За връзка


mmil73@hotmail.com


Слънчево затъмнение (Новолуние)

в зодия Риби-8 градус

26.02.2017 в 16.58ч





____________Внезапни и неочаквани обрати в живота на хората до средата на април 2017 !
Най-вече за онези,които са заложили на една илюзия,нереална любов,бягство от реалността и отговорностите.  

Темите ще се въртят около:
-Парите,децата,едно хоби,личен бизнес любим човек или родител.Те ще предизвикат   сериозни кризи и разговори ,изискващи бързи решение за промяна на ситуацията!
Силно рисков период е този!
Той може да доведе и до сериозни злополуки,ако не сме внимателни ,разсеяни и невежи относно реалността и фактите!

Хубавото обаче ще е,че повечето от проблемите ни  вероятно да  завършат добре  след време и  да се окаже,че „всяко зло е било за добро“.
Жалкото е ,че човек не се вглежда в подробностите и е повърхностен,обича лъжата и лесното,а това прави 70 % от живота му безсмислен,повтаряйки едни и същи грешки!

Излизането от този сложен период с успех ще е само за хората ,които са с правилна преценка към настоящата  обстановка,имат добри знания, познания ,контакти, добри финансови възможности ,здрав организъм(ако се касае за операция) и действат в рамките на съществуващите закони.


 До края на април някои хора може да решат да предприемат един огромен риск (финансово-интимен ),но трябва да знаят ,че той може  да ги доведе до сериозен фалит,след известно време.

Други пък,ще разберат ,че  са  на ръба на оцеляването си ,в резултат на дългогодишното си безпаричие и мизерия,   мързел,липса на умения(знания),лоши обноски и поведение !Дошъл е часът за промяна ,защото  друг път няма за лесен живот и  "безплатен обяд"!

Добрите сценарии в това Слънчево затъмнение,което е и Новолуние,т.е -Ново начало са:

*Хората с талант ,чар и видна изтънченост да заемат големи позиции в обществото, с  творческия си бизнес или чрез брак ,с човек на изкуството!

*С Божията воля се очаква духовно извисяване за други или
получаване на внезапна награда и специално място в обществото за онези,които са дали много  на света  и неговото благополучие .Грамоти ,плочи,монументи ,нещо което  ги увековечава.

Положителни или катастрофални ще са резултатите ви до началото на май 2017,ще  зависи от  вашите решения и действия ,както и от  знания , умения,морал и начин на живот .

Сигурно е,че ще  е много трудно да вземем решение и то правилното  по отношение на един  важен казус в живота ни ,касаещ работа ,дом или възрастен родител.
Може дори  внезапно да ни се наложи ,да заминем  или преместим,за да оцелеем.
Да се разделим  с близък човек,родина или работна среда, също тъй неочаквано и болезнено.
__________!Сценариите са валидни от 17.02-20.04.2017
 Съдбовни ще са събития и ще ни напомнят по някакъв начин за онези  от периода 2014-2015!
Очаквайте  радикални и неочаквани промени в целите и връзките си с другите хора!
За някои  ще е за добро,защото ще успеят да сложат край на илюзиите си,бездействието, мизерията и несправедливост, в  която се намират от известно време!
Но за други ,това може да се окаже  началото на един още по- сложен период,с  риск за бъдещото им оцеляване(физическо,интимно или професионално).

Едно е сигурно ,настъпващите промени до 
11.03.2017 са Кармични!
______Не може да ги избегнем,защото ще са резултат от миналите ни действия  и ще са в сила за  години напред!
Затова не трябва  никога да живеем ден за ден и без цел,защото „сметката“ за „безплатния обяд“ и „такса спокойствие"  един ден ще  трябва да бъде  "платена"!
Е,този ден дойде...готови ли сте да си "разчистите сметките"..,ще фалирате ли или ще задлъжнеете още повече( в прекият и преносен смисъл)?!


На този  етап правилно е да се опитаме ,да сме по-търпеливи,да простим,да сме по-разумни ,сдържани,логични ,разумни ,да се образоваме(ако е нужно) и да действаме с такт!Само така ще може да  избегнем  евентуална болка(физическа или емоционална),един фалит и сериозни проблеми с  властите !




Коментари