За връзка


mmil73@hotmail.com


Меркурий в зодия Скорпион 24.10-12.11.2016


Период ,когато интуицията ще изпреварва събитията и много хора,за добро или не  ще си кажат :
                               “знаех си аз
                 “казах ли ти аз преди това“...
Настъпва КРАЯТ на двойните връзки,идеи,раздвоение,стандарти и лъжовна любезност(или вид искрена любов,приятелство)!
Понякога ще е по-добре да дъвчете,отколкото да приказвате“
Любопитството на някои може да се окаже опасно!


_____Така  новините , постъпките и взетите решения през този период ще потвърдят много от нашите съмнения  и страхове!
Но пък,животът и поведението ни след това,ще се промени към по-добро!

 Всяка осъзната грешка винаги е "стъпало" към съвършенство и обратното!
Може да доведе до самоунищожение,когато се опитаме да правим нещата без промяна,нещо като да „тъпчем“ на едно място,да „храним“ напразни надежди и болни амбиции или пък,да търсим отмъщение!
Така след  преминаването на една   емоционална криза,касаеща висок риск за живота ,любовта и финансите  ви или след един, сериозен сблъсък на интереси стигаме до болезнената истина!

_________Истината,  която в началото ще ни заболи ,но ще се окаже животоспасяваща(в прекия и преносен смисъл) !
Тя може да касае нашето тъмно Аз(ум),здраве,страст или  човек от близкото ни обкръжение,роднина,приятел,колега,съсед.

*През този период ,много хора ще са под наблюдение,за добро или не ,ще узнаете след 11.11.2016!
____Така...,някои може  да се окажaт с  таен обожател(любовник),силен но ...,не видим ментор(спонсор) или пък смъртен враг!

*Чудесен период за онези,които се занимават с психология(практикуват или се лекуват),окултизъм,биология,онкология,порно- индустрия,погребални агенции,данъчни служители (или операции),фотографи,химици, скулптори, грънчари, критици,хора в тайните служби.
Също , банкери и служители в преработвателна отпадъчна промишленост.
Вероятно всички те,да направят радикални промени[като едно ново начало(възраждане)],да получат субсидиране,а това да завиши здравословните им и трудово-производствени възможности(капитал).

Хората от зодия Скорпион,Козирог,Рак,Риби,Телец,Дева ще чуят ,ще осъзнаят  или проумеят нещо!
Евентуално то,да касае близки хора(приятели),личен бизнес,деца,любов,образование,път в чужбина,ситуации и емоции ,за които от дълго време подозираха,търсеха или пък,не намираха време ,а може би не искаха дори да се замислят  за това.
Каквото и да е то ,ще е решение на много от настоящите им проблеми!
_________Добре скрити тайни излизат на повърхността и това е вид спасение за някои,независимо от изпитаните емоции през този период!
________Враговете ни ще разкрият лицата си и ще е още един плюс за по-адекватни действия от наша страна.

_______Някои хора вероятно да се излекуват от сериозни болести и да се „възродят от пепелта“,заради силната си воля и желание за живо и успех .


Скорпион ,Риби и Рак изживяват един кармичен сценарий!
Правят от една мечта –реалност!
Това е  период за тях,когато направеното  добро ще им се върне стократно и обратното....!
....,може  и да бъдат излъгани,подведени „сладко“ от „дяволи с ангелски  лица‘ или от маниакални идеи.Нещо, като разплата за случки от миналото (или минал живот),когато са  направили същото с близък човек(когото са манипулирали или излъгали).
Карма-„каквото почукало,това се и обадило“



Сложни и някак напрегнати ще са  дните до 11.11.16  за Водолей,Лъв,Овен,Близнаци,Везни.
Напрежението ще е заради идеите и действията  ,за да променят условията си на труд,кариера,дом и личностна реализация.
Вероятно успешно,защото  повечето от тях  след 09.11.2016 ще се чувстват  в свои  "води"  и  ще „кипят „от прилив на  енергия,ентусиазъм и сексапил.

Стрелците ще действат тайно или в сянка(нелегално,но да внимават) и много добре ще направят ,ако искат да успеят и не бъдат "прецакани" от „зли очи“!
Готвят се за един голям старт,касаещ работата(здравето),парите,страстите...Казано на кратко за една,нова и по-благоприятна среда за развитие и съществуване!

27.10.2016
Меркурий със Слънце
Мощната мисъл и силният импулс ще ни помогнат да превъзмогнем един емоционален или финансов проблем.За всеки,който мисленето и дълбоката философия за смисъла на живота е начин на живот ще достигнат до дълбоки прозрения ,водещи ги към личностно спасение.
Оказва се ,че малките подробности,искреността и дълбоките знания са много важни за Успеха на един човек и неговите контакти.
Избягвайте егоизмът през тези дни,завистта ,опасното любопитство , наглостта и арогантността,от типа ‚сега ще ви покажа,кой съм Аз и какво мога“ ,за да не провалите късмета си.

30.10.2016
Меркурий с Нептун
Супер силен ден за търговци ,журналисти,творци и духовници.Това са хората ,който са овладели новите технологии ,“влезли са под кожата“ на своите почитатели(клиенти),последователи или бизнес (интимни)партньори.
Така ще завладеят публиката,ще направят или изживеят едно чудо(в прекия и преносен смисъл).
Сдобиват се със завладяваща нова визия.
А визуализираната реклама и новите технологии за масово разпростра на информация ще предложат на света нещо ново и завладяващо.Хора,които искат да успеят в бизнеса трябва да заложат сериозно на това.
Но,имайте предвид факта, че понякога такъв вид реклама,информация,омайни думи  или завладяващи снимки може да са подвеждащи за потребителя и да крият  нещо съвсем друго!

03.11.2016
Меркурий с Плутон
Ако до сега сте търсели за Истината,за нещо загубено(материално или духовно) ,за нещо дълбоко и смислено в живота,нещото,което да ви вдъхнови и възроди,сега е момента.Много добри дни за за анализ, обучение, медицина, проучване и финансово управление. Аналитичния  ум на много хора ще ги извади от една сериозна ,емоционална или финансова криза.От „задънената улица“.

11.11.2016
Меркурий с Юпитер
Добър аспект за политици.
Но и за хора „блъфьори“.
Много от нас ще прозрат ,че трудностите в живота им са,заради невъзможността им да се съсредочат ,върху нещо конкретно ,точно и ясно.Въпреки познанията и възможности им.
Понякога твърде величествените идеи,  неохота или нежеланието за религиозно или философско мислене на хората ги погубват или обричат на провал.
Сега е момента да се научите да се молете на Всевишния(Съдбата),да измолите за прошка от близък(ако се налага) и да се вглеждате повече в „малките букви“  и подробностите,касаещи договори,  юридически казуси,връзки с роднини,философски идеи(семинари) ,образование или път(живот) в чужбина.
___Всяко неадекватно(аморално) и преувеличено действие ще ви провали,а може и да ви струва скъпо,след това.








Коментари