За връзка


mmil73@hotmail.com


Юпитер в зодия Скорпион

11.10.2017-09.11.2018



Очаквайте:
Хората да изповядват 

крайни убеждения 

с
огромна  страст . 
Желанието  за нов , охолен живот,
повече материални придобивки 
и 
власт ще се засили.
Отличен период да се променим изцяло!
Да се възродим от пепелта!
 Благодарение  на силната ни вътрешна воля,
разбира се,
вяра и себепознание .
Както  и с помощта на психологията
 и
различните духовни течения .
Хората работещи в сферата на:
психологията,
тайните служби ,
археологията,
генетиката,
духовните водачи,
сексолозите,
банкери ,
брокери,
политици ,
архитекти  и застрахователи може да разчитат на една ,сериозно успешна година.
Стига само да имат морал и изградена една  велика идея ,която да ги вдъхнови .
Единствен риск за провал може да се окаже склонността на хората да -
преувеличават с възможностите,
удоволствията и желанията си,
което ще ги тласне в ръцете на 
мошеници ,лесните и незаконни пари или в "мрежите" на опасни престъпници и аморални типове.

От друга страна,
запознанствата и съюзите  ни с хора,отличаващи се с добри финанси,обноски ,обществено и соц. положение, политическа власт  ,  силна воля и сексапил  ще се окаже "магическа пръчка" за сбъдване на мечтите ни и тотално преобразуване .


Няма да са малко хората ,които до края на 2018 ще получат :
-наследство,
голяма сума от пари,
скъп подарък ,популярност или огромна власт.
Други ще успеят да се спасят от:
-дългогодишна самота,
душевни ,
телесни и сексуални проблеми .
В това число и да открият решение за една смъртоносна опасност ,която ги е преследвала през последните години.
Очаквайте и много тайни да бъдат  разкрити до 11.2018!
Това ще промени живота на много хора радикално.

За едни ще  означава по-добро бъдеще ,свързано със стабилно  емоционално и материално състояние,
но за други , ще е промяна ,водеща към морален и финансов крах ,в резултат на аморално поведение и спекулация.
Болните връзки с психопати,токсични и извратени хора могат да костват живота на много хора ,ако не са внимателни .
Важи и за нации ,управлявани от диктатори.
Затова често повтарям ,че човек трябва да познава душата си добре ,за  да живее щастливо и да може да избегне фатални грешки !
Хубавото е,че навлизаме в период ,когато хората ще се вгледат в душата си и ще се опитат да променят навици,създавани с години.
Това естествено означава ,че ще пожелаят да  се избавят от различни табута на обществото и стари модели за живот и управление,които ги водят към самоунищожение,скръб и бедност  .

Огромният успех или тотален погром до края на 2018 
ще зависи изцяло от морално ценностната ни система и душевно-психологическо състояние.

↜↝
КОЙ е
-Щастливият сценарий  
за 
всеки един ?
↫↬

ОВЕН
Вие определено може да разчитате на по-добри финанси до 11.2018 и страстни чувства,които ще ви променят радикално.
Това означава ,че някои от вас ще се обвържат за голям период от време или до живот ,заради  бизнес или по лични причини с човек ,с добро положение или   стабилни финанси.Доходите ви след това ще се повишат осезаемо.Но това може да се случи и заради  получаването на наследство,по-големи издръжки ,вид обезщетения, застраховки,кредити,заплати или наеми от експлоатацията на недвижимо имущество.
Онези от вас ,които развиват личен бизнес може да разчитат на повече продажби и по-добро финансово  и емоционално състояние .Интуицията на всички вас  ще е силно развита през този период ,което ще рече , че може да ѝ се доверите в избора на подходящ партньор  , вземане на банков кредит или при покупката  на скъпа вещ ( имоти).Стремежът ви за разширение и по-добър стандарт за живот ще се завиши и вероятно да се  осъществи.
Много от вас ще намерят решение за дълговете и интимните си проблеми от последните години.
Важна роля за това ще изиграе една терапия,
съвет,откриването на  истината за смисъла на живота и любовта или разкриването на  тайна,която ще ви направи по-силни и влиятелни за напред.
Само избягвайте да сте крайни в убежденията ,желанията ,разходите  и поведението си.
Опитайте се да се вгледате повече в душата си,чрез връзки с духовния свят ,който ще промени мирогледа ви за бъдещето и взаимоотношенията ви с любимите хора.
Със сигурност след 2018 животът ви ще е придобил повече смисъл и материална стабилност от до сега.Навлизате в период ,когато и най-сложните ситуации ще намират решение,нещо което до сега бе невъзможно!

