ви води към  проблеми с дома,семейството,бизнеса.
____Но.....
......, за някои от вас един брак по сметка или бизнес- съдружие би разрешило много от настоящите ви проблеми.
____Така,че е време да се замислите сериозно!

05.11.2016

Венера с Уран
Дни,в който ще се чувстваме много радостно и оптимистично.Някои хора ще се отправят на неочаквано пътешествия,други ще бъдат поканени да участват във философски семинар,обществени мероприятия,трети ще бъдат привлечени (поканени)в една интересна компания(организация,група) или проект.Всичко това,заради желанието ни да „изпуснем парта“ и да заживеем по-добре.Да се отличим от тълпата,да се освободим от миналото или пък,да се влюбим отново,ще е твърде силно.
Хората с някакъв творчески талант или креативни идеи ще направят своя блестящ дебют.


Коментари