За връзка


mmil73@hotmail.com


                      Πълнолуние в зодия Рак
                                 12.01.2017 в 13.33 ч.





_____Време е да си "свирим часовниците" ,да се огледаме наоколо и окончателно да сложим край на всичко ,което ни тегли в едно болезнено минало,към един непродуктивен начин на живот  и лош обществен статус .
 Емоционалното напрежението ще е силно до края на февруари-‘17,защото събитията ще са радикални и неочаквани,на моменти дори и стряскащи !

____2017 е годината ,в която всеки нереален 
блян-мечта(любов) ,
творчески проект,
обучение,
аморално поведение,
тиранична жестокост,робство ,насилие(сексуално,телесно или словесно) 
и Безбожие ще бъдат наказани от Съдбата!

Всъщност януари и февруари на 2017 са последната част от 2016,затова и трагичните събития ще наподобяват много от сценариите на  изминалата година.
Време е да започнем да се борим усилено с хаоса вътре и извън нас,защото иначе ,той ще ни погълне на принципа на "всмукващата се вода в сифона" !
                                     
Формулата за Успеха  до края на 2017 е в умът и уменията на всеки един от нас.
Контактите ни с близки и роднини,обноските и философията ни за живот.
Който не влезе в новата епоха ще изпадне в бедност и изолация през следващите години!(важи за хора,общества и държави).


_____Поради многото външни(среда за развитие) и вътрешни фактори(ум и интелект на човека),малко хора ще успеят да променят живота и навиците си,за съжаление .И така,за поред път ще се наложи да преживяват  до болка  познати неприятни  емоции и спомени и да се движат към "дъното".(важи за хората и държавите)!

__________Мотото на Пълнолунието е:________Любовта е сляпа“ и Доверие без доказателства са опасни за живота!

Липсата на обективна преценка или морал в обноските между хората ще са факт и проблемите  няма да закъснеят! 
В рамките на тези 28 дни,всеки един от нас ще преживее събитие,което ще го научи на нещо ,чрез едно разочарование,съдбовна раздяла или силна болка!
____В края на  2017 ще се убедим ,че ако разчитаме първо на себе си,а после  на останалите,трудно ще бъдем разочаровани от живота!
(затова и това Пълнолуние ,което се случва всяка година се нарича-"Вълчето пълнолуние")
Чували сте ,че на вълка врата е голям ,защото върши работата си сам и второ ,вълкът може козината си да мени,но нрава никога!
Внимавайте на кого се доверявате!

Както винаги ще има и късметлии  и успели да превъзмогнат проблемите си хора  !
Това ще са всички онези  с особен физически,творчески ,интелектуален и финансов  потенциал.
_____С вяра и труд са работели от дълги години върху постигането на едно желание,създаването на един творчески проект,зачатието на едно дете,развитието на една любов или с изграждането на личния им бизнес.
Така,възможността на някои хора да убеждават другите в техните идеи  ще им донесе материални и обществени дивиденти!
Знайте ,че изисканият маниер към целта или човека,който ви интересува  ще сбъдне желанията ви.

 Сега е момента за повишение ,бързо действие в един творчески проект ,издигане в кариерата и обяснение в любов!Но...,само ако имате ясна цел  и реална възможност за реализация и развитие на идеята или избраната от вас интимна връзка. Иначе рискувате да се провалите и компрометирате и то,много скоро!_________Препоръката ми  е БРАВО,за успелите,но ..!
..не преувеличавайте с оптимизма,риска,забавленията и разходите,за да не се окажете в проблемна ситуация през идните март-април!
___________________________________________
Положителните сценарии,които  може (и) да са се случили вече,
около Пълнолунието на 12.01.2017 са:

-участие в едно мащабно мероприятие ,събитие или покана за такова
-неочаквана среща или предложение за съвместен проект(творчески или интимен)
-период от 28 дни свързани с радост и забавления,добро емоционално състояние,но само за някои
-зачеване или раждане на дете или творческа (бизнес ) идея
-влюбване
____________________И...

