За връзка


mmil73@hotmail.com


Коледни подаръци от звездите
*20-23.12.2017



През периода до 24.12.2017 г. много от нас може да се почувстват така, сякаш за да си получат коледните подаръци, трябва да решат тест с множествен избор - и ги няма “момичетата на късмета” с картите за подсказване. 
Това е така, защото Венера, Марс, Меркурий и Сатурн ни дърпат в различни посоки.
Венера в Стрелец от 1.12. до 25.12. обръща погледа ни напред и нагоре, в небесата и към далечни земи. Любовта придобива по-оптимистичен тон и вероятно ще си паднем по чужденец или по човек, който разширява нашите религиозни, философски и политически възгледи. Съществуващите връзки също ще бъдат подобрени чрез пътуване, духовни търсения и интелектуална стимулация, или прекратени поради несъвместимост, така че всеки да поеме по своя път.
Марс на трон в Скорпион от 9,12.2017 до 26.01.2018 ни тегли към дълбините, за да постигне целите си. Той умее да се крие като опитен ловец и да изчаква точния момент, за да нанесе безпощадния си удар. Богът на войната е у дома си в царството на мистичния и потаен Скорпион. Учи ни да преследваме целите си в мрака на нощта и с решителност зад кулисите, докато други лекомислено се кичат със слава за успехи, които може и да не са техни. Важното е да постигнем желаното, даже и обществото след това да коронова другиго с лавров венец.
Ретроградният Меркурий в Стрелец до 23.12. включително изисква от нас да забавим темпото и да довършим висящите си проекти, преди да започнем нови. Възможни са закъснения, пробиви в комуникациите, повреди в машини и оборудване и обостряне на хронични заболявания. Затова се грижете за себе си, проверявайте всичко по два пъти и си предвиждайте повече време. От положителната страна, ако искате да възобновите стара любов или да се върнете на предишно работно място, сега е моментът!
Сатурн на трон в Козирог от 20.12. ще промени към добро начина, по който гледаме на дългосрочните проекти в живота си. Вече няма да сме толкова неотстъпчиви по отношение на религиозните, философски, политически и правни въпроси, колкото бяхме при Сатурн в Стрелец, и ще насочим упоритостта си към напредък в кариерата и създаване на трайно интимно партньорство. За много от нас е време да поемат отговорност и да се установят - Сатурн в Козирог ще ни помогне да го направим.
Присъединяването на Венера към Сатурн в Козирог от 25.12.2017 до 18.01.2018 г. също ще насочи погледа ни към създаването на нещо трайно със зрял и отговорен партньор.



ОВЕН
Вашите коледни подаръци могат да ви отведат много далеч тази година! Възможни са пътуване в чужбина и/или влюбване в личност от друга националност, религия, етнос, с разлика във възрастта или възгледите. Следването, академичната или политическата ви кариера ще напреднат, правните въпроси ще се разрешат благоприятно за вас, а може и да станете известни. Ако искате да се преместите в чужбина или да разширите бизнеса си натам, имате тази възможност. Отваря се и възможност да възобновите стара интимна връзка, да се върнете на предишно работно място, което харесвате, или в чужда страна, където сте били преди. Сексуалните ви желания ще бъдат засилени. Може да ви обземе ирационална ревност или алчност, затова се пазете от борби за власт и спорове за имоти и пари. Уважавайте партньора си и не го контролирайте. Изискванията към вас ще бъдат завишени както в службата, така и в брака или интимната връзка. Някои от вас ще започнат нов творчески проект или работа за бебе, а други - тайна или онлайн връзка с чужденец/ка. А за най-послушните сред вас за Коледа може да има и допълнителен подарък - повишение в службата!

ТЕЛЕЦ
Вашият коледен подарък може да бъде тайна любовна връзка, наследство, печалба от инвестиции или ценна вещ. Връзката може да е съдбовна и да доведе до сключване на брак. Ще върнете или ще ви върнат дълг. Ще разрешите успешно деликатен медицински или психологически проблем и в резултат самочувствието и сексуалният ви живот ще се подобрят. Не чакайте да стане от само себе си - потърсете нужния ви лекар или психотерапевт. Ако сте необвързани, също не бездействайте, а търсете активно подходящ партньор. Спазвайте религиозните, моралните, правните и академичните си задължения. Обвързаните е вероятно да получат или направят предложение за брак. Отделете повече време на близките си - няма да съжалявате, отношенията у дома ще се подобрят. Пазете се от рисковани инвестиции. За най-послушните специалният подарък на Дядо Коледа е пътешествие в чужбина или екзотична любов с чужденец/ка! А защо не и двете? Едно пътуване до далечни земи или среща със специален човек от друга култура може да промени живота ви завинаги, и то към по-добро. Академичните и правни въпроси също ще потръгнат в периода от Коледа до 18.01.2018 г.

