За връзка


mmil73@hotmail.com


                 ПЪЛНОЛУНИЕ в зодия Близнаци 
                                                           на 14.12.2016
                            -22 градус в 02. 05ч


___Рано или късно истината излиза на бял свят и всеки 
получава заслуженото!

Стигаме до извода ,че само с хубост и хитрост  не става ,трябват и доказателства за любов,талант или финансова стабилност(ако се касае  за бизнес) .
Връзки от "ден за утре" и препечелване(работа) без сигурен план ще приключат!
Край за развлечения и живот за чужда сметка и „както дойде“!

____________!Край на един начин на живот ,житейски казус с належащо бързо решение,касаещо проблеми ,хора,ситуации от март или септември -2016 !
Но... ,вероятно да има проблем ..И..  в бъдеще,защото решението ще е временно .
Взето ще е на бързо ,а може и по принуда,за да се скрие една неудобна истина(за вас,за близък или поведението ви/им) или защото ,  ще сте поставени пред "свършените факти"!
Да ,ще има край на един период
... изпълнен със  самота,пошлост, , болест,проблем в ежедневието,състояние на финансова нестабилност и бедност.Това е добрия сценарий!
__________________Както и неочаквана промяна!
Но ,е нужно да заложим на знанието ,специализираното мнение по даден въпрос,да се съобразим със закона,опита,да контролираме емоциите си и броим до 10 преди да вземем каквото и да било решение.(за всеки е различно разбира се и е според личния му сценарий,засягащ   живота му през този период).


Факт е,че може някои да имат проблеми с авторитета,бащата,съпруга ,управител на работа,децата,организацията на бъдещето,здравето,едно хоби и големи финансови разходи ,та затова и бързите решение за справяне със ситуацията ще са наложителни,но и с известен риск!
Важи особено за Овен,Близнаци,Стрелец и Везни от третата декада(но,нека  внимават с идеите и хората ,на които разчитат и с които общуват,защото може да бъдат ужасно подведени !).
Всичко ще зависи от идеите ви за бъдещето и обществото(приятелите) ,в което и с които се развивате и трудите,дали взетите решения ще са успешни или ще доведат отново,до "задънена улица"!...
Така, за едни една болезнена раздяла ще се окаже жизнено необходима ,за да се прекрати един  сериозен проблем,състояние на самота,душевна депресия и неудовлетворение,чрез съдружие или брак.Но за други ,тази раздяла може да се окаже началото на куп сериозни проблеми и още един тежък период(за всеки според наталната му карта).

В рисковата  група са Рак от трета декада и Дева с Риби от втората !Бъдете внимателни с кого се обвързвате,в какво вярвате и какъв живот избирате за в  бъдеще!

Един край ,увенчан с успех обаче,ще е за Водолей от трета декада,както  и за Козирог,Рак,Телец,Скорпион + Лъв от втората .
Това ще касае по скоро една любов,любим човек или едно творчество  ,отколкото бизнес и финансите.
Именно тези хора ще се радват на един пълноценен живот и осъществени цели.
С една дума „Любов или творчество“ ,а може  и две в едно ще са темите за хората ,като цяло до края на 2016.
Важи за всеки,който реагира с достойнство, величие , гордост и стабилност към настоящите събития. Въоръжен е с търпение и постоянство и по този начин   постигат  целите си.Обича лукса и подаръците.
Но,ако егоизмът на човек  надделее или е  разхитителен на пари и  емоции и търси  количеството ,а не качеството.... провалът му ще е неизбежен!

Много хора до началото на 2017 и особено Стрелец,Близнаци,Дева и Риби(от втората и началото на третата декада)  професионално може  да се развиват блестящо,но в личните и интимни си връзки ще  е все по-трудно да запазят постоянство.
Възможно е да отложат вземането на решение за брак или бизнес-договор ,за съвместна творческа дейност.
Телец и Скорпион от втората декада ще имат възможност за творческа изява и развлечения,а трета за любов(но да бъдат внимателни,за да не се окажат в опасен любовен триъгълник).







Коментари