За връзка


mmil73@hotmail.com


НОВОЛУНИЕ в зодия Водолей 
на 28.01.2017  02.07ч.



„Голямата светкавица“ 

                      и 

                          ПРЕОБРАЗУВАНЕТО

бих сложила за заглавие на периода до 12.02.2017!

______Желанието у много хора  да започнат да действат  и да отстояват още по- пламенно идеите си  ще е огромно .
Истината излиза на яве и много хора се убеждават ,че Живота не е това,което се опитваха някои да ни научат в продължение на дълги години .
Не вярвайте на хора,които ви говорят за това ,че човек може и без материални благa,а сами те се радват от добиването и удобствата им.
Истински духовните хора нямат дом,близки ,дрехи и пари...(монасите,например..те са се отказали от всичко)
...другите просто биха искали да бъдат...Светци...или за да намерят извинение за немотията и безсилието или по-лесният вариант,за да не правят нищо...рисковано и сложно!
Добър начин да се справиш с човешките си недостатъци,но  пък ,именно не са ли те недостатаците, "искрата" на усъвършенстването на света...,промяната и Прогреса,защото ако го нямаше това "ИСКАМ" ,с което човек ляга и става..никога ни би се развивал и постигнал това ,което има днес цивилизацията!
"Всички искат да отидат в Рая ,но никой не иска да умре"-Joe Louis

....
Търпението,послушанието и овчето малодушие създават -
"Живите -мъртви",психично обременени хора,обществената деградация,робството,които са в услуга за  несправедливото преразпределение на благата.
Представете си ,ако човек не поставяше всичко под съмнение ,какво би се получило... ..ХАОС...!
.... да... ,днес хората живеят в ХАОС,защото не се борят,не търсят истината ,приемат чуждото мнение без оригинал без дори да потърсят за доказателства,отказват се от благата си,задоволяват се с нищото и нищожното...Посредствени са,защото е по-лесно да препишеш,да имитираш,да чакаш на другите ,вместо да твориш ,бориш и създаваш.
_________Докато има хора неграмотни,слаби,които  не искат много и не могат  нищо,защото е по-лесно ще има такива, които ще вземат и получават всичко!
Затова бедните на планетата са 70 % ,а благата им са в ръцете  на 10 % !

Време е да ЖИВНЕМ..да отстояваме правата и мястото си под Слънцето..
Да отсеем ИСТИНАТА(оригинала) от ЛЪЖАТА(пошлостта)
Всеки има своята ИСТИНА ,ЗАДЪЛЖЕНИЯ и ПРАВА...И....Главното е да не сме  стадо!
____Станете човеци с гениални идеи,искра за живот,развитие и желание за свобода ...
Ангели ще бъдем в Рая..тук в Ада сме дошли да правим грешки и да се учим!

Колкото и здравословно ,и праведно да живеете ,но не правите нищо от страх да не съгрешите , ще се лишите от  живот,защото : "Онзи ,който живее прави грешки ,а този който не прави нищо не греши,но  не е жив!"-казва стара поговорка...
Безгрешни са само Светците !

Който живее в света на материята и не се е отказал от светския си живот ,а говори за отказ от материалните блага и плътски страсти е най-големият лъжец на света!
Това обаче е грях!....
..та колко тогава са онези праведни хора ,които ще идат в Рая?..
Не се срамувайте да правите грехове,защото Св.Йоани е казал:
"Христос дойде заради грешниците"...
Той не обичаше "фарисеите"(много праведните),защото те са лъжци,а подаде ръка на Мария -грешницата!

_____Това е Истината,
 другото е средство за емоционална манипулация на човеците ,за да се откажат доброволно от благата си!
В началото всяка хуманна философия започва като духовно течение,а след това се превръща в ДОГМА със "закони и правила " в услуга на алчните и хитри хора!



Печеливши до края на февруари 2017 ще са всички онези ,които имат ясен план за действие,бърз ум,както и добри професионални и интелектуални умения,чрез които превръщат една идея,мечта в реалност.
Ако нямате намерение,умение,знания или сили за действие по даден въпрос или тема не говорете излишно,за да не уроните репутацията си!
____Не спорете ,заради самия спор и не се перчете излишно.Не е време за това ,а и е отблъскващо!
Убедителен е онзи ,който има своя гледна точка,подкрепена от факти,а не когато имитира някого или приема чужди идеи на 100% .

______Край на гръмките слова без покритие , фалшивите приятелства и идеологии!
Идва ред  на фактите, сериозността, практичността и рационалното  мислене.
Много тайни ще бъдат разкрити и ще ни шокират!

Сега е моментът да получите реална представа за истинската си същност , смисъл  и качество на живот и труд.
Много добър ще е този период и да се вгледаме в себе си и открием ,защо и къде се проваляме в обществото.
Много хора ще разберат ,че думите и идеите им без факти и реална възможност за реализация са напразни. Често пъти тези гръмки слова са и компрометиращи ,защото създават впечатление у другите ,че на такъв тип хора не може да се гледа сериозно-"въздухари са -мошеници", на които им липса здрав разум, достатъчно интелигентност и отговорност.
Една поговорка  казва ,че:" който говори много е или много  умен или шут".

________Сега e моментът да направим от една мечта(или хоби)  бизнес и така, да  разрешим много от проблемите с децата ,любимите хора и пречките за личностна реализация .

Предимство ще имат хората с висш интелект,креативни

идеи и модерен дух.

Единственото условие е,
да сте достатъчно интелигентни,точни и без да бързате  излишно   при преследването на целите си,защото само така ще може да избегнете  гафове и провал!

Бъдете заредени с много енергия, действайте независими от другите и освободени от хорските предразсъдъци,но пък, приятелски настроени с повече участие в глобален мащаб или с членство в международни организации.
Това е период ,когато ще се образуват много граждански и женски организации в защита на човешките права ,както и много народи ще поискат свобода,справедливост и радикални промени!

______Очакват се моменти на бурни и неочаквани събития,от положителен и трагичен характер!

Отрицателния сценарий е:
Много хора да  осъзнаят ,че чрез  една   идея,страстни думи,реклама,гръмки обещания или пропаганда  са били лошо излъгани и използвани!
Край на лъжливите духовни течения и обещания за място в Рая!

В сценария на идните 28 дни  ще има повод да изживеем или станем свидетели на един силен удар(климатичен или международен),блокиране на договори(или отхвърлянето им),изолация,рязко обедняване,телесна парализа ,разочарование или тотална раздяла с близък човек или начин на живот.
Това естествено за много хора ще им дойде ,като „гръм от ясно небе“( в прекия и преносен смисъл)!

Положителният сценарий  е:

___Неочаквано предложение за брак или бизнес-съдружие, което обаче, може  с времето да се окаже не това ,което сте очаквали.Затова имайте и план-"Б"

___Неочаквано зачеване,но с трудна бременност.

____Извънредно и непредвидено пътуване в чужбина или дълъг път,но може да имате  неочаквани аварии или различни изненади .Затова бъдете внимателни с властите,МПС...поведението и прочие..

Коментари