За връзка


mmil73@hotmail.com


Звездата на Давид


Тази конфигурация се появява през различни интервали от време.В един такъв се намираме сега.


Налице е желание да  променим навиците си,вярванията,убежденията ,мисловни модели,нагласи,начин на хранене и здравословен живот.
Всичко това идва след една трудност,съдбовно събитие,преживяна криза,
което пък,ще ни освободи от минали обвързаности,страхове и ще ни  накара да променим взаимоотношенията си с другите,работата,финансите.

Обичам да пиша и говоря за бъдещето и факта,че имаме възможност да му влияем,т.е да го моделираме в положителна светлина. 
Всъщност това е основния смисъл на Астрологията,да ни научи да живеем по-добре.

В думата Съдба няма нищо магично. Истината  е,че -„каквото посееш днес,това ще пожънеш след време“.
Всичко на този свят е започнало с една трудност или един сблъсък,още със самото раждане на човек.
Но,това са Космичните закони,така пише и в Светите книги ,човек се учи,чрез  болка!
Трагично ,но факт!
Затова нека благодарим на всяка трудност,криза и критичен човек в живота ни,защото това са зарядите за прогрес!
Не се бойте от промените,нито от сблъсъка ,нито от критиката ,а ги търсете.Само чрез тях, може да имаме обективна оценка за нас и живота ни,както и да откриваме правилната посока за развитие.

Според астрологията ,когато Сатурн,Меркурий и Юпитер са в хармонични аспекти( тригон или по-малък такъв  от секстили)сочи възможност за радикална промяна на живота ни ,в определена посока ,която е в наша полза.Имаме шанс за нещо хубаво и по-добро  бъдеще.

Нека погледнем за всеки един,коя трудност ще го насочи в промяна на Съдбата,какъв шанс може да има за нещо по-добро и как да го постигне?



ОВЕН-

Трудностите :

Идват от  търсенето  на отговори по много житейски въпроси ,свързани със смисъла на живота и бъдещето ви.По повод това, решение ще   откриете в различни философии и религиозни течения.По един или друг начин успеха ви ще зависи изцяло от вярата ви към живота ,както и доколко сте убедени в това което правите!Може би, ще си зададете въпроса дали сте достатъчно амбициозни или живеете "ден за ден ", в страх и песимизъм.Много е важно да имате цел  и посока за развитие,за да не се изгубите в безцелно скитане и лутане  в различни философски и житейски идеи!


ЩАНС за по-добро бъдеще ще дойдат от:
Сценарии:
№1-като смените работа си и професията  .
№2 като се преместите .
№ 3 като започнете да пътувате по-често в чужбина, било то по работа или за развлечение,за постоянно или периодично.

№ 4 като променяте радикално начина си на мислене.
№ 5 като се запознаете с влиятелен човек-духовник,банкер,адвокат,учител,философ,който ще промени начина ви на общуване с другите и живота ,като цяло.

По какъв  начин може да оползотворите
 всичко това ?

-като осъзнаете първо ,кое ви радва,дарява с любов и ентусиазира

-след това ,членовуването ви в групи от хора и обществени организации, ще направят смислен живота ви и дарят с уважение и любов

-чрез приятелите,които също биха ви повдигнали самочувствието

-чрез един личен бизнес,базиращ се на една оригинална идея

-или работа ,като писатели,търговци(он лайн)

-съсредоточаване върху нещо конкретно






ТЕЛЕЦ



Трудностите ,кото ще предизивкат промяната:

Идват от  страха да се отпуснете и разкриете пред другите ,за да не се обезличите по начин ,който само вие разбирате!Но за съжаление това може да ви направи по-самотни,отколкото сте сега!Недоверието ви спрямо хората до вас,често ще е обида  и трудност в общуването  ви,като цяло.Решението е, да откриете "Кои сте и Какво искате" в този си живот,отхвърляйки страховете и спасявайки душата и тялото си от емоционална  и финансова разруха,която ви води до психични и генетични болести . По тази причина ,не са изключени и някои проблеми с наследства-имоти,общи пари,банкови операции,инвестиции и различни болести.Преодолявайки страха от Края на един начин на живот и Смъртта,които са в основата на трагичните  ви преживявания . Една силна философия и смислен начин на живот в действителност,би ви направило материално успешни и емоционално щастливи!

