За връзка


mmil73@hotmail.com


ПЪЛНОЛУНИЕ в зодия ЛЪВ  
11.02.2017 в 02.32ч


„Светлина в мрака“

___Особено силен и преломен момент се оказва това Пълнолуние ,предопределящо бъдещето на хората за следващите 2,5 години.
Имаме възможността да прозрем и променим Съдбата си!... 
.....И не трябва да пропускаме този шанс!
Макар...  с поемането на един  риск и с вероятни временни закъснения за реализация на взетите решения.

Как става това?..
_______С нова(или видоизменена) философия живот,знания,талант,чрез емиграция ,но най-вече със сили и желание да постигаме мечтите си ,като рискуваме и ги отстояваме с жар!
Който вярва и има знание ще успее!
Откриваме решение за много сложни проблеми особено онези от нас, които са заложили на морала,знанието,контактите с голяма група от хора и законността.
Очаквайте и помощ от вещи или зрели хора през тези дни,било то под формата на финанси,възможност за разширение(израстване),съвети,знание или нужните знания(диплома,документ).
#       #
_______До началото на март хората ще се опитат  да надхвърлят себе си в търсене на справедливост и по-добро бъдеще!

Някои ще поставят началото на един грандиозен проект ,други ще получат ръководен пост и ще блеснат със своите таланти и изкуство на оратор (водач) в обществото,други просто ще успеят да оцелеят след един тежък период след болезнен развод(тежка -съдбовна загуба),емоционална или финансова разруха.

____Силният прилив на нови и свежи идеи ще търси своя отдушник за реализация!

Може  едно неочаквано мистериозно запознанство  със специален човек да  промени бъдещето ви!
Не изключвам и възможността до края на месец февруари някои от вас да получат голяма сума от пари,било то от лотария,наеми,застраховки,пенсиониране или   наследство.


______Гореизброеното важи само при  едно условие!
1)Да вземате участие във форуми,групи,социални мероприятия,дискусии..
2)Да сте дейни и с желание  за нови знания  и нови хоризонти за реализация!
С една дума да сте сред много хора...да имате собствено мнение и да избягвате арогантността,за да не проиграете шанса,парите или бизнеса си!
Добрата ви преценка за начина и позициите в един общ проект или кауза ;както и силната ви интуицията  ще ви донесат много изгода . 
Но,избягвайте  да търсите ползата от приятелите си,за да не ви се "върне" ,като бумеранг.

Към отрицателните сценарии на това Пълнолуние ,което е и Лунно затъмнение са:

-промени,но след разрушението на старите навици и професионални умения ,както и напускането на едно общество,група по интереси,партия,движения...закриване на частен бизнес
-развод или съдбовна раздяла с жена(близка)

!Хората с проблемно здраве на сърцето,нервите или със сложни взаимоотношения със съпруга,шефа или децата,да избягват силното емоционално напрежение ,защото това може да има необратими последствия!
Възможни са :
-нервни разстройства, лошо кръвообращение, болки с неопределен произход, истерия, сърцебиене, страхови психози,инциденти водещи до операция


Коментари