За връзка


mmil73@hotmail.com


                               МАРС в зодия ОВЕН
29.01-11.03.2017



_________Излизаме от един сложен период ,започнал в средата на декември 2016 .
Той бе изпълнен с множество проблеми от емоционален,здравословен,интимен,професионални и обществено-политически характер.
От друга страна този период бе  добър за психотерапия и отстраняването на сериозни душевни проблеми,предизвикани от разрушаването на една илюзия ,касаеща  любим човек,професионална цел,място в обществото и начин за   оцеляване.
Много хора осъзнаха,че живеят,харесват или обичат нещо ,което не им принадлежи,не е истинско,болно е или е  вид излишна саможертва от тяхна страна.

_______Марс в Овен „носи“ ИСТИНИ,който никак няма да ни харесат,но ще трябва да приемем или да се борим за тях,ако има смисъл !
Настъпи краят на всички илюзии,касаещи   една "романтична" връзка,творчески проект,вид житейско спокойствие и  труд!

В Астрологията Марс е символ  на сексапила,силата на човека за оцеляване,свободната му воля  в избора  за място в обществото,чрез брак и професия.
Към отрицателните му качества са отбелязани ревността,мързела,безцелното изразходване на енергия и  безразборните секс или бизнес –партньори,което води до проблеми със здравето и пропилян  живот !


По какъв начин   ще се развие животът ви и кога може да очаквате преломни моменти в него,касаещи оцеляването ви се вижда първо от мястото и аспектите на рождения ви Марс в астралната карта(хороскоп),а след това в комбинация с транзитиращия ,спрямо вашите координати. 
Всеки път ,когато една планета преминава в следващ зодиакален знак (например ,както  е сега от Риби в Овен) носи със себе си,съответните сценарии.

______Какво да очакваме от Марс в Овен до 11.03.2017
-1) желание да започнем от начало.Това може да касае вид работа,бизнес или интимна връзка.

-2) куп неочаквани случки и постъпки ,касаещи необходимостта  ни да бъдем свободни, обичани, успешни,здрави и да оцелеем след един преломен момент !

Много сложен ще е периодът между
! 22.02-27.02.2017!
____Напрежението сред хората ще е огромно ,защото им  е омръзнало да живеят на ръба на оцеляването,в лъжи,мизерия,кражби,несправедливост ,без радост и мечти за бъдещето.
Така,бунтове ще избухнат в различни точки по света,защото човечеството ще откаже да се подчинява  ,както до сега  !

_____В личностен план,инцидентите,кавгите ,неочакваните раздели и ревността между партньорите ще зачестят,защото прибързаните действия,ината и егоизма ще се засилят!

Очаквайте Съдбовни събития ,които ще ни напомнят по някакъв начин за събития от периода 2014-2015!
Това са  радикални и неочаквани промени в целите и връзките ни с другите хора!
За някои това ще е за добро,защото ще сложат край на бездействието, мизерията и несправедливостта в  едно общество или   лична връзка!
Но за други ,това може да е началото за един още по- сложен период,с  риск за бъдещото им оцеляване(физическо,интимно или професионално).

Едно е сигурно ,настъпващите промени до 11.03.2017 са Кармични!
______Означава,че няма да може да ги избегнем,защото  са резултат от миналите ни действия до сега и ще са в сила за  години напред!

Затова не трябва  да живеем ден за ден и без цел,защото „сметката“ за „безплатния обяд“ и „такса спокойствие  ще искат да бъдат платени“ след време!
Единственото ,което може да направим на този  етап е да се опитаме ,да сме по-търпеливи,разумни и да действаме с такт,за да избегнем една болка,сериозни проблеми с властите или съдбовна загуба от емоционален или материален характер!


04.02.2017
Марс в аспект с Венера
Добри дни за мъжете и несполучлив за жените,защото ще са дни за секс „за една нощ“, без обвързване и предложение за  кариерна позиция с цел -секс !
В целите на хората през този период ще са залегнати чисти телесни нужди, материални интереси,егоизъм  и желание да задоволим егото си,без значение как се чувства партньора .

16.02.2017
Марс с Меркурий
Оригиналните идеи и бързи решения ще се окажат печеливши.
Но  ако, дадете дума или започнете нещо без нужните документи,сили,ясни цели,възможности,морал или знание провалът ви ще е също така бърз и със сериозни проблеми ,а може би и щети!
Добри дни за мошенници,но няма да си струва риска!
Нужно е да сме внимателни към новите си контакти и предложения за бъдещи проекти или интимни връзки!