Шанс за по-добър живот:

№ 1 чрез неочаквани промени в начина ви на работа и  живот.
№2 след като си направите нужните изводи ,след научаването на една тайни около семейството или в кръга на близките ви хора.
№3 чрез творчески идеи и интересни хора ,които ще застанат близо до вас ,като спомогнат за по-добрия ви начин на живот.

Какво ще тярбва вие да направите?!

-да имате повече обществени контакти
-да започнете да преследвате по-яростно кариерните си амбици,които ще завишат самочувствието и обществения ви
статус

-да проведете един смислен разговор със съпруга или шефа,касаещ вашето общо бъдеще
-ако се наложи да намерите допълнителен начин за професионално издигане или нов вид взаимоотношения с хората от дома или работата ви
-налага се и да промените навиците и обноските си спярмо родители ,съпрузи ,управители





БЛИЗНИЦИ
Трудности
предстои  ви да докажете сериозността на връзките и взаимоотношенията си с другите!Няма да ви е лесно,защото липсата на ясна цел,отговорност и силни убеждения  до днес в общуването ви,  е довело до криза в много от тях!Вместо да обвинявате съдбата за лошия си късмет и избор,потърсете за една истинска и стойностна  житейска философия вътре във вас и ще успеете.Така ще може  да подпишете един реален и дълготраен професионално и съюзнически договор,както и да сключите  брак,ако сте  необвързани и влюбени.Не бягайте от отговорност,а я поемете ако искате да имате  ценз в обществото за в бъдеще!Ако пък ,наистина вярвате ,че хората до вас в настоящия момент, не ви дават възможност за личностно израстване прекратете ги или си поговорете сериозно с тях !Ясно е ,че търсите сигурност,но ще трябва да се потрудите за това!
Така ,някои от вас ще се задомят,други разведат,(с продължителни бракоразводни дела за съжаление),а трети ще подпишат договор за съдружие с един еродиран човек  или със сериозни ангажименти за напред!
Шанс за по-добро бъдеще идва чрез
Сценарий:
№1  нови и интересни приятели от различни националности.
№2- късмет в един творчески проект- работа,създаване на потомство(който го иска) и приемане на помощ от  семейството или бизнес партньорите.
№3 чести пътувания и връзки в/с чужбина или с хора намиращи се там,които ще окажат решаващо значение за бъдещето ви.Може и вид -Бизнес онлайн.
№4 неочаквани събития от различно естество, свързани с интимния ви живот(приятни или неприятни),които ви променят изцяло. Влюбвате се до уши в човек с положение или по-зрял от вас!
№5 блестяща творческа идея ви донася известност и печалба
Какво може да направите вие ,за да оползотворите тези възможности?!
-да заминете в чужбина
-да се запишете във ВУЗ или вид допълнително  професионална обучение,семенар с духовна практика
-да започнете да разспространявате една ваша идея или фолософия в медиите или чрез сминари,проподаване или писане на книги
-да се опитате ,да станете по-логични и практични в ежедневния си живот и по-ясни във взаимоотношенията си с близки и роднини


РАК
Трудности:
Те ща са предизвикани  от множеството ви ангажименти ,сметки и отговорности в ежедневието и в  работата.Но те, може да засегнат  здравето и професионално -трудовите ви взаимоотношения.Да  доведат  до страх и недоверие в бъдещето!Следователно ,е време за тотална промяна в начина ви на живот и работа!Знайте ,че не изразените емоции и не реализирани желания ,както и натрупани страхове,водят до множество болести.Време е да  започнете с промяна в начина си на мислене ,работа и живот.Станете повече  оптимисти и вярвайте в бъдещето и забравите за миналото!
Шанс за по-добър живот:
№1 е ,да промените или започнете нова  работа,да промените ежедневието си и да подобрите здравето си!
№2 да промените социалния си статус,т.е (от семеен-необвързан-разведен-обвързан)...Няма да ви е лесно ,но ще си струва!
Така ,семейните може да се разведат ,ако връзката им няма бъдеще и да се обвържат отново с друг/а ,а ергените да се задомят!Безработните да започнат работа за дълъг период от време,след продължителна безработица.
Какво може вие да направите за по-доброто си бъдеще?!
-да идете на психолог,за да се справите с един страх,  душевна болка
-да обсъдите финансите и наследствата  си с хора, вещи по въпроса,като преподпишете договори или поиската заем от банката
-да излезете от изолоцията и „омагьосания кръг“ ,в който се въртите от дълго време
-да се справите с въпрос за интимността и самочувствието. 
-да станете по-прецизни,безчувствени и безпристрастни ,ако не искате да  се погубите,"удавени" в дългове или токсични емоции и страхове