Отрицателните 
,които са в сила  и по-скоро за хора с проблемни емоции,лоши навици и обременен начин на живот водещи до:
- лош инцидент на дълъг път или заради напрежение .
- проблем с механиката заради незнание или лошо телесно или емоционално състояние
- телесно или сексуално насилие
-съдбовна раздяла(фатален край) с болен или проблемен партньор
-измама
-кавга или разтрогване на дългогодишна връзка (лична,бизнес или интимна)
-лоши финанси
-самота
-влюбване в човек с аморално поведение или създаване на тайна или незаконна връзка,с цел повече свобода или промяна,а може би заради по-добри финанси или за изразяване на радикални и болезнени, душевни настроения .
____________________
За всеки един според зодията и Асцендента,
(затова е важен и  зодиакалния знак и на двете позиции).

ОВЕН-
Очаквайте радикални промени за добро или не ,зависи от вас самите!Всичко ще започне с вашите емоции,навици,емоционално настроение,състоянието на  дома ви,работата ,семейството или от страна на съпруга, родител или шефа!
Настъпва часът да поставите нещата по места им!
Едно е сигурно,сценарият е стар и познат!

ТЕЛЕЦ-
Ежедневното ви нервно напрежение ще е предизвикано от една  жена ,от близкото ви обкръжение ,както и от проблеми с държавни институции,кореспонденция или  битови ангажименти.Трябва да запазите самообладание и да си създадете ред,защото това не ви се отразява добре на психологията и работата .Става,като си промените някои планове и виждания .Избягвайте също  лошите или странни компании (идеи),както и некоректните приятели,защото това няма да ви донесе нищо хубаво,а и може да ви компрометира в определен момент!

БЛИЗНАЦИ-
Стари страхове около финансите и една страст(творческа или интимна) излизат отново ,на повърхността.Нещо ще бъде прекъснато тотално или  редуцирано радикално!В основата на всички ви проблеми ще са егоистичните  емоции или лошото управление на парите и задължения към институции и банки.
Нужна е промяна в ценностната ви система,за да сложите край на емоционалните си и материални проблеми в живота .

РАК-
Някои ваши желания ще се сбъднат,но дали сте наясно с подробностите ,моралните и юридическите права , задължение и постановления за напред е въпросът, на който трябва да имате ясен отговор!Много скоро ще се сблъскате със сериозни пречки при реализацията на тази мечта или желание.Ако пък, сте във фаза любов и творчество  може  да преживеете едно дълбоко разочарование,защото   реалността ще е друга от тази,която сте си представяли до сега!

ЛЪВ-
По един или друг повод ежедневието и работата ви ще са променени така,че ще ви създават   напрежение.Не бързайте обаче,да изпадате в дълбоко разочарование ,че нещата не се случват по план.След март желанията ви ще се сбъднат.В този момент има много хора ,които искат да ви видят провалени или да се възползват от финансите ви ,но и не им давайте тази възможност.Всъщност ,от вас зависи какво ще се получи след месец –два!Моят съвет е, не споделяйте през този период с никого за това ,как,от какво и с кого ще живеете за напред.Мислете трезво ,защото е важно на кого доверявате идеите,парите и чувствате си!

ДЕВА-
От приятел , група  или обществото ,в което живеете ще получите приятна или не  изненада,която ще промени много от навиците и среда ви за развитие.Но,...Съдба!Може някои недоразумения с любими хора,децата или развитието на едно хоби да са позагладени,но все още не чувствате нужното удовлетворение .Връзките ви с другите на работа и в семейството не са на ниво и ако, не сте били внимателни може да се окажете сами или със сериозни проблеми за здравето ,или закона.

ВЕЗНИ-
Популярност ,много срещи и ангажименти в дома и на обществени места ще са в сценария за някои от вас,но за други може да е и един  скандал или сериозен проблем със здравето или работата !Вероятно  не сте били внимателни в начина си на живот и поведение.Много от вас ще са на кръстопът ,между работа,един партньор и дома.Трудно ви е да синхронизирате всичко в едно,затова трябва да вземете решение!
Време е да приключите с едно минало,касаещо  съпруг/та,партньор,начин на живот ,дом или професия(кариера).
2017 ще ви предложи нещо ново ,като общество,идеи, едно дете ,любов ,хоби-бизнес.