БЛИЗНАЦИ
Необвързаните сред вас могат да срещнат бъдещия си брачен партньор. За мнозина това ще е стара любов, колега, съученик/чка, приятел/ка или съмишленик/чка. За други - специален подарък от Дядо Коледа, нова връзка с кармично значение, вероятно започваща като тайна! Отделяте много време на нов хранителен, спортен режим или нова работа - не бъдете крайни и имайте търпение, за да не навредите на здравето си. Възможни са проблеми с данъци, инвестиции, наследства, с доходите на партньора или в сексуалния ви живот, които са преодолими, но изискват от вас разум и дълбоки познания. Не вземайте заеми след 20.12., ако не е наложително. Разведените или разделените може да се върнат към бившия си партньор. Възможно е също да се сдобрите с враг. Бъдете предпазливи с него/нея до края на годината.
    
РАК
Очаква ви успех в работата, нова, по-добра работа, повишение в длъжност и на заплатата или разрешение на здравословен проблем. Здравето ви осезаемо ще се подобри - бъдете разумни и не злоупотребявайте, за да не загубите бързо този прогрес. Някои от вас ще започнат нова връзка с колега, която ще се характеризира със силно привличане, а други ще възобновят стара такава. Мнозина ще определят дата за сватба или ще сключат брак след 20.12. Ако искате дете, периодът до 26.01.2018 г. е благоприятен за това. Това е също време на голям успех, ако се занимавате с творческа професия или спорт. Имате възможност да станете известни. Инвестирайте времето, парите и усилията си в таланта си, а не в хазартни игри. Подаръкът на Дядо Коледа за необвързаните е среща с бъдещия им брачен партньор!

ЛЪВ
Възможно е зачеване, раждане на дете, да станете звезди или да откриете творческия си талант. Много от вас ще бъдат ентусиазирани от осъзнаването на истинското си призвание. Уважавайте близките си, не се налагайте над тях и се пазете от кавги у дома, за да не ви изревнуват от новата ви звездна кариера. Ще пътувате в чужбина или ще започнете ново обучение. Възможно е също влюбване в човек на изкуството, чужденец, преподавател, юрист или медийна звезда. Влизането на Сатурн в шестия ви дом след 20.12. изисква да пазите особено здравето си и да се придържате стриктно към служебните си задължения. Не се преуморявайте, за да не се разболеете. Може да спечелите от лотарийна игра, но не прекалявайте с опитите - знаете, че хазартът води до пристрастяване и може да ви коства всичко, което обичате. Инвестирайте в творчество и в таланта на младите си близки. За много от вас Дядо Коледа има допълнителен подарък: нова, мечтана работа или благоприятно разрешение на сериозен здравословен проблем. Грижете се за себе си и спазвайте лекарските предписания, за да запазите подобрението.
  
ДЕВА
Вие ще разкрасите дома си за празниците или ще се преместите в нов, по-красив и удобен дом - вероятно този на интимния ви партньор. Отношенията в семейството ви ще бъдат хармонични и ще ви носят истинска радост. Възможно е да получите вести от членове на семейството, с които по една или друга причина не сте контактували отдавна, или да се върне изчезнал близък или стара любов. Необвързаните ще се влюбят в съсед/ка или съученик/чка. Ставате лидери на вашия род, клас, жилищен блок или друга местна общност, но бъдете умерени и не се налагайте. Вложете енергията си в изучаване на чужд език, в ново техническо или професионално обучение, а не в караници с роднини и съседи. След 20.12. много от вас ще започнат работа с деца и младежи или ще се грижат за децата на други хора. Избягвайте рискованите инвестиции. За Коледа може да откриете творческия си талант или да спечелите от лотарийна игра. Не се отдавайте на хазарта, за да не се пристрастите.