ЛЪВ
Трудности
няма да ви е лесно да изразите творческите си таланти и радост ,поради многото отговорности ,свързани със съпруга,децата,родител или едно хоби.Това ще ви накара да сте малко повече замислени,отколкото театрално настроени!Ако продължите да засилвате песимизма си,вместо вярата във вас и не  изграждате и развивате талантите си е възможно, бъдещето ви да  изглежда още по-сиво, отколкото е!Предизвикателството на всички трудни ситуации и събития ще е с цел, да повярвате и реализирате съзидателния си дух.Да не изпитвате повече съмнение,че вашето творчество ,талант и любов(хоби и добри намерения) ще бъдат отхвърлени и не разбрани,че децата и любимите не   ви подкрепят достатъчно и не ви обичат!?Това е резултат от изкуствено изграденото у вас, слабо самочувствие ,а не от истинската реалност на нещата!
Всичко това  ви кара  да се лишите от създаването на потомство или да отложите  един план -мечта ,като  продължите да поддържате  лошите си взаимоотношения с любимите хора.Истината е,че само радостта  и любовта на  хората до вас,както и развитието на едно творчество е това ,от което бихте получили  шанс за обществена и личностна реализация през идните  години!
Шанс за по-добро бъдеще:
Само самообразованието , дипломацията и либерализъма   могат да отключат   оригиналността и новаторство у вас.Това естествено ще  ви направи идейната личност във всяка организация. Темпераментната ви жилка ще  може да се прояви неочаквано.Така получавате   възможността да изразите дарбите си по много начини; като да разработите един бутик за дрехи и модни аксесоари, да започнете да пишете или преподавате философия или пък ,да се занимавате или работите ,като служител в пощенски бизнес или международни преводи или превози. Отделянето от вашите най-близки  роднини,приятели и многократните "женитби" ще са характерни за вас през този период,но те не винаги ще са във ваш плюс.
Много вероятно е да ви запознаят с човек,който обича скоростта,самолетите,бързите коли и мотори, живота на бързи обороти или философията(учител/ка).Може и да се  влюбите в него/а(или тях,няма да е само един/а).Други  пък ,да се решат да започнат да реализират едно хоби с търговска цел.
Късметът ви ще се "крие" в един път и връзки в чужбина,медиите,правото,изучаването на нови умения(философии) или пък, чужди езици.
Жаждата за пътешествия и знания ще е силно подчертана.
Очаквайте широк спектър от интереси и контакти в социалната и хуманитарна  сфера.
Какво може да напарвите вие ,за да направите живота си по-добър?!
-да събирате и разпространявате информация,важна за вас,но и за много хора
-да промените контактите си и начин на общуване с хората в бизнеса и семейството,като добавете повече дипломатичност и прецизност
-да откриете проблемите в търговските или интимни взаимоотношения и да ги реконстроирате във вид ,който ще ви пасне
-да добавете повече хумор и развлечения в ежедневието си
-да спрете да привличате хора ,който искат да ви спасяват с чувства и финанси или пък те,да имат нужда от вашето спасение