22-27.02.2017
Марс с Плутон,Уран и Юпитер
Неочаквани  събития,които променят живота ни!
Силно рисков период ,който може да доведе до сериозни злополуки!Хубавото обаче ще е,че повечето от проблемите   ще завършат добре.
Излизането от тази сложна ситуация или период с успех ще е само за хората ,които са с правилна преценка към настоящата  обстановка,имат добри знания, познания ,контакти,имат добри финансови възможности ,здрав организъм(ако се касае за операция) и действат в рамките на съществуващите законови постановления .

___Общи щрихи за евентуалните сценарии за различните зодии
ОВЕН-
Това е един динамичен и доста рисков период за вас,който  ви носи  плюсове(независимост),но и минуси(фатална раздяла)!Много хора ще кажат  ,че сте станали твърде нервни,непокорни,нетърпеливи или пък,прекалено ревниви.По тази причина в 99% от случаите събитията добри или лоши ще бъдат предизвикани от вас самите,защото търпението ви наистина е стигнало  своя предел.Решили сте да станете господари на собствения си живот и да отхвърлите всякаква форми за чужда намеса,по отношение какво е правилно и какво не.Само не се опитвайте да манипулирате другите,чрез различни секс-маниери или физическа мощ ,за да не направите ситуацията по-сложна от колкото е.Връзките ви в семейството,на работа и в обществото коренно ще се променят!
За някои за добро ,за други не!

ТЕЛЕЦ-
Ако трябва някой да внимава особено през този период до 11.03.2017 това сте вие!
Марс в 12 дом е твърде опасен за здравето и работата ви,защото носи един „челен сблъсък“ с хора и ситуации!В основата си това е свързано със саморазрушителното ви поведение  от известно време,предизвикано от пасивното ви недоволство спрямо партньора(личен или бизнес),липсата на интимни отношения или  трудното професионално развитие.Всъщност, вие ,а не другите са виновни за това ви състояние,защото не обичате самите себе си, поставяйки се в различни неловки ситуации или  отказвате да се развивате професионално.Сигурно е ,че проблемът е най-вече в неясните ви цели и болни желания,с които е време да приключите.

БЛИЗНАЦИ-
Неочаквани и светкавични събития от добър характер,но с болезнен привкус ви очакват до 11.03.2017.Една преодоляна трудност ще е за ваше добро.Затова рискът ,който ще поемете относно  сформирането на  семейство или ролята ви в него или по отношение на една бизнес връзка ще бъде оправдан.Получавате възможността да затвърдите позициите си в обществото или тези на личния ви бизнес.За целта, важна роля ще има един ваш приятел-ментор(мъж).

РАК-
Имате силно желание да се утвърдите професионално,но  арогантния начин на поведение или излишните нерви ще ви провалят.Знайте,че личните капризи нямат място на работа,а и не смесвайте работата със секса,за да не загубите и двете.Намирате се в рисков период на радикални промени!Имате теми за разрешаване в дома  с един от неговите членове и това допълнително ще усложни ситуацията до 11.03.17! Време e да приключите  за винаги.Проблемите с началниците също, ще са факт,но те са от 2014-2015 или ще  наподобяват нa тогавашните.Ако решите проблема с авторитета  ще разрешите и всичко останало!Това ще рече,  че имате прекалено големи изисквания без възможност да ги реализирате и това ви изнервя или се подценявате пагубно.

ЛЪВ-
Това е период когато ще имате усещането ,че имате "зелен светофар" за действие и шанс за преследване на мечтите .Много вероятно е ,мъж да ви предложи медийно участие,преподавателски пост или път чужбина.В този сценарий е включено и интимно запознанство или обвързване с военен,учител,свещеник,лекар или мениджър.От друга страна ,връзките ви с роднини(чичовци,племенници или тъстове) ще носят нотка на напрежение  и някои от тях вероятно да бъдат внезапно прекъснати по „желание“ на Съдбата!Добре е да внимавате и с органите на властта , закона ,когато шофирате,пътувате в чужбина или говорите и пишете пред публика.