ВЕЗНИ
Ще се влюбите в съсед/ка, съученик/чка или в приятел/ка от друг град или държава, с когото/която си пишете. Вероятно споделяте общи каузи, ценности и възгледи. Възможно е това да е и подновяване на стара любов. Тази връзка има потенциал за брак. Много от вас ще купят или продадат имот или ценна вещ или ще спечелят имотен спор. За да подобрите финансовото си състояние, бъдете активни, но не безразсъдни. Пазете се от собственическо чувство към партньора, децата и близките - притежаваме вещите си, но не и хората, които обичаме. Бъдете толерантни към хората с различни от вашите ценности и убеждения и не се налагайте. След 20.12. може да се наложи да се грижите за болен близък вкъщи. Ако сте свършили поне част от кармичната си плутонска работа, свързана с дома, любимият ви човек може да ви гостува за Коледа, да се пренесе у вас или даже да определите дата за сватба. Той/тя ще внесе прилив на радост и красота! От Коледа до 18.01.2018 г. ви очакват също разкрасяване на дома и положителна промяна в отношенията в семейството. Хармонията по празниците ви носи душевен мир и истинска радост!

СКОРПИОН
За много от вас коледният подарък тази година е недвижим имот или ценна движима вещ. За други е мечтано влюбване или подновяване на любовна връзка с човек, с когото споделяте общи ценности и възгледи, който може да бъде съученик, колега или някой, с когото си кореспондирате. Това може да е и голямата ви любов! Възможно е също увеличение на доходите ви на настоящата работа, нова работа с по-висока заплата или подобрение на здравословното състояние и тонуса ви. В резултат самочувствието ви ще се повиши и ще бъдете по-уверени. През периода до 26.01.2018 г. сте истински лидери и можете да постигнете всичко, което си поставите за цел. Много от вас ще решат да променят външния си вид, имиджа си или да промотират активно бизнеса си. Братя, сестри и роднини може да ви потърсят за помощ след 20.12. Ще учите чужд език, ново техническо или професионално умение. Едно обещание ще бъде изпълнено след Коледа - това е вашият специален подарък!

СТРЕЛЕЦ
Вашият коледен подарък е любовна история с творец, спортист или друга публична личност! За някои това е възобновяване на стара любов, а за други - нещо ново, което дори може да започне тайно. До Коледа никой не може да ви устои. Ако след това откриете, че споделяте общи ценности и възгледи с него/нея, това може да се окаже голямата ви любов. Със сигурност е съдбовно събитие! Бъдете разумни с харченето, особено след 20.12. Някои от вас вече пестят за пътуване в чужбина, а при други е възможна непредвидена бременност. Възможно е също да имате безсъние или много ярки и запомнящи се сънища. Бъдете дискретни за делата си. След Коледа може да придобиете недвижим имот или ценна движима вещ.

КОЗИРОГ
Ако сте необвързани, вашият коледен подарък е тайна любовна история, която след празника бързо ще стане публична. За някои това е дълго чакан пробив в развитието на едни чувства, които отдавна чакат своя момент. След Коледа сте неустоимо привлекателни! Отговорностите ви обаче може да са в конфликт с любовта, макар че бързо ще се преместите да живеете заедно и семейството ви ще ви подкрепи. Имате недовършен ремонт, преместване или някакво друго подобрение в родния си дом, за което трябва да се погрижите. Вместо да се терзаете, говорете откровено с любимия си за домашните, финансови и психологически въпроси, които ви притесняват.   
  
ВОДОЛЕЙ
Вашият коледен подарък е влюбване в човек от приятелския ви кръг! Това е ваш колега, съмишленик в хуманитарна кауза или друг вид обществена активност, или човек, с когото ви свързват интереси в областта на чуждите езици и литературата. Може би отдавна имате чувства един към друг, вероятно връзката ви е кармична и ще работите заедно. Ще имате успех и в резултат ще се издигнете. Ако вече имате друга връзка, вероятно ще я прекратите, за да бъдете заедно, но дотогава любовта ви ще бъде тайна. Имате потенциал и за брак. С толкова силни емоции, пазете здравето си, за да не се разболеете и влезете в болница.

РИБИ

Очаква ви тайна връзка с висшестоящ или човек на важен пост, към когото може би отдавна имате чувства. Той/тя ще ви направи скъп коледен подарък, а вие ще смените работното си място, за да избегнете конфликт на интереси. Здравето ви, начинът ви на живот и ценностната ви система ще се променят в положителна посока. Ще представите новата си любов на приятелите си и те ще ви подкрепят. Очаквайте успехи, ако работата ви е свързана с чужди страни и чужденци, религия, философия, висше образование, право, политика, книгоиздаване, медиите и Световната мрежа.      

Коментари