ДЕВА
Трудностите
Идват ,защото имате да решавате сложни кармично-семейни взаимоотношения разраснали се много отдавна ,а дори е възможно да касаят  и една от миналите ви инкарнации(прераждания)!Всичко започва на  емоционална основа и изградени навици, свързани с бащата или майката  в детските ви години!Със сигурност липсата на любов , топли грижи или материална сигурност в миналото са причината за трудностите в отношението ви с близките хора  и обществото,днес.
Ако често си повтаряте ,че не е възможно да бъдете обикнати и че все нещо ви липсва то,така и ще си  остане за винаги!Дошло е време да го промените,като замените философията си и начин на мислене,живот и убеждения радикално!Най-тежко става,когато се опитате да компенсирате емоционалния хлад и яд,с трупането на материални придобивки и финансови интереси спрямо другите Продължението в тази посока на взаимоотношения и навици ще ви депресира и изолира още повече.Ако искате да бъдете прегърнати и възхвалени,ще трябва да  направите същото и с другите.Спасението  е,в тежката и упорита работа от тук на сетне,във вярата и уважението към вас самите,както и безвъзмездното даване и помощ на хората от близкото ви обкръжение.Всичко това , ще  изгради авторитета и името ви в обществото !
Силата е в благата  и всеотдайна душа,а не в критиката,яростното преследване на удоволствие или материални блага.
Шанс за по-добро бъдеще
Време е да започнете да разчитате повече на собствените си емоции,доходи,а не на кредити или тези на съпруга(партньора).Животът се променя драстично!Сега е моментът да си изградите един по стабилен план за финансиране , морал и лично достойнство. Добър е периодът за един собствен бизнес,касаещ вид преподаване,пътуване,търговия(внос-износ),като писател,философ,като духовник или инвестиране в  имот.Много от вас имат шанса да работят с парите на други хора ,партньора или  като касиер в банка , брокер ,може и от наеми,кредити,държавни помощи и пенсии . С добри умение и знания обаче,както и разбиране за истинската стойност на нещата ,  живота ви по етапно ще придобие  стабилност. Обичате лукса, който може да си купи с пари.Но това ще постигнете единствено и само с упоритост,морал и скромност.
Не се  "бутайте" и бъдете ангажирани с работата и законността и така, успеха ви е в "кърпа вързан"!
Какво може да направите вие ,за да получите едно по-добро бъдеще
-да сложите ред в ежедневието,работата,здравето и душата си
-да започнете работа(ако до сега сте били безраборни)
-да потърсите лечение ,ако имате душевен или телесено-здравословен проблем
-да промените начина си на живот
-да започнете да изплозвате пълноценно времето си
-да си намерите  занимание ,което да ангажира ума или ръцете ви,а това ще ви се отрази добре на душата и тялото
-време е да започнете да подбирате и хората ,с които сте в пряк ежедневен контакт.
Избягвайте  проблемните !


ВЕЗНИ
Трудности      носещи ви прогрес
Произлизат от факта да се научите най-накрая да  споделяте с другите.Да започнете да отказвате и казвате "НЕ",да се рекламирате повече(ако развивате вид личен бизнес),защото  няма начин да бъдете разбрани,забелязани и оценени правилно.Силата и вярата  идват със знанието и ако, чувствате пропуски попълнете ги с обучителни семинари или преквалификация!
Много е важен начина, по който се изразявате. Плахостта,стеснението и разочарованието няма да ви помогнат . Трябва ясно и силно да отстоявате  идеите и позициите си.
Избягвайте снобизма и изолацията,както и мрачните мисли!
Повечето разходки,четене и общуване с другите хора ще ви се отразят много добре на самочувствието и здарвето!
Шанс за по-добро бъдеще
Сценарий-
№1-е ,да се влюбите,да се разделите и пак ,да сформирате всичко от начало.
№2  да създадете едно много странно приятелство,което ще промени живота ви корено.
№3 но и да се научите да се справяте с  различни "удари в гръб" съвсем неочаквано,защото това също ще е важно за бъдещето  и ще промени съдбата ви за кратко време.
Какво може да направите вие за да сте по-добре след време?!
-да вкарате повече творчество,любов и забавление в живота си
-да развиете едно хоби
-да родите(ако можете и го искате),т,е да се сдобиете с деца
-да разширите познанията и интелекта си
-да станете по-активни и инициативни спрямо децата и любимите хора.Пасивността е ваш враг.Поощрете възможностите на децата ,съпруга и себе си,защото  това ще ви направи дейни и интересни  партньори,а и ще обогати живота ви с радост и смисъл
Домакините(било то мъже или жени) може да добавят едно хоби ,касаещо кулинария,градинарство,мода,шивачество,дърводелство,декор.
Красотата и хармонията са важни за вас!
Създайте ги вие,а не искайте това, от някой друг.
Никой не знае по-добре от вас,от какво имате нужда и кое ви прави щастливи!



