За връзка


mmil73@hotmail.com


                Меркурий в зодия Стрелец

                           12.11-02.12.2016


„Неутолимо желание за знание, образование и завладяване на нови интелектуални хоризонти“. 
Темите са:
_____философия, религия, образование, правосъдие, политика и изобщо всичко, което формира ценностната система на индивида.
Според класическата  астрология обаче,това разположение на Меркурий се смята за неблагоприятно!
Хората ще са с впечатлението,....:
" ,че знаят всичко и вероятно ще говорят малко повече от необходимото"...!
Затова ,
до 26.11.2016 новите дела,договори,уговорки,запознанства,съобщения,срещи ,търговски сделки ,пътища в/извън чужбина,изпити,отношения с близки ,колеги и съседи ще са объркани,трудни и често пъти без бъдеще за реализация!
___Често хората ще говорят ,обещават ,поемат излишни рискове в задкулисни сделки  със спекулативна (манипулативна)цел!
Затова е нужно да останем „приземени „ и да не вярваме на всичко чуто ,видяно ,обещано през тези дни! 
В това число и..да не се „изхвърляме“ с гръмки слова пред другите ,защото  съжденията ни могат да нямат "покритие" ,като да са повърхностни или неверни!
Периодът от 26.11-02.12.2016 обаче, е много успешен за философски дебати,съдебни и държавни дела,плануване на път(живот) в чужбина,семинари,обучение,срещи с приятели или близки на далеко.
Приятни изненади и неочаквани запознанства!
Грандиозни планове с цел по-добро бъдеще ще се зародят у много хора,а някои от тях могат да преминат и към реализация.
Предприемачеството, рекламата, литературните агенти или импресариата ще са в графата на успешните през този период. В такива  сфери може да се изявите или да бъдете подпомогнати.Идват дни ,когато хората с големи мечти ще имат шанс да ги реализират!
____Фатална грешка ,която може да направите е,ако се лутате от една идея в друга или от състояние на ентусиазъм към песимизъм!
Успехът идва ,когато имаме ясна цел и я следваме до край!
Само с думи нищо не става,а  и думата „искам“ ,винаги трябва да е придружена с „мога“ и „имам сили и вяра за това“.
Мечтите стават реалност,следвайки ред от ясна последователност на мисли  и поведение!

___________Както казва Стив Джобс-„Може да имате най-иновативната идея на света, но ако не знаете как да запалите хората по нея, жалко за идеята.“

12.11.2016
Меркурий с Плутон
Крайните идеи , убеждения и поведение ще са подчертани през тези дни!
Казват ,че думите имат толкова сила,че „кокала“ може да пречупят.Дни ,в които журналистите, критиците с „черни писалки“ ще напишат и заговорят за „истината ,която ще заболи“,а иронията и жлъчната реч,ще са начин за общуване ,между хората .
Някои  ще поемат излишни рискове,чрез поведението ,решенията или думите си!

15.11.2016
Меркурий с Марс
Добрите оратори,хората с много знания и умения ще са печелившите в един дебат или сключване на договор с дългосрочен план за действие.Добри дни за политици,търговци,рекламни агенти, репортери и служители в рекламни отдели.
Това е аспекта на добрия стратег,който винаги печели в една игра или битка!
Добре планираните действия ще дадат отлични резултати за идните месеци!

16.11.2016
Меркурий с Уран
Борба на авторитети,но с арогантно поведение,затова някои връзки и идеи ще бъдат прекъснати неочаквано и шоково!Но...,други ще бъдат реализирани безцеремонно,защото ...някой така,ще поиска!
Налице ще е  саркастична и безцеремонна реч, а  умствените ни сили могат да се  прахосат за не много смислени съждения!
Хората,които  обожават войната на остроумията ще се онези,които ще излязат победители в един казус от обществен характер. Много често ще се наложи да  застанем в опозиция в доказване на свободата си. Казано накратко ,ще са дни на словесни(телесни) стълкновения и дни,когато лидери ще „ударят чела“!
Така ,някои ще  станат абсолютни  водачи(управители) поради активността и изобретателността на  ум им.

18.11.2016
Меркурий с Нептун
Липсата на отговорност,знание,искреност,съсредоточаване в думите и поведението ,било то вашето или това на другите ,може да ви донесе сериозни загуби ( материални или интелектуални)!Днес е много вероятно да бъдете излъгани умишлено или не ,от вас самите  или хора в ежедневието(работата) или информацията по телевизията ,радио ,рекламни брошури.Не бъдете разсеяни и бъдете много внимателни към вещите си и поведението !

22.11.2016
Меркурий с Юпитер и Сатурн
Доброто поведение(възпитание) , вярата,философските ( религиозни ,практични) знания,възгледи,връзки с чужбина,юристи,учители  и умения ,ще ни дадат  един  шанс за  по-добър живот и реализация на идеите.Някои хора ще решат да се отправят на дълъг път,да запишат изучаване на чужди езици,да специализират или пък, да получат добра правова информация и сбъдване на една мечта(известност).
_____Всичко това ще ускори вземането на правилните решения ,в правилната посока ,касаещи  бъдещето и реализацията ни в обществото.
Амбициите ни,макар и  по етапно ще  се задоволяват!
Важи особено за хората,които обичат да подреждат живота си по приоритети ,да слушат ,учат повече,отколкото да говорят!
Винаги знаят кога и къде да изкажат мнението си и кога да замълчат!

26.11.2016
Меркурий с Уран
Умствената дейност на някои хора в тясна връзка с интуицията ще им даде блестящи резултати в една обществена дейност или радостни и неочаквани събития.
Така ,"който търси винаги намира"!
















Коментари