ТЕЛЕЦ
Много от вас ще се окажат умишлено или не  в позицията на чаровната фея и прелъстителя до достигане  на стабилни брачни или бизнес отношения ,водещи ви към повече стабилност (емоционална,финансова  или интимна )в живота.
Истината е,че ще успеете  да осъществите целите си и да откриете своя Божествен партньор.Така ,някои от вас ще поемат управлението в бизнеса или  в семейството,защото ще се окажат по-добрите икономи за това.Но за повечето от вас ,тази идея или предложение  ще дойде от един великолепен човек,който може да е  чужденец ,юрист, учител,медийна звезда,авантюрист или просто човек, с разлика в годините,разбиранията или убежденията.Едно е сигурно, няма да ви е скучно до ноември на 2018 ,защото ще бъдете заобиколени от много хора.Също и обществените ви ангажименти ще се увеличат , а това  ще е повод да завишите   самочувствието ви.

БЛИЗНАЦИ
Навлизате в период ,когато всяко нещо, което правите ще има смисъл и ще ви носи радост.Много от вас ще се почувствате горди от постиженията ,работата ,от физическото си и духовно състояние.Сигурно е,че всяка минута от ежедневието ви ще е свързана с множество ангажименти,засягащи един общ бизнес или семейство. Голяма част от проблемите  ви със здравето и работата ще се решат ,заради проявената от вас силна  воля,знание и умения през последните годините .В началото на 2019 усещането ви ще е ,че животът вече,  е пълноценен и смислен ,именно защото е подреден и изграден от малки и смислени неща.Не изключвам вероятността  да решите, да заживеете или поработите в чужбина ,т.е сред чужденци .Но   това може и да са   хора,с много по- различна от вашата житейска философия или възраст.Работата с тях ще се окаже  повод за съвместно съжителство ,съдружие или брак.

РАК
Вие наистина ще имате повод да се чувствате отново щастливи и влюбени ,както някога .
Това може да e заради  участието ви в един  общ творчески проект(шоу),влизането ви в роля на родител  за първи път или отново, или просто заради една страстна любов.Но  щастието  може и да се крие  в една голяма сума от пари,придобита съвсем случайно или заработена от развлекателен бизнес.Може и да е  от успеха на едно ваше хоби ,което се превръща в сериозен бизнес.Като цяло за всички вас ,любимият  човек,един родител и децата , ще са   носители на радост, щастие и приятни изненади.Казано с две думи ,очаква ви период изпълнен с радост ,творчество и душевно задоволство.

ЛЪВ
Очаква ви голяма и грандиозна промяна в душата,дома,кариерата и обществения  статус до ноември на 2018.Аристократичният стил за много от вас ще се окаже цел или начин на живот.По този повод връзките ви с такива среди ще са факт и евентуален  брак с такъв човек е много вероятен.Някои  от вас може да решат ,да променят декора в дома ,офиса си или да инвестират в голям имот,извън града или glamour кариера.Този ви вид желания евентуално ще ви отведе в чужбина ,в търсене на повече лукс и комфорт.Моралът и естетиката ще са важен критерий  за  емоционалната ви сигурност и обществен статус.Затова и ще трябва да се стремите силно към тях.В основата на успеха  или провала ви ще стои изцяло една философско- творческа идея или вяра,свързани с един бизнес .