СКОРПИОН
Трудности
 Идват от сферата на парите ,любовта,материалните ресурси и разклатената ви ценностна система , както и слабото ви самочувствие и жизнено неудовлетворение.Докато не се справите с всичко това като ,"кое всъщност е, истински стойностно и важно за вас "ще продължите да сте напрегнати ,обидени и уплашени.Всеки един от вас,който се опита да компенсира с показност на един хубав дом,кола ,секс,пари или власт,както и ако, сключите брак с цел всичко това,ще имате в действителност по лоши последици отколкото предполагате.Истината се крие в изграждането на  нова и стойностна ценностна система с повече морал и вяра в човешката душа!
Шансовете ви  за по-добър живот са:
Сценарий:
№1 е,да се откажете от лошите си навици(цигари,алкохол,хора,зависимости и токсични емоции др.),
№2 е,да се върнете в миналото,корените или вид професионална връзка и да потърсите забравени материални , морални ценности .
Какво може да направите вие ,за да   заживеете по-добре?!
-да заложите на здравия разум и да се абстрахирате от чувствата и токсичните емоции
-да се вгледате в бащиния или майчин образ,под една или друга форма,вероятно разбирате защо..
Именно там ,се крие нещото,което не сте асимилирали добре и което е повод за сложните ви взаимоотношения с управители на работа , съпруг/а ,роднини.
-станете по-гъвкави по отношение на живота и близките в дома,като промените навиците си
-започнете едно обучение или образувание,или посикайте помощ от близък интелектуалец,това би ви помогнало много за мястото ви в семейството ,бизнеса и обществото
-използвайте дома си за срещи с близки и приятели или облагородете бащиния си дом,вила и това също, ще ви помогне за душевното ви  развитие
-започнете дейност или хоби,чрез дома или от него
-научете малко повече за рoдословното си дърво и наследствени болести или семеeн живот(тайни) на близките ,което ще даде отговор на много от настоящите ви проблеми ,било то жизнени , емоционални или професионални
-основната цел е ,да подобрите душата и навиците си,което да даде продължителност и качество на живота и работата ви



СТРЕЛЕЦ
Трудности
идват от емоционалното напрежение и недоверието към вас самите,а това прави живота ви  тежък.Залагайки обаче,на амбициите  и показвайки желязната си упоритост пред другите, ще успеете на всяка цена!Трябва само да знаете ,че множеството ангажименти през този период ще допринесат за добрия ви бюджет и здрава ценностна система през 2018.Трябва да следите сериозно за здравето си и да не се преуморявате , поемайки повече труд,отколкото може да свършете!Поставяйте си само, реални и изпълними цели и ще ги осъществите.
Шансовете за по-добро бъдеще са:        
Сценарий
№1 е,да се влюбите до толкова ,че да се разделите с ергенския си живот и лична свобода.
№2е,да реализирате една блестяща творческа идея и да успеете в професията и кариерата,като станете известни.
Какво може вие да направите за всичко това?!
-да станете по отворени към хората от външния свят,чрез повече срещи и контакти
-да започнете да мислите по-рационално и логично
-да приложите на парктика една оригинална идея или трик сред много хора
-да бъдете внимателни и се вглежадате в малките подобробности и фактите в живота,преди да изразявате мнение или вземате решения,подписвате документи или отправяте на път
-да научите един език
-да придобиете нов талант ,специалност,умение
-да подобрите връзките си с близки ,приятели и роднини
-да промените начина си на изразяване,мислене и писане,като подбирате точно,ясно и най-добрите думи

