За връзка


mmil73@hotmail.com


          Марс във Водолей 09.11-19.12.2016
                                



________Период на новаторски дух,нервна напрегнатост, ексцентричност или опърничавост.

*Работата в колектив ще е по-успешна от индивидуалните действия.
*Прилагането на нови и оригинални идеи ще донесе прогрес и постигане на целите .
В обществените взаимоотношения личностният елемент няма силно да присъства, а по-скоро ще се придържаме към обективна безпристрастност.
Време е да загърбим силните емоции ,страхове и човешки слабости и да продължим напред.
________Нови проекти и задачи ще започнат да се развиват с пълна сила и ентусиазъм.

______Някои проблеми ,касаещи колективи ,групи и обществени организации ще намерят решение в името на бъдещето им оцеляване!

________Новите интимни връзки до 02.12.2016 няма да имат постоянен характер!
Те ще са по скоро експериментални,от типа-
                                 "нека  опитам нещо по-различно".
Често  връзки приятелски(или такива между колеги) ще преминават в интимни и с това и ще приключват!Затова...порадвайте се на опита,но не залагайте много!

_____По-успешни ще са  интимните връзки ,които са възникнали в миналото ,но по една или друга причина са били прекъсвани ,избягвайки брака,като
 класическа форма за общуване ,между двата пола.
Това е периодът ,когато такива взаимоотношения може отново да се възобновят .
Важи и за идеи ,възникнали през пролетта на 2016!
Но,стабилните връзки или решения ,относно едно задомяване(реализация на един план за действие) може да се случат след 10.12.2016!

09.11.2016
Марс със Сатурн
Възможни са интимни връзки с хора,чиито поведение е низ от  променливо поведение,премесено  с гняв един път ,а друг  с апатия.Възможно e и самите ние  да се държим по този начин.Но през тези дни ще могат да успеят само хората ,които  знаят какво точно искат и не влагат излишни емоции ,а  са постоянни в желанията си. Не са изключени и някои проблеми със здравето .Затова почивайте си повече,движете се на открито,спортувайте.
Общо взето може да се каже ,че е ден на риска,който може да си заслужава ,но може би и НЕ!(....+ РИСК!изборът на американския президент!Със сигурност е началото на много битки!)

21.11.2016
Марс със Сев. възел на Луната
Очакват се несъответствия в поведението на хората,разпри,сериозни пречки при реализацията на целите(желания)  и съответно ,настъпването на Съдбовен край за една интимна връзка или професионално съдружие(колега,колектив,група,общество).Вероятно  един жизнен цикъл просто, да е приключил за някои хора!

02.12.2016
Марс с Юпитер
Вземане на правилните решения(лични,бизнес или интимни) и насочване в правилната посока!
Един бизнес или работа,може да не ви донесат известност след време ,но със сигурност ще ви донесат постоянни доходи от тук нататък.
Интелектуалните възможности на някои хора ще им помогнат да реализират много неща със значително по-малко усилия,от до сега.Добър период ,използвайте го!
Но...,други хора може да се окажат в ситуация,където да си кажат“ от където дошло ,там и отишло“.Затова, е добре да действате морално ,на страната на закона и да уважавате труда си,за да е не е" отишло всичко на вятъра".Това важи и за интимните връзки през този период!Ако искате те, да завършат сериозно,а не за един ден постарайте се да имате постоянно и логично поведение спрямо партньора си.

03.12.2016
Марс със Сатурн
Много добър период за дипломати и военни,въобще за хора които знаят кога да „ударят „ и кога да „бягат“!Не действат никога напразно!
Усърдният труд на хората ще бъде възнаграден със завиден успех.Интимни връзки ,в които семейството и уважението ,между членовете му са много важни ще имат бъдеще!

07.12.2016
Марс с Уран
Хората с  огромен импулс и позитивна нагласа ще получат   възможността да постигнат нещо голямо за кратко време.
Би било добре, ако през този период се научим да усмиряваме  поривистата си и неспокойната  природа,за да не се разминем с целта,която и да е тя за всеки един от нас.
Период ,когато всеки не успял до сега  сериозен еротичен сценарий или желание за емиграция от 03.2016  ще се осъществи  по-най неочаквания и бърз начин!

09.12.2016
Марс с Лилит
Силно желание да "пречупим" табуто в секса !
Да "вкусим" от забраненото...
...да упражним власт,да забогатеем ,да подчиним!
Много хора с нестандартна сексуалност ще пожелаят  свободно да изразят  чувствата си,а други да разкрият "тъмната си страна" по един болезнен начин .
Предстои ни да бъдем силно изненадани по отношение на хора, които познаваме или си мислим,че познаваме.
Смисълът на всички тези човешки страсти и преживяване през този период е ,да  ни накара да разберем ,че всеки си има своята "тъмна страна" ,т.е всеки е носител и"на дявола и на ангела" в своята душа!










Коментари