За връзка


mmil73@hotmail.com


          ВЕНЕРА в зодия Козирог-12.11-07.12.2016


„Сериозен тест за връзките,финансите и ценностна система на хората“!
Kрай на пошлостта,глупостта ,аморалното поведение!

____Затова много връзки ще отпаднат ,а няма да са малко и хората ,които ще изпитат сериозни финансови затруднения,заради неадекватното си поведение през последните години.
Отношения(лични или професионални) ,който не залагат на реалността(измислени,фалшиви,двойни,некоректни връзки),липса на семейни традиции и ценности,морал,финансова стабилност и обществено-професионалния ценз,ще останат в миналото за винаги!
Злоупотребата с доверието,любовта и финансите  от страна на съпрузи,управители,бизнес партньори или държавници също,ще е повод за една
Съдбовна раздяла.
Очакват се и проблеми(сексуални,хормонални,бъбреци) със здравето през този период,заради продължителни,токсични емоции,лош начин за забавления или аморално поведение.

___________От друга страна ,ужасно добър период за материален просперитет,кариера,стабилен брак  с еродирана личност или с разлика във възрастта и подобрение на здравословното състояние за хора ,който с годините са натрупали опит,усъвършенствали са своята психология и морално- ценностна система !
С една дума ,използвали са трудностите в живота,като предпоставка за успех!Имат последователност ,заложили са на стабилността,морала и оригинала,не на пошлостта,имитацията ,посредствеността,евтиния  и груб вкус.
*Венера в Козирог залага на естетиката и морала! 


19.11.2016
Венера с Нептун
Много добър период за творчество,мода и по-добри финанси за хора, занимаващи се с подобен вид дейност,в която духовността и естетиката се обвързани и с материалната част от живота.Тоест става въпрос за хора с творчески бизнес или такъв в сферата на развлеченията,красотата ,като модни дизайнери,стилисти,естети,фотомодели или рекламата.
Други може да се влюбят силно през тези дни!
Или...да получат просветление,от носно една връзка,бизнес или имотно(финансово) състояние.
Трети пък,ще се окажат в период на емоционален разцвет ,съпроводен с много развлечение .

25.11.2016
Венера с Плутон и Юпитер
Съдбоносна и страстна връзка.
Среща с любими хора от миналото или фатален край!
Силните,обсебващи и преувеличени емоции ще са факт!
Но те, ще са носители и на съдбовни уроци,където всеки ще получи заслуженото.
Възход за едни и падение за други!
Ако сте  хора прекалено  суетни, мързеливи, високомерни и особено емоционални, с желание за много любовни авантюри,то несъмнено ви очаква  един болезнен край с емоционална болка(самота),морална и финансова разруха!
Този тип хора обичат да използват финансите и любовта на другите хора,но е дошъл момент да им се „върне „.
Ако обаче ,сте от хората оптимисти,който работят за общественото благо,“раздават се“(не са използвачи,интерсчий ,сводници и прочие) , носят голям интелектуален потенциал ,разбирайки истинската стойност на нещата и са разумни в операциите с финансите,ще постигнат огромен успех(популярност,съдружие , брак или и всичко заедно),каращ ги да се чувстват  специални и щастливи!

29.11.2016
Венера с Уран
Неочаквани емоции и пари,съпроводени с радост или печел!
Радикални промени ,носещи повече свобода за печелене на пари или една,нова и свежа любов.
По всяка вероятност и двете фази ще са в сила.
Нужно е само да сме умерени в поведението си,ако искаме да извлечем положителни емоции от предстоящите събития.
Да не бъдем арогантни и прекалено ексцентрични в желанието си да ни забележат.
Да не сме и прекалено свободни,за да не оставим впечатление у партньорите си ,че не сме за „дълго“ с тях.
Доказано е ,че прибързаните бракове ,често водят и до бързи разводи!
През този период хората ще бъдат завладени от абстрактни бизнес идеи или  привлечени от индивиди, които имат нещо необичайно или  проблеми със секса. Може и да имат вид комплекс за малоценност. Често такива хора бъркат любовта и приятелство, но  рядко са привързани към приятелите си или любовници.
Нужно е да сме наясно през този период с бъдещите си планове и интереси(финансови ,лични или семейни)!
Казвам това ,защото само след дни някои връзки изведнъж ще се разпаднат или изчезнат тотално!
Този тип връзки естествено,  остават  след себе си,освен емоционална,но  морално-финансова загуба за потърпевшите.Имайте го в предвид!

02.12.2016
Венера с Нептун
Всеки ,който се опита да се „спаси“ ,чрез неискрен брак ,мошеническа сделка или чрез бягство от реалността ще се наложи да преживее сериозна криза (емоционална и финансова) през идните месеци на 2017!






Коментари