КОЗИРОГ
Трудности
Силното самоограничение в изразяването на жизненоважните ви потребности е пагубно.Затова запазете самообладание и  се помирите със страховете си!Тогава ще станете по-спокойни, здрави и трудоспособни.Не е възможно вие, да сте виновни винаги за всичко и всеки!Отговорност носете само и единствено за вас !Помощта и грижата на хора в нужда ,било то в болници,институции и психологични консултации е една от добрите възможности за бъдещето ви обществено израстване.Избягвайте изолацията и страха от интимност с риск, да не бъдете отново наранени!Да,със сигурност преминавайки през разочарованието ще станете по-разумни,но е нужно в един момент  да се доверите на любимия човек и хората около вас!Не е задължително цял живот да бъдете наранявани и да се държите на разстояние.Променете душата и мислите си,отхвърляйки страховете . 2018-2020 ще ви възнаградят за положения  от вас труд и усилия !
Шансовете ви за по-добро бъдеще имате,чрез:
Многото възможности за напредък,които имате  ще трябва да  използвате пълноценно. В обществото ще сте доста активни и това ще го забележат много хора. Вашето силно чувство за справедливост показва, че ще имате успех  в правото,ако го изберете за професия ,ако ли не може да сте сигурни ,че в повечето случаи сте заложили на справедливостта и сте взели правилното решение . Вашите морални критерии ще са много  високи ,което ви прави  горди и амбициозни;Така по етапно идва денят ,в който разбирате,че признанието е следствие на много знания , вяра ,труд и търпение . Но, не бъдете арогантни и надменни,за да не "платите цената на славата" със загуба на средства и чувства.
Голям успех за кариерата ви се очакват в областта на медицината,духовенството или затворени държавни институции.Някои от вас може да използват силната си интуиция за създаване на свой бизнес или нова философска теория ,касаеща  миналото , настоящето и бъдещето.Единственото което трябва да избягвате е, неясното мислене,странното въображение за бъдещето,неадекватни действия и думи.В това число и задкулисието,работа в увеселителни клубове и съмнителни бизнес сделки,за да не попаднете под ударите на закона или да пострадате.
Какво може да направите вие,за да постигнете всичко това?! 
-да започнете да пишете повече и по-оригинално
-да изберете нов път за търговия
-да увеличите продажбите си с чрез он- лайн търговия или добавите нов асортимент в бизнеса,носещ ви малки ,но чести печалби
-да станете преподавател на частна практика(ако имате тази възможност)
-да потърсите работа ,като секретар или вземете човек да ви организира работата
-да кандидатсвате в транспортната промишленост или в сферата на новите техники и технологии,подобряващи качеството на продуктите и средствата за тяхното създаване
-да придобиете повече познание за това как, функционират нещата в материлния свят ,носещи ви сигурност и пари(т.е -как да печелите по-добре)
-добавете втори източник на доходи,за повече сигурност и справяне с финансите
-доверете се на роднина ,по въпроси касаещи  пари  и някои лични страхове
-дошло е време да отдадете нужното внимание на материалните неща в живота ( през последните години ви бе все едно,защото те съдбовно изчезнаха) ,както и тяхното придобиване и управление

ВОДОЛЕЙ
Трудности
ако се обграждате с огради и морални задръжки ще става все по-сложно.Неправилният подбор понякога на приятели,както и недоверието ви да се вградите в обществото от страх,да не загубите оригиналността си също,би ви създало някои личностни и обществени проблеми.Ще трябва да работите върху характера си и неговите качества ,които биха ви направили един "добър приятел ,любящ родител или творец" ,а не радикален бунтар заради идеята! С една дума, не рушете приятелствата си и не се отказвайте от мечтите си  независимо че, ще ви е доста трудно в групи от хора,с децата,един бизнес с общи интереси и професионални колективи.Изграждайте всички връзки с търпение и разбиране !
Това ще ви направи обичани и с обществено признание !
Шансовете за по-добро бъдеще са:
В добрите знания и морален начин на живот ,носещ ви  успех и материална сигурност.Предаността към една  философска  идея, толерантността към близки и роднини също са вид шанс за по-добро бъдеще.За някои други това може да дойде след емиграция или брак с чужденец .Отношенията ви с близки в чужбина или хора по различни от вас ,ще носят освен щастие,но и  пари ,както и сбъднати мечти в даден момент от живота ви. Определено ще трябва да пътувате(духовно или физически). Висшето образование е от решаващо значение за бъдещето на повечето от вас,както и владеенето на различни езици.За трети  пък,писането ,изнасянето на лекции и презентации пред много хора,както и издаването на книги или работа в медиите е, от голямо значение за бъдещата ви личностна реализация.
Определено ще търсите и ще са ви необходими приятели като вас,с които да може да споделяте моралните си и философски ценности .Често това ще са хора  на голямо разстояние от вас ,с разлика в годините или от соц.мрежи.Трябва само да 
сте по-сигурни в това, което искате,можете и ви харесва,за да не се окажете с празни мечти,джобове ,очи и ръце! 
Сценариите са:
№1  радикална промяна в ежедневието. Включващо много и неочаквани събития,свързани с вашите близки,приятели  ще рефлектират и върху вас.
№2 е,да се разделите с някои от старите си приятели  ,а други да  се окажат от особено значение.
№3 животът ви ще се подбори,чрез   многото и различни философски теми,път в чужбина,защото това  променя  мирогледа ви.
Какво може да направите вие ,за да го постигнете?!
-да започнете да задавате въпроси на вашите партньори(лични,бизнес или интимни),за да се обясните някои неща.Незнанието води до лоши изводи!
-да проявите смелост и изкажете мнението  или  разбирането си по отношение на хората  от семейството,вижданията ви за традициите и социалния ви статус  или участието ви в едно съдружие или към враговете 
-ако се налага станете говорител на една организация или негов търговски агент
-започнете да придавате повече смисъл на живота си,чрез определени идеи или хора
-а с разбирането  ,че "най-голямото откритие на човечеството ,е  възможността му за радикална промяна"-(Ал.Айнщайн),ще предадете повече смисъл на живота  си като цяло.