ДЕВА
Оптимистичните ви думи ,мисли,
пътешествия,както и контакти   с чужденци,философи,учители ,пътешественици ще са в основата на това,животът ви да стане по-щастлив ,а мечтите  ви да се сбъднат.В знанието и умението да комуникирате и търгувате ще е тайната за един интелектуален и материален комфорт.
Някои от вас може да решат,независимо от 
възрастта си да започнат вид обучение,преподаване , преквалификация или нов вид търговия.Пригответе се за множество пътешествия и срещи.Очаквайте и куп  ежедневни ангажименти,пътуване,писане , учене  и сериозни проекти и анализи.В устрема си за по-добър живот  и бъдеще може да разчитате  на влиятелни приятели,държавни институции и стабилни роднини.Успехът или неуспехът ви  се крие в умът ,контактите,поведението,средата и начинът ви на живот.

ВЕЗНИ
Юпитер в Скорпион ви носи определено -пари ,любов и погасени банкови кредити. Случки ,запознанства , идеи и помощ от роднини и приятели променят живота ви тотално и то,към по-добро.Портмонето и сметката ви в банка ще се окажат с повече средства,което пък,ще повдигне самочувствието  и  сексапила ви.Душевната сигурност за вас до края на ноември на 2018 ще дойде от сигурните ви морални позиции и материални ресурси.Добри доходи бихте получили  и ако работата ви е свързана с преподаване,пътуване,туризъм,хазарт,корпоративни дела,търговия ,реклама или като дистрибутор на скъпи вещи и такива, свързани с красотата.В това число са и интелектуални продукти ,обвързани с  духовност или мистика.Но ,ако вие не се занимавате с нещо от всичко това,то връзките  ви с хора  от тези среди ,ще се окажат носители на добри доходи и интимна страст.

СКОРПИОН
Ако от години насам се чувствахте някак на заден план,разочаровани с материални проблеми и уморени,то нещата се променят коренно  и съществено ,с Юпитер във вашия зодиакален дом.
Предстои ви период в който, с каквото и дело да се захванете,материално или духовно, ще завърши с успех,защото ще сте вложили много душа ,силно желание,ентусиазъм,пари и красота.
И най-вече ,ако проектите ви са свързани с психология,красота,религия,музика,недвижими имоти и финанси .Разчитайте наистина на  голям късмет .Дори и вие да не се занимавате с подобен вид дейност  ,то със сигурност ще бъдете привлечени от хора,идващи от тези среди.Факт ,който ще ви направи известни,душевно задоволени,влюбени  или материално стабилни.Много от целите ви за личностно развитие ще започнат да се движат с магична скорост ,а това ще спомогне  да  реализирате мечтите си.Любовта и творчеството ще имат специално място в живота ви.Почитателите и обожателите ви ще се увеличат и бурните аплодисменти ,както и страстна любов няма да закъснеят.В началото на 2019 определено ще имате повод да се чувствате душевно  щастливи и материално задоволени.

СТРЕЛЕЦ
Навлизате в  сериозно подготвителен период към пълна личностна промяна,която ще настъпи в цялостен вид през 2019.Със сигурност до края на 2018 ще бъдете предпазвани от всякакви завистници и злини.Така ,всеки път ,когато имате усещането ,че нищо не върви по план и както го искате,ще се случват чудеса и всичко, ще се управя.До края на 2018 разчитайте  на силната си интуиция и своя "ангел-пазител" за излизане от заплетни ситуации .Много добър момент да трансформирате негативните си мисли и навици в положителни.Това ще ви направи по-жизнени и здрави занапред.А така  и в работата нещата ще се случват много по-лесно.Съдбата ви подсказва,че след толкова преживяни трудности от последните години насам е време да станете по-умерени и мъдри при вземането на важни решение.За целта е правилно да се  оттеглите за малко от шума на обществото ,да се порадвате на тишината ,музиката и красотата на изкуството Това ще ви помогне  да подредите мислите в главата си и да организирате бъдещето си много  по-добре.Много от вас ще  имат и шанса да се спаряват с един физически проблем или такъв, свързан с част от дейността в работата .В резултат на това естествено ще се повиши усещането ви за сигурност в емоционален и финансов план.Професии или хора от бранша, като съветници,сексолози,медици,творци,шоу продуценти или духовници ще ви носят късмет и решение за сериозни материални и духовни проблеми.В крайна сметка  разбирате ,че уединението и работа на спокойствие не означава самота и разочарование.Всъщност ,многото шум, хора и развлечение не е винаги еквивалент на щастие,а по-скоро на загуба на ресурси и енергия.