ДЕВА-
Неочаквана и съдбовна раздяла с мъж(любовник,враг ,кредитор), начин за финансиране ,секс или и двете.Ако имате битки с брачния партньор,с държавните институции,данъчните или кредитори,те няма да завършат във ваша полза,затова избягвайте аморалното поведение,незаконното,бъдете готови или променете нещо!Нужно е да се приборите със завистта или алчността за постигане целите си .Насила нищо не става,нито само със секс!Всъщност, този период ще ви преобрази изцяло така,че в края му ще сте съвсем други хора.

ВЕЗНИ-
До 11.03.2017 ще ви се наложи да се справяте с ината и сексапила на другите хора.Преломен период от живота ви е този.Някои събития ,носещи сблъсък на интереси ще дойдат с ваше или не позволение,защото  от 2014 насам не сте си извадили поука от грешките.Ако сега опитате да излезете от трудните реформи в дома ,на работа или в душата си,чрез преследване на бърз брак,възможностите на съпруга или  или нова бизнес връзка ,ще последва поредния ви съкрушителен удар.Не е нужно да замените един подтисник с друг!Ако сега сте много влюбени,“вървежни“ или чувствате секси ,защото ви ухажват от различни страни,то много скоро това ще отшуми и ще видите истинските цели на хората,около вас.Затова не бързайте с изводите,а подсилете личното си участие в семейството или в едно бизнес съдружие.
Ако искате да узнаете каква е „вашата цена“ не се „предлагайте  евтино“!

СКОРПИОН-
Много работа ви очаква до 11.03.2017 ,но съпроводени от много проблеми в ежедневието  и със здравето. Време е да приключите с един начин на живот и труд!Желанието ви да ръководите сами един бизнес може да ви накара да се оттеглите от него,защото другите ще ви създадат сериозни проблеми от завист.Някои от вас пък,може да си навлекат белята,ако тръгнат да се застъпват за правата на свой колега.Нужно е да прецените риска и в двата случая,за да не се окаже ,че загубите ,вместо да спечелите.

СТРЕЛЕЦ-
Силен заряд за творчество,създаване на деца,развлечения,хазарт и любов ще ви предложат дните до 11.03.2017.Но ,ако не дозирате правилно емоциите си ,всичко това може да ви се отрази зле на финансите и самочувствието, като  се разорите или   компрометирате пред държавни чиновници ,любовници или кредитори. Нужно е да имате ясна представа за човека ,с който споделяте чувствата и леглото си,както и да научите децата си(ако ги имате) да бъдат самостоятелни ,а не да ги издържате вие.Колкото до хазарта и развлеченията ,ако нямате пари и възможности за това,ако не ви носи нужната радост или работата в този бранш не ви носи доходи,тогава не рискувайте излишно и променете посоката!Просто преценете риска.

КОЗИРОГ-
Много от потисканите ви емоции изригват  като вулкан и тежко и горко на хората в дома ви и бизнеса.Това е така,защото прекалено дълго сте търпели прищявките и капризите на другите,но това вече е извън вашия предел на търпимост.Намирате се в период ,когато имате силна нужда да преоткриете и промените себе си,като смените дома или навиците си.Всъщност ,когато си отговорите на въпроса:“какво искате вие,а не другите“ и преминете към действие ,всичко ще си дойде на мястото!

ВОДОЛЕЙ-
Много движение на кратки разстояние,куп кореспонденция  и нови ,неочаквани запознанства са в сценария на Марс до 11.03.2017.Но ,душевно се чувствате подтиснати и имате нужда някъде да  разтоварите напрежението!Вероятно това да са вашите близки ,съседи или деца,от където ще дойдат и проблемите.Това ,че имате нужда да "изпуснете парата" или да изпъкнете пред другите може да се окаже ,че вместо да разтоварите ще се натоварите още повече.Затова бъдете внимателни на кого се доверявате,какво и как казвате и с кого общувате всеки ден.Някой просто ,може да е решил да ви "погъделичка" егото ,за да се възползва от вашите възможности и тайни.Успехът или провала ви ще зависи изцяло от вашите идеи,подход,начин за действие,общество за  развитие и контакти!

РИБИ-
Дошло е време за бързо и адекватно действие от ваша страна,което да засили самочувствието ви и финансите.Знаете за поговорката,че ако не идете сами в планината тя няма да дойде  при вас.Очакват се приходи ,но и много разходи.Затова трябва да сте много стриктни към управлението на бюджета .Избягвайте заповедите от типа:“Дай ми,донеси ми,купи ми“,защото това може да ви раздели с добри приятели и любими хора!
Не се вземайте прекалено на сериозно!












Коментари