РИБИ
Трудности
Навлизате в период когато хората ще започнат да  ви обръщат повече внимание .Важно ще се окаже обаче  :"Как изглеждате в очите им" и " Как ви оценяват" !Ще държите много да ви приемат  като силни ,умни и уважавани,но  желанието ви ще трябва да бъде добре подплатено с упорит труд ,умения и възможности !В противен случай, ще се получи обратния ефект! Нужно е да се научите, да приемате  аплодисментите ,но и критиката спрямо вас!
Така е, когато сте изложени на вниманието на много хора и е добре да свикнете с това!
Ако се издигнете твърде бързо в кариерата  и не разберете важността и отговорностите си ,много възможно е да слезете по същия  бърз начин!За целта,развийте отличните си организационни и духовни способности,подкрепете философията си с повече доводи и информация и успеха няма да закъснее.Ключът е  в отговорността, търпението,дисциплината,издържливостта и най-вече в реалните цели! 
Шансовете  ви за по-добро бъдеще ще са от това ...:
- да спечелите пари,чрез партньорство,
да получите наследство или повече доходи от банкови кредити ,наеми ,застраховки,пенсии,заплати , чрез работа си в големи организации(съдружия),личен бизнес или учреждения.Избягвайте само,спекулациите и незаконните сделки,защото  от това може да пострадате телесно или морално.Бъдете честни и точни с хората,от които зависи финансовата ви и емоционална стабилност.Любовните забежки и задкулисието може да се окажат фатални !Но,ако сте толерантни ,искрени и с добри обноски ще получите сериозна подкрепа(интимна и финансова) от човек с пари и възможности,от съпруг/а,родител.Работа като драматург,актьор,музикант ,художник ,бизнес с алкохол или вид духовност ще ви донесат слава и добри доходи,с подкрепата на силни хора разбира се,а може би и политици.Други от вас може да се обвържат с човек ,който ще се погрижи за финансовите им разходи така, че да се почувстват сигурни и щастливи.
За вас   най-голямото предизвикателство до 10.2017  е да откриете нов начини да 
печелите пари и да  обичате хората, за да си създадете спокойствие,което за съжаление до 2018 трудно ще откриете.
Какво може да направите вие ,за да реализирате мечтите си?!
-да не се изолирате
-да се справите със силната си емоционалност
-да свържете подсъзнанието си с логиката,така че да не звучите ,като извънземни за околните
-обвържете се с хора реалисти(специалисти) ,поискайте им съвет,относно как, да подредите ежедневието ,работата си или да се справите със здравето 
-идете на психолог(ако се налага),сигурно нещо ви мъчи и не ви дава възможност „да  изплувате“
-запитайте се ,кое е това което ви кара да се оплаквате често и да се чувствате разочаровани и силно емоционално потиснати
-може би е добре да се върнете за малко в миналото и да преработите всяка не изразена емоция,за да получите покой.
-да простите и после да забравите за винаги
-изхвърлете душевните си отпадъци и отворете нова страница –„живот“
-страховете ви си имат имена и когато се срещнете "лице в лице" с тях ,ще получите нужното ви спокойствие
-не бягайте от проблемите ,за да не става все по-зле
-заложете на богатото си въображение и го превърнете в оригинална творческа идея,която да разнообразява душата,ежедневието или работата ви.
-започнете да пишете,също помага
-ако се чувствате несигурни в умствените си възможности ,добавете знания и контакти и това също,ще промени емоциите ви
-възможно е да жертвате нещо в името на душевния си мир ,но и да спрете да играете роля  на "Бог-спасител" за другите,нито е нужно да се правите на жертва
-знайте ,че вашето спасение или самоунищожение е единствено и само  във вашите ръце!











Коментари