СКОРПИОН-
Връзките ви с една жена(близка или роднина) в чужбина(или преподавател)както и желанието ви за път в чужбина или повече философски пътешествия може да ви донесат сбъдване на една мечта,повече радост и любов.Но ,може  и да ви накара да се разделите с някои мечти заради децата,една любов,грижите за близък или с прекалените ви разходи за удоволствия.
2017 ще преобрази до неузнаваемост дома и бизнеса ви,за добро или не, което ще е резултат от вашите желания и минал начин на живот ,както и действия.

СТРЕЛЕЦ-
Силен душевен стрес,интимна страст,проблеми с дома,на работа или едно съдбовно събитие може да промени радикално материалната ви сигурност и самочувствие.За някои „всяко зло ще се окаже за добро,а за други едно удоволствие може да им" струва твърде  скъпо“.В коя категория ще попаднете зависи от положението на всеки един.Парите и чувствата изискват сериозно отношение ,защото са в положение на  голям риск.Не бързайте ,защото март –април ще променят сценария ви,около една   любов,деца или бизнес.

КОЗИРОГ-
Контактите ви с жени от семейството и бизнеса няма да са хармонични,а това ще даде старт за радикални промени ,както в дома ,така и на работа.Не са и изключени участието ви в един "любовен триъгълник"!Съобщения и разговори с близки хора,път на къси разстояния и куп творчески идеи са включени в сценария на Пълнолунието до края на февруари.Но,  необективната ви преценка за хората ,идеите и начин  на живот, може доведат до инцидент и сериозни разочарования .Това важи за онези от вас ,които са предпочели самозаблудата пред истината,с цел  излизане от сивото ежедневие.
Но,други може да спечелят много от едно запознанство или творчески проект,стига да сте наясно ,че ви чака много труд,риск и емоционално напрежение.
Избягвайте само завистта,ревността и агресивното поведение от ваша или чужда страна.

ВОДОЛЕЙ-
Темите ,които трябва да приключите в следващите 28 дни  са свързани с финансите(заплати,наеми,банкови кредити,данъчна отчетност),куп ежедневни , трудови и здравни ангажименти.Предстои ви радикална промяна ,носеща много повече успех ,доходи и здраве в края на 2017.Напрежението разбира се,ще ви дойде в повече.То ще е причинено от факта ,че работата ще е в пъти повече ,но плюс големите текущи разходи ще направи печалбата  ви незначителна.След време обаче, ще установите ,че труда ви не е бил напразен.Не разкривайте само, плановете си пред  другите до края на месеца и не бързайте да се впускате в реализацията им.Обмисляйте ги бавно и в подробности.Някои нови и по-оригинални възможности за лична и бизнес изява ще получите през февруари,когато и ще имате повече шансове за светкавично и успешно действие. Важи същото и за покупки (процедури) на (или чрез) големи или скъпи електрически устройства(машини).


РИБИ-
Любов,творчество и занимания с деца и обичани хора са темите до края на февруари. Пълнолунието  на 12 .01.17 "иска " от вас да затворите един емоционален(интимен) или творчески цикъл от живота си ,който се е изчерпал от смисъл и не ви носи удовлетворение !Няма нужда да се държите като обидени деца,защото проблемът е резултат от вашите действия и желания.Излезте от този „филм“ и всичко ще си дойде на мястото.Къде  обаче,е проблемът?!... и Защо?!... сте в емоционален и финансов хаос,ще откриете в статиите за "Венера и Марс в зодия Риби"!
Ако пък ,успеете да направите избор сами , сега и се справите с хаоса ,болестта,безпаричието или самотата,ще  спечелите много !Казвам това,защото след месец ще навлезете в една нова семейна и бизнес обстановка ,но по решение на Съдбата(външни фактори или последиците от вашите действия до сега),не вашата.Но..,това може да не ви  хареса...!
 Съветът ми е, когато можете вземайте решение за живота си сами,чрез личната си воля и съзнание(ако имате сили ,защото вие рядко го правите) и не оставяйте това в ръцете на другите или Съдбата!







Коментари