КОЗИРОГ
Разширявате хоризонтите  и обществените си връзки с Юпитер в зодия Скорпион.Някои от вас ще заемат ръководна роля сред голяма група от хора. Други ще се запознаят с важна личност ,която ще промени материалното им и емоционално състояние,съвсем неочаквано и грандиозно.За онези от вас ,които имат частен бизнес може  да се каже ,че  успехът  и популярността им са на 90% сигурни.Преодолените трудностите от 2013 насам ще се окажат резултатни и задоволителни.Щастието и нещастието ви до началото на 2019 ще зависи изцяло от средата (обществото) ,в което се развивате ,както и интересите ,целите и приятелите,които имате.
Важна роля за материалната ви сигурност и сексапил ще изиграят и  всякакви модерни , иновативни идеи,форми на общуване ,труд и добри международни контакти.Онези от вас с либерални виждания и свободолюбив начин на живот в обществото ще станат модел за подражание за много хора,а силният ви чар ще привлече подходящия партньор ,който ще ви направи материално и емоционално стабилни.Казано накратко идват дни ,изпълнени с множество и сериозни обществени контакти и задължения.Желанието на някои от вас да станат нещо повече от обикновена личност ще се сбъдне ,защото ще сте повярвали в една идея с цялата си душа и сърце,което пък,ще е накарало да повярва във вас и един ,доста влиятелен човек.

ВОДОЛЕЙ
Кариера ,брак и обществени позиции ще са сферите с добро развитие и последвал успех до края на 2018 за вас.Така,ако искате да подобрите бизнеса си ще трябва да потърсите  мащабност и по-голям терен за реклама ,нови социални течения в бранша и сфера за действие.Тоест да добавите повече знания,творчество   и нов мироглед.Ако пък,сте на прага  да се обвържете с човек –брачно или бизнес,знайте ,че това ще бъде успешен избор, само и ако,той е морален и законово съобразен.Хора и професии ,свързани с киното,радиото,политиката ,юристи,в туризма ,развлеченията и чужденци ,с различна от вашата философия  ще са носители на късмет ,стабилни финанси и завиден обществен и професионален статус в обществото.
За повечето от вас кариера ,брак и едно приятелство ще вървят „ръка за ръка“ ,което ще ви накара да сте на върха от щастие,защото в основата си ,това е и вашата концепция за успешна любов и бизнес .

РИБИ
За вас ,настъпва период   на щастие с Юпитер  в зодия Скорпион-вашият 9 дом.Означава ,че по един магичен и божествен начин мечтите ви ще се сбъднат,а в очите на другите ,по същият този мистериозен начин  ще сте най-  чаровните и духовно извисени хора ,които всеки би  искал да познава.В основата на  успеха ви ще е една философия  за  живота с висши морални ценности.Но ,ако имате липса на подобни критерии, много лесно бихте  попаднали под ударите на закона,а и живота ви би се превърнал в робски,заради една пагубна саможертвата в името на  хитър мошеник ,с ангелско лице.
До края на 2018 очаквайте още:
-пътешествие до екзотични места,
голяма популярност в обществото ,както и кариера или брак с известен човек.
От това разбира се,ще последва  за онези от вас ,които ще го изживеят ,душевно задоволство и материална сигурност,към която сте се стремили през последните 7 години.
Професии или хора от бранша на писатели,адвокати ,мениджъри,тур -оператори и медийни звезди биха направили живота ви земен рай.
Отново повтарям,че една мечта за бизнес връзка или  брак с богат ,известен или учен човек ще е факт.
Стига да сте от хората ,които имат добри контакти,морал и стабилни знания за живота .И разбира се ,да имате хъс за повече стил и по-добър жизнен стандарт,защото като цяло не сте от хората ,които обръщате сериозно внимание на подробностите ,от които зависи всичко това.























Коментари